Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Én még semmi infót nem tudok róla, azt meg pláne nem tudtam, hogy a csajszit is kiássák a sírból. Szerintem a mexikói rendőr-bula jobb csaj. Vin Diesel is inkább foglalkozhatna a Riddick előzménnyel, ahelyett, hogy egy rókabőrhöz adja a személyét. Az jobban érdekelne, hogy lett Riddick olyan profi gyilkos, ahogy ábrázolták. Vin neve nekem örökre egybe forrt azzal a karakterrel.
-
hoffman_
nagyúr
Úgy kerül bele a kínai, hogy a Driftben csak megrendezte a halálát, hogy vissza tudjon menni Amcsiba Dom-hoz, és ne keresse a kínai maffia. Ebben sajnos van némi spekuláció, de a másik verzió sem tökéletes. A 2013-as mozitól falra mászom. Ez így pont elég szvsz, rohadt jól lezárták, az eddigi legjobb résszel, erre feltámasztják Letty-t, akit tényleg megöltek a 4-ben, és ez már nekem is sok... nyavalyás rókabőrök. Ahogy mondod, mindenki bekaphatja a Fast ,egyetértek
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Nordic
Közösségépítő
Hát ha a Fast Five elé veszed a Tokyo Driftet, akkor pláne nem érteni, hogy a kínai, hogy az istenbe lett "ressurectelve". Szerintem az utóbbi a helytálló.
Imdb-n ahogy láttam 2013-ra itt a köv rész, kíváncsi vagyok abba hova kerül a Fast szócska a címben. Lehet az lesz a címe, hogy
Mindenki bekaphatja a Fast...[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Segáz, elég régi, el is van tűnve A lényeg az, hogy az első háromt rész fix:
The Fast & The Furious
2 Fast 2 Furious
Fast & FuriousUtána viszont szerintem
Tokyo Drift
Fast FiveDe van aki szerint
Fast Five
Tokyo DriftMindkettő mellett vannak érvek/ellenérvek. Mindenki azt használja, ami neki tetszik
#10:
DanzaKudurooooo
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
jó kis film ez,
bár megjegyzem ha a széfet ki is bírták volna ráncigálni, akkor is az első kanyarban kitépte volna a cucc a kocsik alvázának hátsó felét. Egy 1,5 tonnás kocsi húz egy 10 tonnás izét, akkor az 1.5 tonnás kocsinak nincs belszólása merre menjen a doboz, megy amerre a lendület viszi, és viszi magával ami rá van akasztva, pl 1 vagy akár két autót is.
Mondjuk így még mindig jobb volt mintha nekiálltak volna nyerges vontatót, vagy exkavátort tuningolni, hogy azzal hozzák el
-
Hát... talán 9-et én is adnék rá. Nem különösebben izgatnak a kicsit unreális jelenetek, de a filmből erősen hiányolom az illegális autóversenyzést. Autókról már pont nem nagyon van benne szó, pedig erről (is) szólt eleinte. Most meg egy szimpla akciófilm lett, igaz elég jó.
A rendőrautós drag race szar, meg egyébként is kit érdekel kategória az üres városban négy egyforma yardos gép. Ha legalább azt mutatták volna, hogy a Porkét hogyan veszik el a nagypofájú makitól, na akkor talán megadnám a 10-et is. Így nem.[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #20 üzenetére
Ha egy filmben motor látható, akkor én azonnal kritikus szemmel állok neki nézni.
A Vasnak már a legeleje kamu.
Ford motorja ugye egy Aprilia RSV 1000. Kb. 130 lóerős gép.
És akkor a filmben 160 mérföldes sebességnél (+250 km/h) állva egykerekezik vele...22) anjani: Akkor ne is nézd meg.
A Vad motorosokat láttátok már? Na az egy igazi motoros film.
Semmi ferdítés nincs benne. Amiket abban csinálnak, azt a valóságban is meg lehet.
NA az egy jó film![ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
szerintem meg fénysebességgel, na meg ahogy a csávó alól kirobbant a chopper az meg leugrott róla fénysebességnél, lol
az egy ritka szar film.
Amúgy meg: A széfes részek készítése.[ Szerkesztve ]
-
-
anjani182
őstag
-
koshmar
addikt
válasz anjani182 #12 üzenetére
Ja, igazad van. Bele se gondoltam igazán, csak leírtam a 9/10-et.
Eleinte azt gondoltam, hogy "Na végre egy film, ami teljes mértékben a valóságon alapul."
Na aztán jött ez a széfhuzihgálós jelenet...Az rendben van, hogy erős kocsik, de azért egy 10 ezer kilós széfet kerekek nélkül nemigen húznának el. Csak úgy az aszfalton. Főleg úgy nem, hogy közben oszlopoknak ütköznek, meg bemennek egy épületbe...
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
1 pont? Nálam ez nem egy pontot jelent, hanem legalább 3-at!
Az egész filmet SZVSZ elviszi "bugyuta" irányba a vonatos meg a széfes dolog...
Nálam ez már az orbitális baromság kategória, amit nem nagyon lehet lenyeletni egy nézővel egy autós üldözős racsingos filmben!
Forever and ever, let's make this last forever.
-
banhammer
veterán
Bővebben erről itt.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
darál0w
Jómunkásember
és krva jo zenék is vannak benne
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
koshmar
addikt
Nálam is megér egy 9/10-est.
Azt az 1 pont levonást azért kapta, mert az nem úgy van, hogy egy 10 tonnás széfet csak úgy keresztül húzunk egy város utcáin...
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Szerintem 1,2,4,5,3 ezt azért is valószínű mert a Han nak vagy kinek meg se rebbent a szeme a 3. részben amikor a drága kocsit hulladékká törte az amcsi gyerek
-
Nordic
Közösségépítő
Jó erről a topic-ról lemaradtam.
Akkor most, hogy van a sorrend? 1.,2.,3.,5.,4.rész? Vagy mivan? Én összekeveredtem. Amúgy Dom csaját mutatták, hogy meghal, legalábbis erre emlékszem, sőt utalás is van rá a Fast Five-ban.
Amúgy, így hogy én nem értem a sorrendet simán 10/10-es a film.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Tegnap néztem meg tényleg az egyik legjobb a sorozatból.
-
-
hoffman_
nagyúr
Há, épp helyre akartam tenni szegényt, hogy nincs itt baki. Szerintem inkább linkelek
Ajánlom olvasgasd a postokat, hátha helyre teszik az időbeni és térbeli leképzésed Egyébként támogatom, láthatod hogy én milyen jó véleménnyel voltam a filmről, a magam 11 pontjával a 10-ből.
(amúgy meg mi ez a láz, kijött a bdrip, és orrba-szájba Fast Five-ot néz mindenki )
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
A 3. rész egy kitérő, az időrendben az 5. rész után játszódik.
-
albert8
veterán
Erről máris sokat beszéltünk főleg Hoffmannal
Az a lényeg, hogy se azt nem mutatták hogy Dom csaja meghalt és azt sem hogy HAn meghaltAm tényleg nagyon jó kedvencek kedvence csak adnák már ki DVD-n
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Akciókamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...