Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
Döglött Róka #5996 üzenetére
Elsőre is felfogtam, de attól, hogy a 920-at úgy állítod be mint egy elpusztíthatatlan telefon, és alátámasztottad pár eséssel, attól még nem lesz igaz.
Csak gyorsan bepillantva 920 topikba, nekik törött/törött volt a képernyőjük:
hroberto
Gyufaaa
StLui
PoganyPtR
gyurkikrisz
adamboxDe be is fejeztem, mert már sok lesz
-
GeneralCube
tag
van rá esély h találok olyan embert aki az ő 1520-asát ideadja az én 930-asomért?
ugy értem h van e jelentős ár/érték arány különbség -
BlackPie
csendes tag
Tudtok nekem ajánlani egy olcsó, de azért a célnak megfelelő autós tartót? Nem kell semmi cicoma, elég ha megtartja a szélvédőn a telefont.
Néztem a Nokia saját vezetéknélküli-töltős cuccát de huszonezreket nem akarok kiadni egy ilyenért. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Integrale #5992 üzenetére
Segitek felfogni:
930-on az uveg eleri a fem keretet, ha ejted a fem konnyen megnyomhatja az uveglap szelet ami edzett uvegnel repedest eredmenyez. Ha lapjara esik vagy a telefon hatlapja fele dolve eri a talaj a femkeretet akkor megussza.
920-on az uveg nem teriti be az elolapot es egy plusz keret keret fogja a hazban, sokkal kisebb az eselye hogy megutod a szelen az uveget. Persze rohadt elegans dolog a femkeret, de bahhatom ha tokban kell hordani.
De felreertes ne essek, maga keszulek rohadtul bejon, csak a design-t helyeztek a praktikussag ele.
-
Asperitat
csendes tag
Szerintem ez a telefon is ugyan annyira strapa mint az elódei, illetve ugyan annyira törékeny is...
925-öm többször esett, hol betonra, hol padlóra, se nyoma semmi, egyszer esett ki rosszul, kb fele akkora magasságból mint korábbi landolásainál, a zsebemból, és szilánkosra tört az üveg...
Ez inkább a szerencsén műlik, de, hogy bizonyítsam is mennyire sokat számit, hogy milyen szögben ér földet:
Esküszöm, konyhai étkészletből származó fém! ekcájg kés kiesett a kezemből, és kettétört!!
Magyarán ami törhető, az törik... -
Unlimited
aktív tag
Érdekesen gondolkodnak itt néhányan!A nagy többség,akiknek az ilyen telefonokat gyártják,elvárja,hogy házi nagy kijelző,pofás,vékony,kézre álló,nagy Amoled rajta,hogy a frankó játékokat futtassa,youtube állat nagy méretben menjen rajta,ja,ki ne felejtsem,3 hónapig menjen el egy töltéssel.
Ez már az a kijelzőméret,ahol ha ejted,nagy rá az esély,hogy törik.Agyon van edzve az üveg rajta,mit is vártok?
Hasonlítgatja itt mindenki a régi telókhoz,amik semmiben sem hasonlítottak ezekhez!Azok telefonok voltak,ezek már messze nem azok.Amiket itt néha össze vissza írkál egyik,másik ember....... -
Integrale
veterán
válasz
Döglött Róka #5988 üzenetére
Meg mindig nem mennek tonkre egy tusszentestol.
Nem kell jobban vigyazni ra mint egy 920-ra, hiaba allitod be strapabirobbnak az atlagnal.btudosnak tobb komoly esest is kibirt, nekem is es masoknak is. Van egy ket szerencsetlenul pottyant peldany, de ez minden gyarto minden telefonjarol elmondhato.
Faterom meg a Diamond 2-ot ejtette le parszor, volt, hogy lendulet is volt benne, horzsolason kivul semmi. Majd egy ugyetlenebb zsebbrerakaskor leesett es szettort a kepernyo.
-
ferensz
senior tag
válasz
Döglött Róka #5990 üzenetére
Dehogy törékenyek, nem kell szefósként dobálni.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Döglött Róka #5988 üzenetére
Vagy csak meg kell tanulni vigyázni a dolgainkra. Amióta összetörtem a Samsung U600-as telómat 6 évvel ezelőtt (kijelző meg is halt), azóta nem ejtettem soha semmimet, egyszerűen odafigyelek, ha már sokezer Ft-ért megvettem. Ha meg valaki tudja, hogy nem tud vigyázni / olyan helyen dolgozik / elfoglaltsága van, akkor a Caterpillar is gyárt okostelót tudtommal
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Declare #5981 üzenetére
Az N8 ket vegen levo munyag kupak zongoralakk boritasa gyakran anyaghibas volt es magatol repedt az elso par szerianal. De LOL-ozgass csak
tomboy0013; #5977 : Eek mindennapos hasznalati targyak, amiktol elvarja az ember hogy birjon le minimum 1 leejtest kezmagassagbol, ehelyett tokokba kell rakni es vigyazni rajuk mint egy k himestojasra. Regen egy 6110-es elpusztithatatlan volt, orultem, hogy a 920 vegre hasonloan robusztus konstrukcio a 930-at nem erzem annak, emiatt vehettem egy rohadt hatlapot hozza. Az a legnagyobb bajom, hogy a vasarlok elfogadjak, hogy ezek a vackok egy tusszentestol ripityara tornek.
-
Declare
őstag
válasz
tomboy0013 #5985 üzenetére
egy két? apró?
xenon vakut adom! hat most mondanam, hogy ugye az N8-ban.....
-
Seangaijin
senior tag
válasz
bizonytalan #5968 üzenetére
Mindegyik lumia tudásban ugyan az, csak a proci,ram meg a kamera tér el. Funkcionalitásba 98
% ig ugyan azt tudja. -
TayRol
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5980 üzenetére
köszi a tippet. én vettem így, remélem, hogy nem lesz gond.
-
Declare
őstag
válasz
tomboy0013 #5977 üzenetére
Pl en egy 930 minit varnek, amit egykezben, mindenfele egyensulyozas nelkül lehet kezelni es ugy megcsinalni, mint az (elöbb emlitett
anyaghibás(LOL) ) N8 at (made in Finland, nem made in China) ami 5 eve mindenfele tok meg folia, meg pihepuha törlökendö nelkül, maximalis megelegedessel hasznalok. Ha meg veletlen leesik, akkor se törik kett. Na en ezt varnam....Androidot nem veszek, iphone meg 2,5x ennyibe kerülne, igy azt sem. Marad a 930. Meglatjuk. Eleg jokat irtatok rola (ami nekem fontos legalabbis), igy bizom benne
mondjuk a tokkal még vajudom
-
tomboy0013
veterán
Valamelyik nap láttam, hogy taglalták néhányan, hogy mi a legbiztosabb módja annak, hogy ne tiltódjon le a telefon ha valaki használt szolgáltatói példányt vesz. Nem értem rá akkor én is hozzászólni ezért most leírom és ha látjátok, hogy valaki a későbbiekben hasonlót kérdez nyugodtan belinkelhetitek neki ezt a hozzászólást. Szóval a legjobb ha azzal a személlyel akitől vásároljátok a telefont bementek a szolgáltatóhoz és ott átíratjátok a telefont a saját nevetekre és megcsináltok egy hivatalos adásvételit akár helyszínen. Innentől kezdve csak akkor tiltódhat le a teló ha ti nem fizetitek a saját számlát
Ez a legbiztosabb megoldás. Nekem is itt az adásvételi a 920-amról ami le lett tiltva de nem sok kedvem van elkezdeni pereskedni mert annyi lenne a költség mint a telefon ára és ki tudja mikor térülne meg ha egyáltalán megtérülne. Ne érezzétek magatokat biztonságban egy adásvételivel, ez nem az az ország ahol gyorsan lefolynak a peres eljárások. Szimplán feljelentem csalásért(ügyvédi tanácsra) az illetőt okozván egy kis kellemetlenséget neki és kész, egyebet nagyon nem tudok tenni.
Ezt egyébként a T-mobile-nál javasolták utólag, hogy át kellett volna írni a nevemre a telefont és akkor nem lett volna gond. Ha ez az út valamiért nem járható(például telenoros függetlent akar valaki venni t-mobilos kártyára) akkor javaslom inkább új példány beszerzését akármilyen megbízhatónak is tűnik az illető. Engem egy 45 éves főszerkesztő vágott át aki a Miskolc TV-nél dolgozik szóval figyeljetek oda. -
bizonytalan
tag
válasz
ZavaBalazs #5971 üzenetére
Szia, a 730 72-76 ezer normális helyről, a 930 sim lock-os nem hiszem, hogy többet ér 100-nál, még bontatlanul sem. Én is megnéztem mindkettőt, a 730 nagyon ropi a 930 mellett, de egy normális tokban biztos jó az is. Használt bolt kb. a 730 új árán venné meg a 930-at, úgyhogy duzzogva marad...
-
BlackPie
csendes tag
válasz
tomboy0013 #5977 üzenetére
+1
Én a totál műanyag S3-at ejtettem el hasmagasságból (mikor állva pötyög az ember) kőre, a hátlapjára(!) érkezett, kettérepedt az üveg, teljesen meghalt az érintőfelület, emellett még az LCD-ből is csak kékes színű massza maradt. Szóval még csak fémnek se kell lennie egy telefonnak ahhoz, hogy törjön.
-
tomboy0013
veterán
Bírom az olyat mikor valaki figyelmetlen és elejti a telefont ami összetörik és ez a telefon hibája
Ezeknek a telefonoknak már nagy felületük üveg, mégis mit várnak egyesek egy-egy szerencsétlen leejtés után? Figyeljetek oda, vagy tegyétek tokba.
-
Integrale
veterán
válasz
Döglött Róka #5970 üzenetére
Errol beszelek! Azert mert neked nem tort ezektol az esesektol, masnak igen. Tobb 920 is van az ismerosi koromben, ebbol az egyik nem is reg vokt szervizben mert betort az uveg. Kb vall magassagbol esett betonra.
Nekem a 930 (korabban mar irtam) ket meterrol esett betonra es semmi baja, egy tuhegynyi festek kopas van a tetejen.
-
juuzer
addikt
válasz
Döglött Róka #5973 üzenetére
Bezzeg a komáromi Nokiák
-
juuzer
addikt
A bekapcsológomb nektek is nagyon lötyög? Működni működik, csak picit odavág a minőségérzetnek. Őszintén szólva nem szeretném emiatt visszavinni a 930-at mert ezen kívül nincs semmi baja.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bizonytalan #5968 üzenetére
attól függ, mennyi a kp. én is először 735-öt akartam újonnan venni, aztán amikor elmentem megtapogatni media marktban, akkor szerencsére ki volt mellé téve a 930, és elment tőle a kedvem, annyival szebb, strammabb a 930, nem egy ligában játszik a kettő. inkább vettem egy alig használt 930-at nem sokkal drágábban (persze a media marktos dupla árat nem adnám ki érte)
engem mondjuk nagyon riasztott a kapacitív gombok, meg a fényképezőgomb hiánya, erre rájött az is, hogy élőben a 735 amúgy pofás háza kifejezetten szappantartónak tűnt a 930 mellé téve. (mondjuk ahogy nézem, a fekete ház az matt, az sokat segítene a 735ön) -
Döglött Róka
veterán
válasz
Integrale #5927 üzenetére
A 920 hogyan?
Csak mert nekem olyan volt es kapott betont, jarolapot, repult ki futas kozben ovtaskabol. Gumival volt vedve az uveg szele es a teszteken se tudtak ugy ejteni, hogy torjon.
A 920 egy tank volt a telefonok kozott, a 930 dizajnja oriasi visszalepes, en bevallaltam volna +20 grammot a strapabirosagert.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
zazira2 #5967 üzenetére
korrekt, jobb benne a telefon fogása, elsőre fura lehet a gombokhoz való hozzáférés, mert a hátlap felől ki van vágva rendesen a pereme, a kijelző felől viszont nincs, ot egybefüggően végigfut, úgyhogy kicsit féloldalas. meg lehet szokni, első napokban még azon gondolkodtam, hogy kivagdosom magamnak rendesen a gomboknál, annyira idegelt, most már nincsenek ilyen gyarló gondolataim.
-
bizonytalan
tag
Sziasztok, holnap kapok egy 930-at (új, T-Mobile), nekem feleslegesen sokat tud, gondolkodom 730 Dual Sim + kp csereberén. Lebeszélnétek erről?
-
zazira2
tag
Vettem egy s-line tokot, a gombokat csak erővel lehet benne kezelni, így kuka lesz a tok.
Amit most kinéztem az milyen: Nillkin Super Frosted -
xedos
addikt
Azt ne felejtsétek el, hogy egy műanyag telefon sokkal rugalmasabb, mint a fém!
A fém átadja az ütést az üvegnek, ami viszont reped. ENNYI :-( -
-
Declare
őstag
válasz
Burt1793 #5960 üzenetére
Hat pont ez a bajom nekem is...de ha elsö nap leejtem es kettetörik...annal mindig jobb egy ilyen francot rahegeszteni. Az N8 az elsö napon esett le nekem hasonloan, mint, ahogy irtak is (füles bedugva, telo az asztalon en meg nagylendülettel felalltam es elindultam. A telo a kijelzöjen pattogva csucsott el mellettem.....felvettem, semmi baja ok. Hat ezek szerint ennek a telonak az lett volna az utoso napja is....
Igazan kiadhatnanak a gyartok "tokos" olcsobb es "nem tokos" dragabb verziot. A tokos verzional lehetne femforgacsos a telefon szele, festes nelkül....ugyis tokban van, nem mind1
-
Burt1793
veterán
válasz
appleGjuice #5961 üzenetére
Egy kicsit biztosan, de megéri. Mondjuk szerintem egy nap készenlét alatt 1 percnyi kijelzőidőt spórolhatsz meg magadnak, ha kikapcsolod a duplakoppos ébresztést...
-
appleGjuice
tag
Az jobban meríti az akkumulátort ha a dupla kattintásos felébresztés be van kapcsolva?
-
Burt1793
veterán
Én egyszer az s2-t márványra ejtetem, mégpedig úgy, hogy az asztalon volt és a füles bele volt dugva, amikor felálltam, kicsit jött utánam a teló, majd leesett. Kb 1 méterről, minőségi márvány padlóra, az élével, bármi tok nélkül. Semmi baja nem lett. Most ezzel a L930-cal kicsit jobban figyelek. De remélem nem lesz gond, az s2-vel is csak ez az egy esés történt 3 év alatt.
(#5959) Declare: ÁÁÁ, ha veszek egy ilyen vagy ehhez hasonló tokot, akkor előtte lecserélem s5-re a mobilt. Ezért mindegy, hogy hogyan néz ki az s5. Van hozzá kismillió tok és alapból amúgy is csak 8 mm vastag és fele olyan nehéz, mint a L930.
-
btudos
nagyúr
válasz
Seangaijin #5955 üzenetére
Unokaocsem a tok atvetelenek masnapjan lesoporte az asztal tetejerol a telefont, nekem a ket felso sarok repedt, de azota is hasznalom, nem akarom elkepzelni mi lett volna, ha a kovon tok nelkul csattan a telefon.
-
Burt1793
veterán
válasz
csokabi #5954 üzenetére
A készülékháznak alapból nincs baja, de a nagy tömeg miatt könnyebben törik, ha leesik, a soc ott melegszik pont, ahol fogod, a vastagságához képest (1 cm) kicsi az aksi és nem bővíthető microsd-vel. Ezek a készülék hibái.
A WP-nek már kicsit több bugja van sajnos. De sok a pozitív dolog is, de azokat nem írom le, mert hosszú lenne a lista. -
Seangaijin
senior tag
Azért megy a topic teleszemetelése. Ugyan azok a kérdések...
Btw nekem talpára esett a Nillkin tokban úgy a teló, h el is repedt a két sarka a toknak és enyhén el is deformálódott. A telefonnak nem lett baja, szóval megérte az árát.
-
BlackPie
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan 930 tulaj leszek.
Van valami spéci dolog, negatívum amit nem árt tudni vásárlás előtt, a tesztekből pedig nem derül ki?Köszi!
-
Burt1793
veterán
Ugyanúgy megáll, de van amikor több album végigmegy megállás nélkül és van amikor 3-4 számonként leáll. Lehet, hogy net nélkül sűrűbben áll le? Tapasztalatok?
Wifi megosztás téma:
Mivel egy wifi adó/vevő van minden telefonban nagyjából, ezért nem lehet arra használni, hogy ez vegye is a jelet és továbbítsa is, tehát ebben most kivételesennem a telefon a hibás, ez minden platformon így van.
-
Tecsa
aktív tag
A litium ionos akksinak kb az a legrosszab ha lemeríted. Ezért a telefonokban van olyan védelem, hogy az akksit nem hagyja teljesen lemerülni, ergo ha a telefon kikapcsol még 15-20% az akku töltöttsége. Így próbálják megvéden az akksit a juuzertől.
(no offense)
A töltést meg kikapcsolja a készülék amint eléri a 100%ot.
-
zazira2
tag
A telefonhoz nem kaptam töltőt, lumia 800ast cserélték,azzal lehet tölteni? 1,3A
-
TayRol
nagyúr
Az normális, hogy a qi töltőn hosszabb idő után melegszik a telefon?
Vagy csak átveszi a töltő hőmérsékletét?
-
juuzer
addikt
Még egy kérdés, mert ezt sose tudom. Az első töltésnek hogyan kéne lennie? (Tudom, hogy már nem a nikkeles akkumulátorok idejét éljük, de bárkit kérdeztem, eddig mindig más választ kaptam.) Én igazából mindig megvárom amíg lemerül és kikapcsol a telefon, majd töltöm egy éjszakán át. Ez így rendben van?
-
Vadmeggy
aktív tag
Én összesen 3 szor ejtettem le, pedig csak 1 hónapja van meg
.
A sarkán csúnyán lekopott, de engem a hétköznapi használat alatt nem zavar. Az üveg miatt jobban aggódok, de a tok már úton van. Sajnos ezzel számolni kell, ha tok nélkül hordod.Pont ma esett le egy méterről csempére. Szerencsére hátlappal tompított, de az így is félig lepattant róla. Láttam az akksit
meg a belső alkatrészeket. Egy pillanatra megállt bennem az ütő, de utána visszapattintottam és ennyi.
-
juuzer
addikt
válasz
tomboy0013 #5933 üzenetére
Igen, arra gondolok
Akkor szerintem egy beruházást megér. Nekem az 520-on a szilikon tok is elég undorítóan nézett ki egy idő után, bármennyire is pucoltam. Annál szerintem nem lehet rosszabb. Zöldre vagy narancssárgára gondoltam, mivel ezzel szeretném kompenzálni, hogy csak fekete modell jutott nekem
Köszi!
-
tomboy0013
veterán
Ha a CP-637-es gyári tokra gondolsz akkor a válasz igen, én azt használom
Zöld színben vettem, ha farmerzsebben akarod hordani nem biztos, hogy javaslom mert elég bumfordi
Én öltönyzsebben hordom(általában a zakóm belső zsebében) és még úgy is piszkolódik a tok szélein annyi bajom van csak vele (szűk farmernél a dörzsöléstől biztos sokkal hamarabb retkes lesz). Szerintem baromi jól néz ki a telefon ezzel a tokkal, jó a tok minősége is. Ma sikerült leejtenem bent a padlóra de semmi gond nem lett a telefonnal és a tokon sem látszik semmi, elég erős a műanyag része, szóval nem hinném, hogy könnyen törne. Tokokhoz képest elég borsos az ára, de megéri. Ha feketében veszed úgy még kosz sem látszik rajta.
-
juuzer
addikt
Sziasztok! Ma végre én is 930 tulaj lettem
nagyon tetszik a masina
Az lenne a kérdésem, hogy valaki használ gyári flipcovert? Milyen a minősége? Megéri egyre beruháznom?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Cheesy
őstag
Holnap érkezik... grátisz wireless töltővel
-
Integrale
veterán
válasz
csokabi #5924 üzenetére
Ezt egy kicsit túlgondoltad nem?
Erről van szó. Droiddal nem tud csatlakozni arra a hálózatra, amire .LnB WP-vel igen, úgy gondolta, hogy tovább osztja a munkahelyi Wifit amihez ő maga is csatlakozik.
Nem arról van szó, hogy rácsimpaszkodik a szomszéd hálózatára, majd azt még továbbítja a 3. szomszédnak.Döglött Róka: 920 is tud úgy esni, hogy pókhálós lesz a képernyő, és a 930 is úgy, hogy nem. két hete 2 méter magasból betonra ejtettem, kutya baja.
-
Horec
tag
válasz
Döglött Róka #5925 üzenetére
Még nem törtem telefont össze a mai napig, szóval nincs ebben sok tapasztalatom
Egyébként milyen tokot ajánlanátok amivel csökkenthető lenne a törés lehetősége? -
csokabi
tag
válasz
Signum04 #5922 üzenetére
Mobilnetet lehet wifin keresztül megosztani. Ha a wifi tulaja hozzáférést szeretne adni, azt simán megteheti a kód megadásával. Ha te osztod meg a csak a számodra biztosított wifis internet elérést, akkor az simán lopás. A fentebb említett műszaki problémák szerintem nem jellemzőek.
-
b.bone
senior tag
Updatelték mostanában a QuiteHourst? Pár napja tettem fel és azt mondja nem kompatibilis 8.1-el. Pedig semmi hekk, storeból szedtem.
A hivatalos fórumán azt írják nincs API ilyenre 8.1 óta mert MS úgydöntött ez már túlzottan rendszerszintű funkció (vagy csak nem igazán akartak vele foglalkozni).
Szóval próbáltad is meg működik is meg minden? Mert ha igen érdekelne mi a fix:-) -
Qukac
tag
válasz
csokito100 #5915 üzenetére
Ehhez a Cortana kell, vagyis át kell állítanod a nyelvet meg a régiót angolra.
A funkció neve Quiet Hours. -
csokito100
aktív tag
Szia!
Haveromnak 930-as teloja van es tuti van benne olyan lehetoseg,hogy lenemitsa az adott idoben.Onnan tudom,hogy engem most rakott bele a listaba,akiknek akkor is csorog,amikor ez a nemitas be van kapcsolva.O is hasznalja,mert koran kel es nem akarja,hogy zavarjak keso este.Ha abszolut nem boldogulsz,majd megkerdezem tole,hogy kell beallitani.Nekem kb 1 het mulva jon meg a telo,mar tiszta ideg vagyok a sok hulyesegtol,amit a forumon olvasok.Remelem tudtam segiteni.Szoval tuti tudja a telo!!!Udv -
zolee1227
csendes tag
Ma ingyenes a Cal naptárprogram, ha valakit érdekel
Van erre egyébként valami külön fórumtéma, ahol javasolni lehet programokat, illetve mások ajánlásai alapján nézelődni?
-
poero
aktív tag
válasz
Döglött Róka #5907 üzenetére
Értelmezni kellett volna a leírtakat, de neked ez sosem megy ahogy a fórumot olvasgattam, és szinte tudtam hogy elsők közt fogsz "értelmes" választ adni!
Leegyszerűsítem a kérdést hátha te is megérted...ha leesik és ha szar minőségű az exolálás (remélem tudod hogy ez mit jelent) akkor szarrá kopik mint az iphone-ok fekete szar kerete...
Egy fehér modellnél viszont az alu keret saját színe miatt nincs kopás és ilyenek...De inkább kímélj meg légyszíves a válaszaidtól, elég ha olyan válaszol aki tud is érdemben a kérdésemre.
-
TayRol
nagyúr
Mit gondoltok, az arany színű Nillkin tok nagyon gáz?
6 napja úton van a fekete (jelenleg megint nincs raktáron), nekem meg kellene valami. Még féltem a telefont.
Másik boltokban sem láttam készleten. -
poero
aktív tag
Ilyen telefon vásárlásán gondolkozom, csak nem tudom eldönteni hogy feketét vagy fehéret. A feketétől annyiban félek, hogy ha véletlenül földön koppanna, körben a fém kereten mennyire sérülne meg a szín. Gondolom eloxált alumínium és hogy kemény meg minden, de akkor is, ha valami mélyebben meghúzza, egyből láthatóvá válna a nagy feketeségben egy fémszínű csík. Tapasztalatok ilyen téren?
-
DaveJr
őstag
Erre van egy külön topic amúgy
-
.LnB
titán
Mivel nagyon nem lehet testre szabni azért a telefont. Megoszthatnánk egymással ki mivel dobja fel a menüt, zárképernyőt. Gondoltam belinkelem, hogy az enyém milyen. Nem nagy cucc, nem vagyok katona mániás vagy ilyesmi, de eddig nekem ez a terepmintás dizájn jött be legjobban.
Ha van kedvetek osszátok meg ti is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztalos klub
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest