Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

válasz kokyt #259 üzenetére

"Ezt mint informatikus kikérem magamnak."

Kikérheted, én is informatikus vagyok, és a falat kaparom azoktól a retardáltaktól akik mostanában informatikus címén kimásznak egyes felsőoktatási intézményekből. Nem mintha én sok mindenhez értenék, sajnos :-( De pl. ki szoktam próbálni a programjaimat (amikor még programoztam) nem mint itt a munkahelyemen egyesek.
    Szerencsére vannak még kivételek, csak az arányok rosszak :-(

"Olyan informatikusból aki tud izélgatni Linuxot

Hát azt tudunk, ha kell De inkább ne kelljen."
    Na ja, de mennyi frissen végzettről mondható ez el? Én meg már hetek óta csak a melóhelyen látok winnyózt szerencsére.

Alaplap javítás - OK, nem feltétlenül az infós dolga, de ha valaki hardvere szakosodott, akkor akár tudhatja is. Az már erős hozzáértésre vall. Ez olyan mint "Az igazi programozó hexa számológép nélkül megtalálja a hat megabyte-os dumpban a hibát." :-)

Hát, az hogy sok informatikust ismerek? Ismerek párat. Nyilván a saját ismereteimből vonom le a következtetéseimet, de ahol nem is olyan régen végeztem, az nem egy kis intézmény. És azok az emberek, akiktől a falat kapartam,most valahol informatikusok...

A tanumányokról meg annyit hogy 1 elektronikai műszerész, 1 számtechtanár, 1 mérnök informatikus végzettség. És sajnos nem érzem azt hogy túl sokat tanítottak volna ezeken az iskolákon, pedig nem vagyok túl okos gyerek. Ez a nagy baj. (Alaplapokat viszont már nem egyet támasztottam fel hardveresen :-) )

Új hozzászólás Aktív témák