Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jo is ez a telenor/djuice net opera minivel vagy mobile ban bekapcsolva a tomoritest
nincs korlátozás, se yt, email, bongeszes kozben
)
ez az igazi promo
-
dipeti
senior tag
Múlt hónapban 6 napig voltam kórházban és napi min. 4-5 órát neteztem. Index+origo+ph+ sporthírek+időjárás(fontos mikor be vagy zárva a kórházba
) +email check és írás+FB és chat(a legtöbbet ez fogyasztott) +egyéb oldalak, blogok; ezeket néztem Opera Minivel. Képek letöltését kikapcsoltam. Összesen 60MB forgalmat generáltam. 
Mielőtt megkérdeznéd, minek nekem mobilnet, elmondom, hogy semminek. Egyszerűen 3 hónapra hozzámvágták - ingyen.

mod: átdobtam offba.
-
danih
veterán
Jár a buksisimogatás a telenornak, 2012-ben eljutottak a H betűig, grat!
-
horush
addikt
Nem tudom, de nekem már több, mint egy éve van telenoros netem, 100mb, opera mininek bőven elég, s mindig van (volt) hspda, pedig nem is pesti vagyok.
-
A telefonoddal lehetett valami, én amikor anno kipróbáltam a klikket, pár óra alatt lefogyasztottam.

-
callmeakos
veterán
Egyenlore most Pesteb hasit a cucc. Kivancsi leszek amikor jovo heten megyek le videkre husvetozni, hogy fog teljesiteni...
-
kmisi99
addikt
A djuice nál 500ft ért kapni 100mb ot.
-
Nordic
Közösségépítő
Én pont azért mentem el a telenortól, mert rohadtul elegem lett abból ,hogy hiába az 500MB netcsomag, opera minivel volt 2 perc mire csak a pH! oldalait behozta itt vidéken. Azóta t-mobilos vagyok, mondanom se kell 5-10 sec gyári böngészővel minden oldal.
-
törölt tag
Nem lehet, hogy a telóval volt valami? Miért ne engednék a HSDPA-t?

-
callmeakos
veterán
Hurárárárárárárá

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) +email check és írás+FB és chat(a legtöbbet ez fogyasztott) +egyéb oldalak, blogok; ezeket néztem Opera Minivel. Képek letöltését kikapcsoltam. Összesen 60MB forgalmat generáltam.