Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
"Ha 28nm akkor grat a 4db A57-ért még ha csak 1,3-on is mennek, ha 20nm, akkor viszont gáz az 1,3."
Ahogy olvastam az ARM 1.3-at ajánl az A57-nek 20nm-en telefonokban (tabletben esetleg lehet több). Túl nagy ez a mag ahhoz hogy annál magasabb órajelen fusson, hacsak nem akarod hogy lezabálja az akkut egy Antutu teszt alatt.
"Fenét. Már a Note 3 Neo is HMP-s kernelt kapott ahogy a Note 3 is rég megkapta a frissítés a HMP-hez."
Ez jelen esetben semmit nem jelent a Note4-re vonatkozóan, új arhitektúra, sokkal nagyobb és energiaigényesebb magok, stb. Simán lehet hogy első körben nem lesz HMP (és az égvilágon semmit nem veszitünk vele).
"Aki meg nem érti miért vannak, olvasson utána, azt se tudom hányszor írtam le."
Közben rájöttem miért kell a 8 mag, igy már jól fog futni a TouchWiz
-
nkmedve
őstag
"De azért jó előrelépés, h a QHD-s telókat jobb sebesség fogja jellemezni az S805el, mint S801el a FHD-sokat"
Ezt miből gondolod? Az S805 nem lesz annyival erősebb GPU-ban mint amennyi plusz pixelt meg kell hajtson, tehát pont a forditottja lesz annak amit irsz, kissebb FPS-ekre lehet számitani (azért akadni nem fog).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Lexus, Toyota topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest