Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MuzikJunkie

aktív tag

Hát ez nagyon jó írás. :) Pár ezek közül volt is (6600 és a 6630, N95), illetve Nokia 3650 is megvolt, azt sajnálom, hogy kimaradt. :U Így visszagondolva nem is emlékeztem a dátumokra. Azért durva pl., hogy 3650-es már több, mint 11-12 éve volt, öregszem. :O

Első kamerás mobilom a SonyEricsson T300 volt, alulról kellett csatlakoztatni a kamera modult és kis nyakpántot adtak hozzá :P

[ Szerkesztve ]

Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)

• MuzikJunkie

aktív tag

válasz HuMarc #11 üzenetére

Jaja, csak azért írtam a SE T300-at, mert nekem az volt az első fényképezős telefonom. :) Mondjuk a kijelzőjén alig lehetett kivenni, hogy mi van a képen. Ha jól emlékszem 25 ezerért vettem.
    Aztán a Nokia 3650 volt az első előfizetéses telefonom, 70 forintért adta a Vodafone, 16 megás MMC kártyával. Szürke-fehér volt, imádtam. Mindig elkérték Bounce-ozni. :K

Én annyira nem akadtam ki a sok Nokián, mert a szolgáltatók itthon leginkább azokat nyomatták.

Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés