Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ez nem IQ teszt volt. En mondom jegyzeteltem is, es hat a neten is pontositottam a tananyagot. A celom az volt a ket vizsganal, hogy feleannyi ido alatt teljesitsem. Sikerult mindkettot 50 percen belul normalisan kitolteni, de ez azt jelentette, hogy se google kereses melle, de meg a konyhaba se mentem ki. Csak a feszult koncentralas.
De ahogy olvasom csoportos megoldasok is voltak, szoval nem nalam pattog a lehetoseg.Narxis, en 10 percen belul inditottam a vizsgat. Semmit nem neztem meg.
-
Narxis
nagyúr
Azért nem volt olyan sok kérdés, hogy mindenkinek teljesen más legyen, ha valaki kivárt az utolsó pillanatig a vizsga elindításával akkor megnézhetett legalább 2 vizsgát.
Az első vizsgánál benne voltam abban a discord csoportban de nem éltem a lehetőséggel mert 3 óra után nem sokkal indítottam magamnak a vizsgát.
A kompetencia tesztnél is volt de ott már nem voltam benne a csoportban, itt Infotech témában a másik ezzel kapcsolatos hírnél beszélt valaki erről meg facebook-on is írták, hogy volt. Azért se látom értelmét mert előbb-utóbb úgyis hasraesés lesz de attól még volt ez a kis csalókázási lehetőség. -
janeszgol
félisten
O ezt nem tudtam. Koszi. Szerintem a legjobb ezerben nem vagyok benne, de ez tipp.
Ja es a legfinomabb. Mindenre 120 ora volt osszesen. Idezem:
"Kérjük, figyeljetek arra, hogy a vizsgázás időtartama részét képezi a 120 órás tanulási időnek, ezért ezt a minimum 90 perc maximum 180 perc (pótvizsga esetén) időegységet hagyjátok meg a vizsga idejére. Ellenkező esetben a tanulási idő lejártával a rendszer lezár."
Ha valaki sokat bameszkodott, akkor nuku vizsga? Es bizony hosszuak voltak a videok osszessegeben. Sok kicsi (5-11 perc) sokra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kompetencia tesztnél is volt de ott már nem voltam benne a csoportban, itt Infotech témában a másik ezzel kapcsolatos hírnél beszélt valaki erről meg facebook-on is írták, hogy volt. Azért se látom értelmét mert előbb-utóbb úgyis hasraesés lesz de attól még volt ez a kis csalókázási lehetőség.