Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Azért egy témaösszefoglaló nem tekinthető jogi alapnak. Természetesen nem tudok mindenért felelősséget vállalni, hiszen a témaösszefoglalóban a topicba írok tapasztalatai lettek összegyűjtve, én pedig csak egy vagyok közülük...
Más:
Elkészült a Témaösszefoglaló Update 1. Javítottam benne nyelvtani hibákat és elírásokat (amiket észrevettem), a készülékház anyagáról szóló részt, a kijelző lilásodás részt, továbbá hozzáadtam a melegedésről szóló részt és egy új fejezetet: "Mik a készülék egyedi jellemzői" - szintén a ti kérésetekre. Kicsit bulváros lett, dehát ennyire telt tőlem.Két Nokia Lumia 930 feliratot is kaptam, mindkettő szép, nincsenek benne azok a fehér élek mint az enyémben, de egyik betűtípus-betűvastagság-betűköz kombinációja sem egyezik meg az eredetivel, az enyémen viszont legalább az eredeti, úgyhogy bocs srácok (sszemtelen és paperboy), de hagytam az enyémet. Ettől függetlenül azért nagyon köszönöm!
@egykori
Mondom, más topikok összefoglalójában is szerepel, ez nem egyedi eset a Telenornál. Én nem kezelném óvatosan, ez egy (sajnos még nem köztudott, de egyébként igen dícséretes a Telenortól) tény.Szerk:
Ja és persze nézzétek meg, további ötleteket / hibákat jelezzétek, aztán mihamarabb publikáljuk hivatalosan
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest