Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Erre csak téged tudlak idézni:
De egyébként SSD feelingem van:
"sose használtam, de sztem értelmetlen, szar és drága"Mellesleg lehet én vagyok megint túlságosan "kisember", de 2-300.000Ft TV-re? Ez még hitelre is húzós! 0%-os THM-mel, meg miegymással. 10 hónapos futamidőre havi 30 ropi mínusz a kasszából... Sajnos ez olyan teher, amit nem engedhetek meg magamnak... Szerintem mások se nagyon.
Ez a 3D-s TV örület majd akkor lesz "bejövős", ha majd a sima LCD TV-k árán lehet megkapni. (100e körül. Azt ki lehet fizetni havi 10e-vel.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
ViZion
félisten
-
Eddie141
senior tag
Ha csak arra gyúrunk, hogy ki látta, használta, akkor tényleg kevés a valamit is mondó vélemény.
De azért nagy átlagban, és áttekintésben lehet mindenkinek elfogadható, és releváns véleménye, főleg az árazást tekintve.Én is egyetértek veled. A passiv megoldás sokkal jobban tetszik a pénztárcámnak, de én akkor is az aktív mellett tenném le a voksom. Ha nem számít a pénz, akkor Z-screen és aktív szemügék, egy projival. Na az már nem semmi.
Viszont a népbutító 3d-nek én sem látom értelmét. Nagyon gyerekcipőben jár még, így is, hogy lassan már a második évszázadát is elér a technológia -
DemonDani
addikt
Mindennek van előnye és hátrány, így lesz, van, volt...
Ki melyik kompromisszumait vállalja, saját döntés, egyik sem rossz 3D-t alkot, és ez a végcél, a crosstalk meg ott van a passzív rendszereken is, továbbá kisebb a látószöge is, legalábbis szerintem, a nagy arányú kontraszt csökkenés a túloldalon, szóval van itt sokkal több negatívum is minden rendszer mellettSzvsz a glassless megoldások lesznek jók csak hogy teljes legyen a kép soroljunk mindent
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest