Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
zazira2 #16098 üzenetére
Melyik Care-be vitted be? Vagy hol adtad le?
Amúgy simán lehetne hivatkozni az interneten is nyílvánosan elérhető gyártói korlátozott garancia erre a részére:
"Jelen jótállás nem érvényesíthető:
1. A Hatókörbe tartozó országokon kívül;
2. Ha az Ön által vásárolt Terméket vagy azt a szoftvert, amelyen a Termék fut (i) a Gyártó engedélye nélkül felnyitották, átalakították vagy megjavították, vagy (ii) nem engedélyezett alkatrészeket felhasználva javították;
3. Ha az Ön által vásárolt Termék sorozatszámát, a mobiltelefon-alkatrész dátumkódját vagy az IMEI számot eltávolították, kitörölték, megrongálták, megváltoztatták, vagy ezek bármilyen módon olvashatatlanná váltak;
4. Ha Ön nem telepítette Termékére a legújabb, nyilvánosan elérhető szoftverfrissítéseket az azok kibocsátásától számított ésszerű határidőn belül; vagy
5. Ha Ön nem adja hozzájárulását ahhoz, hogy a Termék javítás és vizsgálat céljából a Gyártó birtokába kerüljön.
Amennyiben a Termék vagy a szervizelést igénylő probléma nem tartozik a jelen Jótállásban foglalt feltételek hatálya alá, a Gyártó fenntartja a jogot, hogy felszámolja Önnek a Termék javításának vagy kicserélésének költségeit, továbbá a kezelési díjat."
Itt egy szóval sem említik hogy a külsérelmi nyom a jótállás elvesztését eredményezi. Fentebb benne vagy, hogy arra nem terjed ki, tehát ha megkarcoltad nem kérheted a garanciás javítást arra hivatkozva.
Ezt azért érdemes lenne már az elején bemondani a srácoknak mikor leadja az ember.
-
zazira2
tag
Hétfőn beadtam mikrofon és mozgó képernyő hibával, ma visszakaptam javítás nélkül mert a kereten sérülés találhat. Ez pedig csak esztétikai hiba. Írtam a Microsoft panaszbejelentőbe, majd meglátjuk.
Ez volt az utolsó Microsoft (Nokia) telefonom az biztos.
Egy "prémium" készüléknem nem kéne ilyen sok embernél elromlani.
Egyébként fizetősen menyit kérnek mikrofon javításért? A picit mozgó (bal felső sarkán) képernyőt még elviselem. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
korcsillio #16096 üzenetére
bizony hogy az volt. ilyenkor vagy azt mondanám, hogy akkor offoljuk az üzletet, vagy azt, hogy ja bocsi, véletlen én is csak a fele összeget hoztam, majd a garipapírért odaadom a másik felét
-
korcsillio
addikt
válasz
ZavaBalazs #16095 üzenetére
Pont nem volt ott...Késő bánat,tudom hogy meggondolatlanság volt de sajnos már ez van.Kénytelen leszek venyelni a javítást.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
korcsillio #16092 üzenetére
Mondjuk ahhoz csak gratulálni tudok, hogy átvetted garpapír nélkül...
-
jeni
félisten
válasz
korcsillio #16092 üzenetére
próbáld meg,de nem hinném,hogy a csaj kiadja valós tulaj adatait.
magyarán 3. félnek nem lehet tovább adni,kiadni információkat,ez benne van a szerződésben,bárhova is fordulsz. akitől vetted az ő segítségével oldjátok meg ezt. -
jeni
félisten
válasz
korcsillio #16090 üzenetére
Nem,mert nem te vagy a T-s szerződött partnere!
-
kisbodza
tag
válasz
korcsillio #16081 üzenetére
Szia! Úgy tudom a T-nél IMEI alapján lehet kérni új garijegyet... Mondd azt, hogy költözésnél eltűnt, vagy ilyesmi.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #16086 üzenetére
na megkérdeztem, teljesen rendben van, igaz közel sincs annyit nyúzva, mint átlagos esetben.
-
DaveJr
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e olyat csinálni WP-vel hogy teljes egészében lementem a jelenlegi állapotot és egy szervíz után csak fogom és visszarakom és mindent ott folytatok ahol abbahagytam. Magyarán lementi az összes apphoz a beállításokat, mentéseket...stb.
Tudom van erre külön WP-s fórum de 930 tulajként talán itt jobb
-
Lpneo
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam a mikrofon hibát itt a fórumon, és nálam is fennáll. Amikor kihangosítom, akkor nagyon halkan vesz a mikrofon, a másik fél alig hall. Ez szoftveres vagy hardveres hiba?
A tapasztalatokból ítélve megéri szervízbe vinni, vagy csak fölösleges kör lenne?
Köszi. -
Titi76
aktív tag
válasz
tomboy0013 #16078 üzenetére
Ahoz képest ahogy vettem ez elállás. Szervíz után is teljesen síkban van a kijelző. Nem vártam meg amíg alá tudok tenni egy post-it lapot...
Egyébként ha hosszú navi közbe tűzforró lett a telefon bizony a kijelző alá lehetett látni annyira elállt a saroknál.
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013 #16078 üzenetére
Nekem is kb. így nézett ki újkorától. Míg össze nem törtem.
Kíváncsi vagyok az új kijelző is kiáll-e. -
tomboy0013
veterán
-
Titi76
aktív tag
válasz
korcsillio #16076 üzenetére
Papír nélkül adtam le. Azt mondták ha kell a gari papír akkor úgy is bekéri közben a szervíz. Ebben az esetben vigyem be a Care-be és majd lefaxolják nekik. Nem kellett... A végén az átvételkor azért bevittem hogy ráragasszák a gari papírra a javítási matricát.
-
Titi76
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #16058 üzenetére
Problémát nem okozott még de azt mondtam hogy okoz néha. Ne várjuk meg amíg teljesen nem működik. A kijelző üveg sarka ahol elállt le volt pattanva de nem teljes keresztmetszetben csak kagyló szerűen (feleségem ráejtett a sarkára egy kávés csészét...) Kicserélték így is de írnom kellett a Microsoftnak.
-
fulton
addikt
válasz
szabo.csabi #6413 üzenetére
Sziasztok
Ezeknél az ajándék teloknál amiket kaptak a dolgozók, a dobozban van egy kitöltetlen gari jegy. ha ezt egy boltal (gondolok itt a bestbyte- stb bolt stb.) kitöltetik mostani dátummal, akkor az alapján el fogadják a nokia szervizben?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
I.el.Fatih #16069 üzenetére
-
I.el.Fatih
csendes tag
Tudjátok a faszom televan ezzel az egésszel, van egy forrasztómester Barátom, egyszerűbb ha veszek egy donort és megcsináltatom vele... Nekem nincs energiám írogatni... A büdös kurva annyukat... Amúgy majd szeretnék h.r.csinálni de nem a telefonról megoldható utat választanám, van valami kézzel fogható lépésről lépésre magyar nyelvű leírás ennek érdekében?
-
pippin12
tag
válasz
I.el.Fatih #16061 üzenetére
Irj a Microsoft panaszbejelentőn, nekem egy nap alatt válaszoltak , (nagy eséllyel elküldik a központi szervizbe),nyomtasd ki a választ és úgy vidd careba.
-
Clemi
veterán
válasz
Seangaijin #16066 üzenetére
Csak hogy kijavítsalak, nekem első körben 4 óra alatt "javították" a mikrofon hibát, vagyis mikrofont cseréltek. Persze amint hazaértem kiderült, a hiba maradt. Másnap irány vissza, akkor árulták el, hogy 50% az esély, hogy mikrofon csere megoldja a hibát. Nekem valami alaplapi csatlakozó hibát mondtak, hogy ha a mikrofon csere nem elég, akkor annak a cseréje kell, de azt csak a központi szervizben csinálják, így oda került az enyém is. Egy szó mint száz, elég nagy valószínűséggel nem a 2500 forintos mikrofon csere a megoldás, a kihangosításkor nem hallanak hibára.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
I.el.Fatih #16064 üzenetére
NEm akarok okoskodni, de 2500-ért lehet kapni mikrofont a telóba. Minek panelt cserélni? Elvileg sima csatlakozón megy a lapra, nem forrasztva van. Elmegy a központi szervíz a kúrva anyjába, inkább annyi javítandó darabot kapnak, hogy már többe van a leves mint a hús. Ne hagyd magad, mert akkor sose lesz megcsinálva.
-
I.el.Fatih
csendes tag
Decemberig még fel kell mennem pestre, főpanel cserét mondott az ottani srác ami 60.000 forintos tétel... Előttem volt egy másik 930 éppen, hogy karcos volt a keret azt se csinálták meg, külsérelmi okokra hivatkozva...
-
Integrale
veterán
válasz
I.el.Fatih #16061 üzenetére
Ez baromsag. Irany Budapest. Nincs olyan, hogy ok nem kapnak ilyen alkatreszt, mivel nem helyben javitjak. Csapd az asztalt, fogyasztovedelem, vagy Bp.
-
-
I.el.Fatih
csendes tag
Elmentem a győri Care-be és ott sem javították meg a telefonom... Mivel főpaneli mikrofon van tönkre menve és azt mondták, hogy ők nem kapnak ilyen alkatrészt nem javítják... 2.kör se sikerült
-
Clemi
veterán
válasz
zsoltzsolt #16053 üzenetére
A garanciális javítás mikrofon hiba esetén alapból 6-8 munkanap, legalábbis ennyit mondanak a Care-ban. Én Pénteken nyitáskor leadtam, következő hét Csütörtök késő délután jött az sms, hogy mehetek érte.
-
Titi76
aktív tag
Visszakaptam a Microsoftnál megreklamált 930-at kijelző elállás miatt (első körben nem foglalkoztak vele. Hétfőn du. adtam le Miskolcon, következő hét kedden vissza is jött. Kicserélték a kijelzőt és a keretet meg egy rakás más alkatrészt is. Egy darabig jó lesz...
-
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #16052 üzenetére
Tárgytalan. Rájöttem, hogy kell regisztráció.
-
zsoltzsolt
addikt
Ha már a garancia a téma. Ez most mennyi idő? Javíttatni szeretném a mikrofont és október végén lesz egy éves a telefon. Vagyis még vigyel el mostanában?
-
fulton
addikt
Egy kérdés még, olyan lehetséges valamilyen módon, hogy:
http://www.imei.info/ alapján nem egyezik a garancia idő az eladó által közöltel.Ő majd fél évvel több iedig tartó garanciával hirdeti. Míg IME alapján utána néztem, a garancia lejáratára valójában 6 hónappal rövidebb időt ír.
Ez hogy lehetséges? hazudik az eladó?
-
Burt1793
veterán
válasz
busman #16042 üzenetére
Sebességben, kinézetben, beállítási lehetőségekben nem nagyon van jobb nála, de az alap samsungos Zene app is nagyon jó, nem tudsz meggyőzni, 1 évig próbálgattam mindenfélét a 930-on. Persze amíg csak a Wp-s appokat próbáltad hosszabb ideig, hiába mondom ezt neked (van, hogy 3 órán keresztül zenét hallgatok, közben a teló néha a zsebemben van, néha nyomkodom, a 930 sokszor betöltésezik ilyenkor és ezek az esetek maradnak meg a felhasználókban).
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #16038 üzenetére
Melyiket? Amúgy azért vettem az A5-öt, mert abba is microsim kell.
Francokat, a 930-at nem fogom használni soha többet, kiöntöm majd ólommal.
Nem szidni akarom a WP-t, de az, hogy mit tud a böngészi vagy az alap zenelejátszó a samu-n (a poweramp-ról ne is beszéljünk), eléggé nevetségessé teszi a 930-at. Van, hogy 5-10 másodpercig kell bámulnom a zöld zene hátteret feloldás után, a zenébe visszamenve a 930-on (sokat hallgatok zenét, tudom, másoknál mindig rögtön megy, az enyém szar csak)
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #16029 üzenetére
Vettem egy Galaxy A5-öt, tökéletes választásnak tűnik, hardverileg (ha csak a számokat nézzük) mindenben jobb a 930, de mindenben az ellenkezője tapasztalható. Nagyon örülök az új mobilnak, a 930-at is próbáltam szeretni, csak sajnos nagyon ellenkezett szegény. Sok sikert kívánok mindenkinek a 930-hoz, remélem a w10 sokat javít majd rajta.
-
the dealer
tag
válasz
Seangaijin #16034 üzenetére
Olvastam egy fél órát.
#16035 Köszönöm!
Azt hittem ez Nokia Care egy program, erre márka szervíz...
Akkor ez az egy megoldás van, hogy adjam be kitudja mennyi időre szerbízbe? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
the dealer #16033 üzenetére
Nokia Care
-
Seangaijin
senior tag
válasz
the dealer #16033 üzenetére
Ha olvastál volna akkor már tudnád a megoldást.
-
the dealer
tag
Szervusztok!
Lumia 930-am van és szeretnék vele hangot felvenni, de bárhogy ordítok semmilyen hangot nem észlel.
Próbáltam már 3 féle programmal. Átrágtam magam több helyen is a hangbeállításokon, de semmi érdemlegeset nem találtam. Telefonálásnál működik és amikor meg videót veszek fel a lumia kamera programmal, akkor nagyon szépen veszi a hangot. Tehát ez valami szoftveres bug lehet.
Talált már rá valaki megoldást? Olvasgattam itt a fórumot, valamint külföldi fórumokat is,de nem találtam rajta megoldást. Másnak is láttam, hogy van pont ugyan ilyen gondja, hogy a különböző progik nem hallanak semmit, ellenben kamera felvétel és a telózás működik.Ha valaki tudja erre a megoldást, az ossza meg velem, mert nagyon fontos lenne számomra.
-
Titi76
aktív tag
Szerintetek LG G3-hoz való becsúsztatós bőrtok jó a 930-hoz?
-
Burt1793
veterán
Srácok, igazatok volt, megfogadtam a tanácsotokat, tényleg jó ötlet volt.
-
spider23
senior tag
Üdv!
2 hónapos 930-ban szintén nem működik a kihangosítás, nem hall a másik fél semmit. A zene felismerés sem működik Cortanaval. Érdeklődnék hogy egy ilyen javítás a hivatalos nokia szervizben mennyi időt vesz igénybe? T-mobil-os garancia van rá, de gondolom ilyennel kihagyhatom a szolgáltatót hogy minél hamarabb visszakapjam a telefont?!
-
DaveJr
őstag
válasz
bibi55 #16024 üzenetére
Én ezt vettem:
[link]Passzol a telefonra, nem vastagítja nagyon. A legnagyobb probléma maximum az lehet hogy egy idő után elszíneződik. De ennyiért ne várjunk csúcs minőséget
Ami engem zavart, hogy a gomboknál nem volt kivágva a tok. Ez azért volt probléma mert egy zsebben hordom a céges telefonnal és gyönyörű zsebmakrókat készítettem séta közbenno meg a hangerőt is elállítottam párszor. Kivágtam a gomboknál és így már én irányítok
-
bibi55
tag
válasz
Seangaijin #16023 üzenetére
Onnan vettem én is egy ilyen Crystal Clear valami 0.3 mm vastag tokot hozzá, de valami förtelem. nem passzol a telefonra. Ha meg ráfeszítem, hülyén áll.... Szóval nekem az csalódás volt.
-
zsoltzsolt
addikt
Az enyém fekete, aminek előnye, hogy nem koszolódik be egy hét alatt, mint a zöld vagy narancs. Azonban több mint fél év után elég viseltes, és ennyiért nem fogok ,megint ilyet venni, akármennyire szép és elegáns tok. De ettől függetlenül - szerintem - a telón ez mutat legszebben, a fémkeret ebben érvényesül a legjobban.
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Jó minőségű tokot tudnátok ajánlani a készülékhez? Lehetőleg beszerzési forrással. Néztem most élőben a Nilkint, de abszolút nem volt bizalomgerjesztő sajnos.
Köszi!
-
meno10
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Valaki tudnak nekem készíteni vagy esetleg ha már van neki pár test fotója amit a teloval készített dng (raw) formátumban, tudna nekem küldeni pár képet? -
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013 #16007 üzenetére
Eleg hosszan nyomni a be/ki kapcsolo gombot.
-
zvolite80
tag
sziasztok!
Ma reggel jelzett a telom hogy van új frissítés!
Most a 8.1 denim van fenn!
Ez a frissítés vajon mi lehet?
Érdemes frissítenem? -
fulton
addikt
válasz
Seangaijin #16003 üzenetére
Elolvastam, de szerettem volna egy tényszerű "saját kézből számazó" választ is hozzá kérni megerősítésnek. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Formula-1
- iPad topik
- Macska topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest