- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ezt mint informatikus kikérem magamnak."
Kikérheted, én is informatikus vagyok, és a falat kaparom azoktól a retardáltaktól akik mostanában informatikus címén kimásznak egyes felsőoktatási intézményekből. Nem mintha én sok mindenhez értenék, sajnos :-( De pl. ki szoktam próbálni a programjaimat (amikor még programoztam) nem mint itt a munkahelyemen egyesek.
Szerencsére vannak még kivételek, csak az arányok rosszak :-("Olyan informatikusból aki tud izélgatni Linuxot
Hát azt tudunk, ha kell De inkább ne kelljen."
Na ja, de mennyi frissen végzettről mondható ez el? Én meg már hetek óta csak a melóhelyen látok winnyózt szerencsére.Alaplap javítás - OK, nem feltétlenül az infós dolga, de ha valaki hardvere szakosodott, akkor akár tudhatja is. Az már erős hozzáértésre vall. Ez olyan mint "Az igazi programozó hexa számológép nélkül megtalálja a hat megabyte-os dumpban a hibát." :-)
Hát, az hogy sok informatikust ismerek? Ismerek párat. Nyilván a saját ismereteimből vonom le a következtetéseimet, de ahol nem is olyan régen végeztem, az nem egy kis intézmény. És azok az emberek, akiktől a falat kapartam,most valahol informatikusok...
A tanumányokról meg annyit hogy 1 elektronikai műszerész, 1 számtechtanár, 1 mérnök informatikus végzettség. És sajnos nem érzem azt hogy túl sokat tanítottak volna ezeken az iskolákon, pedig nem vagyok túl okos gyerek. Ez a nagy baj. (Alaplapokat viszont már nem egyet támasztottam fel hardveresen :-) )
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest