Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1141) Arpee78 válasza mbalint987 (#1124) üzenetére


Arpee78
senior tag

Miért gondolod, hogy nem betegség? A fajfenntartó vágy nagyon erősen be van huzalozva az emberbe. Az evolúció eredményeként a legtöbb férfiben beindul egy fizikai/kémiai/biológia láncreakció ha meglát pl egy ilyen nőt. A láncreackió eredménye az erős vágy. Majdnem ugyanígy nőknél, csak náluk a férfi látványára indul el a láncreakció.

Nem vagyok neurológus, meg semmi ilyesmi, szóval csak feltételezés részemről, de szerintem valami genetikai vagy fejlődési rendellenesség miatt nem megfelelő huzalok kerülnek az idegrendszerbe és ez az oka a homoszexualitásnak. A normál férfi huzal amitől az adott személy a nők felé érez vágyat, és gátlást a férfiak felé.

Tehát:
Heteroszexuális embereknél az ellentétes nem felé terelő huzal kerül. Férfiba nőre kattanó huzal, nőkbe pedig férfira kattanó huzal.
Homoszexuális férfiakba férfira kattanó huzal kerül, ugyanaz mint a hetero nőkbe.
Leszbikus nőkbe női huzal kerül, ugyanaz mint a hetero férfiakba.
Biszexuális emberek mindkét huzallal el vannak látva. Ez a legzavarosabb, mert mi van a gátlásokkal?
Az aszexuális személyekből pedig kompletten kimarad vagy csak a gátló része kerül be.

Mivel a huzal nem cserélhető, ez a betegség nem gyógyítható, de attól még nevezhetjük betegségnek, hiszen nem az evolúció eredeti terve valósul meg. Az emberi agy az egyik legbonyolultabb evolúciós termék, nem csoda ha néha hiba csúszik a gépezetbe. Másrészt az evolúció nagy kísérletező és a homoszexualitás esetében kifürkészhetetlenek az útjai.

Szerk.: Amellett, hogy nem gyógyítható, nem is kell gyógyítani, mert nem jár életminőség romlással.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.