Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• confuser

senior tag

válasz jeni #7760 üzenetére

Azért egy témaösszefoglaló nem tekinthető jogi alapnak. Természetesen nem tudok mindenért felelősséget vállalni, hiszen a témaösszefoglalóban a topicba írok tapasztalatai lettek összegyűjtve, én pedig csak egy vagyok közülük...

Más:
    Elkészült a Témaösszefoglaló Update 1. Javítottam benne nyelvtani hibákat és elírásokat (amiket észrevettem), a készülékház anyagáról szóló részt, a kijelző lilásodás részt, továbbá hozzáadtam a melegedésről szóló részt és egy új fejezetet: "Mik a készülék egyedi jellemzői" - szintén a ti kérésetekre. Kicsit bulváros lett, dehát ennyire telt tőlem.

Két Nokia Lumia 930 feliratot is kaptam, mindkettő szép, nincsenek benne azok a fehér élek mint az enyémben, de egyik betűtípus-betűvastagság-betűköz kombinációja sem egyezik meg az eredetivel, az enyémen viszont legalább az eredeti, úgyhogy bocs srácok (sszemtelen és paperboy), de hagytam az enyémet. Ettől függetlenül azért nagyon köszönöm!

@egykori
    Mondom, más topikok összefoglalójában is szerepel, ez nem egyedi eset a Telenornál. Én nem kezelném óvatosan, ez egy (sajnos még nem köztudott, de egyébként igen dícséretes a Telenortól) tény.

Szerk:
    Ja és persze nézzétek meg, további ötleteket / hibákat jelezzétek, aztán mihamarabb publikáljuk hivatalosan :)

Új hozzászólás Aktív témák