- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz
Whysperer #52 üzenetére
Igen, arra én is kíváncsi vagyok. A TR 3000 elvileg 48 magig fog skálázódni amivel elvileg biztosan veri a 28 magos XEON-t. Főleg, hogy az SKYLAKE-X alapú, és az rosszabb, mint az asztali vonal. Tehát még ha menne is 5 GHz-en normál körülmények között, akkor is jóval kisebb lenne az IPC-je. Azt elvileg bőven veri 1 szálon/magon a ZEN2, és nyakunkon a ZEN3. Kíváncsi leszek, hogy hol vált először 7 nm EUV-re az AMD, mert ezt a keresletet már így sem tudja kiszolgálni rendesen. Elvileg ha átállnak asztali fronton és mobil fronton a 7 nm EUV-re, akkor felszabadul rengeteg kapacitás, és még ott vannak a GPU-k is, amikből a csúcs valószínűleg már csak 7 nm EUV-n fog tudni jönni, hogy kellő mennyiséget tudjanak gyártani belőle. Izgalmas időszaknak nézünk elébe, de lehet, hogy csak folytatódik, ami 2,5 éve elkezdődött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest