Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Jo is ez a telenor/djuice net opera minivel vagy mobile ban bekapcsolva a tomoritest
nincs korlátozás, se yt, email, bongeszes kozben )
ez az igazi promoÚj S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
dipeti
senior tag
Múlt hónapban 6 napig voltam kórházban és napi min. 4-5 órát neteztem. Index+origo+ph+ sporthírek+időjárás(fontos mikor be vagy zárva a kórházba ) +email check és írás+FB és chat(a legtöbbet ez fogyasztott) +egyéb oldalak, blogok; ezeket néztem Opera Minivel. Képek letöltését kikapcsoltam. Összesen 60MB forgalmat generáltam.
Mielőtt megkérdeznéd, minek nekem mobilnet, elmondom, hogy semminek. Egyszerűen 3 hónapra hozzámvágták - ingyen.
mod: átdobtam offba.
[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
danih
veterán
Jár a buksisimogatás a telenornak, 2012-ben eljutottak a H betűig, grat!
-
horush
addikt
Nem tudom, de nekem már több, mint egy éve van telenoros netem, 100mb, opera mininek bőven elég, s mindig van (volt) hspda, pedig nem is pesti vagyok.
-
-
-
A telefonoddal lehetett valami, én amikor anno kipróbáltam a klikket, pár óra alatt lefogyasztottam.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Egyenlore most Pesteb hasit a cucc. Kivancsi leszek amikor jovo heten megyek le videkre husvetozni, hogy fog teljesiteni...
All→M8
-
kmisi99
addikt
A djuice nál 500ft ért kapni 100mb ot.
-
Nordic
Közösségépítő
Én pont azért mentem el a telenortól, mert rohadtul elegem lett abból ,hogy hiába az 500MB netcsomag, opera minivel volt 2 perc mire csak a pH! oldalait behozta itt vidéken. Azóta t-mobilos vagyok, mondanom se kell 5-10 sec gyári böngészővel minden oldal.
-
-
törölt tag
Nem lehet, hogy a telóval volt valami? Miért ne engednék a HSDPA-t?
-
Hurárárárárárárá
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s