- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Sajnos én már éreztem az első mellékhatásait, és szó szerint megijedtem. Sokakból szerintem ez hiányzik, azt hiszik hogy velük nem történhet semmi, elvégre nagyapjuk szomszédja már 90+ és 10+ óta bagózik és él mint hal a vízbe.
Egyenlőre a mozgást hanyagolom(beteg is vagyok, valami vírusos nyavalya), szeretném ha egy kicsit visszaállna a szervezetem, néha még mindig gyorsan ver a szívem, a vérnyomás nem magas csak a pulzus. Kb. 2 hetet akarok magamnak adni, azalatt megnyugszik a szervezetem, utána jöhet a futás, úszni utálok
.
-
Ijk
nagyúr
Nagyon helyes hogy leteszed. Sajnos veled egyetemben az emberek akkor hajlandóak változtatni amikor már érzik, hogy baj van. Hiába tépem a számat barátomnak is, addig esze ágában nem lesz letenni míg meg nem jönnek az első "mellékhatások". Persze nem akarok most fellegbeszédet tartani.
Már csak a mozgásra kell ráhangolódnod. Heti háromszor 1,5 óra mozgás elegendő. Fuss, ússz, kondizz, amelyik szimpatikusabb. Lehetőleg valami ismerősöddel mert bizony kell a húzóerő főleg az elején. Persze először nem kell keményen, fő a fokozatosság. Végül ha kicsit odafigyelsz a diétádra is akkor hónapokon belül javul a közérzeted is. Egy idő után a bejáratot szervezet szinte kívánja a mozgást. Jót tesz az életmódváltoztatás, én pl. az alkoholt is méregnek érzem (kivéve a jó sört és bort, de csak mértékkel). -
Gergő_
őstag
Most leteszed, holnap pedig nem ebben a valóságban élsz tovább, hanem teremtesz egy újat, cigi nélkül.
Gondolj bele milyen ártalmas az egészségedre(másokéra) és a pénztárcádra. Szükségtelen.
Ha feszkót akarsz levezetni, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb meg tudod magadnak találni az egészségesebb módot rá.
Akkor meg minek kéne még? -
.bableWes
őstag
sok sikert a továbbiakhoz.
figyelemre mélto!én szombaton döntöttem el, hogy lerakom a cigit, de ma anyám ugy felcseszett, hogy a kocsit nem akartam széthajtani, a kezemet igy nyelvvizsga elött nem akartam szétverni, igy inkább elszivtam 1 szállal....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mindenkinek megvan a maga keresztje. Nekem a dohányzás az. Már nem tudom pontosan mikor kezdtem el szívni a cigit, de...
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest