Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
#89309696 #217 üzenetére
Így van. Semmi különös probléma nincs a mostani rendszerrel, attól eltekintve hogy nem mindenkinek a saját munkájából kell meggazdagodni, de ez így volt bármelyik kormány esetében. Engem annyira ez nem érdekel, mivel ha én jól élek, miért érdekeljen hogy mondjuk Mészáros jobban él? Max. az igazságérzetét bántja kissé az embernek, de mivel én szeretem amit csinálok, nem fogok rá irigykedni soha, ergo cserélni sem cserélnék vele. A lényeg, hogy az ember érjen el egy olyan szintet a saját tudásával amivel gondtalanul tud élni a családjával, a gyerekeinek is teremtsen biztos jövőképet, és magas ívben le lehet sz...ni azt, hogy van aki meg milliárdos lett a semmiből.
-
kolopele
nagyúr
Nekem nincs már meg semmim, pedig a szegecselt övtől a csuklószorítóig, bőrszerkóig, a különböző pólókig (Grave Digger, Iron Maiden, Pretty Maids, stb.) volt elég sok minden, persze ezeket csak akkor vettem fel amikor koncertre mentem, öltönyben kicsit hülyén néztem volna ki ott
Mára ebből már csak a rock zene szeretete és a hatalmas gyűjtemény maradt meg, azt lefotózhatom esetleg ( durván 5000 cd és vagy 1000 vinyl). A rock örök, de ma már az öltözet a múlt.
-
kolopele
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #111 üzenetére
Igen, meg olyan emberek is akik a tudásukkal jutottak magasra, csak ezt egy átlag melós fel sem tudja fogni.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Gargouille #86 üzenetére
Ezek szerint általában rossz helyeken járhattál. Számomra hihetetlen ez a magyar mentalitás ami hosszú évek óta jelen van. Nem csak Gyurcsány, Bajnai, Mészáros félék élnek az országban.
-
kolopele
nagyúr
válasz
t72killer #65 üzenetére
Vannak területek, amelyek nem azonnal hozzák a pénzt, ezt el kell fogadni. Pl. egy kutató hiába érti nagyon a szakmáját, idő kell amíg elér egy szintet. Egy egyedi, szabadalmaztatott eljárással működő vállalkozás, cég viszont rögtön sok pénzt eredményezhet, főleg ha még világszínvonalú is, és a piacok elsősorban külföldön vannak. Normális esetben egy jó szakember sem átlagbérért dolgozik, ezt egy jó vezető fel tudja mérni, ugyanis senkinek nem érdeke hogy ne akarjon itt maradni. Ne általánosítsunk. Nem irigykedni kell, hanem megcsinálni azt, amiből a másik ember sikeres lesz. Azt már le sem írom inkább, utoljára (5 éve) én mennyiért építkeztem.
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
t72killer #59 üzenetére
Erre most mit mondjak? Apám egy zseni volt már a Kádár rendszer idejében is, a rendszerváltás után elég volt neki 1 év ahhoz hogy lényegében meggazdagodjon, mert már nem volt a feje felett párttitkár, aki ellophatott mindent ha úgy tartotta kedve. Én tovább vittem, fejlesztettem amit ő elkezdett, és örülök annak, hogy most mindezt már ebben a rendszerben tehetem. A rendszerváltás óta az ember addig juthat el amennyire képes magától.
-
kolopele
nagyúr
Klassz írás, gratulálok, csak vissza ne jöjjön soha. Talán csak egy olyan van amit hiányolok, az pedig a fegyelem, főleg az iskolákban, azért amit meg lehet tenni a mai gyerekeknek büntetlenül, az felháborító. Visszaemlékszem, ha valami rosszat csináltam, apám nem a tanárnak ment neki, hanem én kaptam büntetést, és így visszagondolva nagyon helyesen cselekedett. Ma teljesen más a helyzet, a pedagógusnak megszólalni sem szabad jóformán, mert jön "agyonművelt" anyuka vagy apuka és annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Emlékeim arról, hogyan éltem meg kisgyerekkoromban az akkori világot.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest