Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
válasz
Blue Eagle #21934 üzenetére
Bocs, lehet én értettelek félre. Valahol asszem megvan a gyári töltő is még, este megpróbálom megkeresni es akkor megválaszolom a kérdést.
-
poero
aktív tag
válasz
Blue Eagle #21932 üzenetére
Én simán töltöttem anno más fejjel meg kábellel is. Annyi volt, hogy minőségi volt mindkettő.
-
poero
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek, hogy valaki elviszi-e ennyiért.
Nem lenne sok ez az ár ne értsetek félre, de sajnos mindnyájan tudjuk hogy ennek a rendszernek már leáldozott évek óta....Ui.: egy észrevétel....a kijelzőt letakaríthattad volna fotózás előtt, mert így sokan azt fogják hinni hogy tiszta karc, hiába írod hogy nem.
-
poero
aktív tag
válasz
uriember #21812 üzenetére
Nekem 8.1 alatt lett a szerviz által cserélve.
Megoldható lenne a szervizben is, csak egy olyan állomás sokkal többe kerül, mint az alaplap előállítása a gyárban. A Blackberry-k alaplapjait is javítottuk ha valami gebasz történt a gyártás alatt és 1-1 alkatrészt ki kellett cserélni. De mivel mi gyártottuk őket, a gyárnak megérte a befektetés egy ilyen gépbe... -
poero
aktív tag
válasz
uriember #21805 üzenetére
Esetleg SMD technológiával??? Ahol a nyákra felkerül a forrasz paszta majd beültető gép elhelyezi az alkatrészeket a megfelelő helyre, és áthalad egy több zónás kemencén ami a megfelelő hőfolra van beállitva...a paszta pont megömöljön, de az aklatreszek még ne kapjanak hősokkot.
-
poero
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #21214 üzenetére
Úgy tudom igen.
-
poero
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #21212 üzenetére
0x800c0008 hibakódot ír
-
poero
aktív tag
Sziasztok! Nincs gond mostanság a gmail levelezéssel meg a googe oldalainak a betöltésével böngészőben? Rokonomnak egyik se megy. Nem tudja hozzá adni a gmail levelezését, és a google.com oldal se jön be a böngészőben.
-
poero
aktív tag
válasz
donceleger8 #21139 üzenetére
Én sima S7-re váltottam a nyáron. Van olyan stabil mint a 930 volt. Ne foglalkozz azokkal akik lehúzzák a droidot, az is tud stabil lenni, csak sokan hajlamosak a(z anno) csúcs nokiát egy 30ezres gyenge hardverrel megpakolt droidos telóval összehasonlítani. Én anno a kamera miatt választottam a 930-at...aztán miután a gari lejárta után olyan összeget mondtak a javítására, hogy nyeltem egy nagyot (főleg hogy ha utána rögtön eladnám még akkor se jött volna vissza a javítás ára), inkább fiókba került és vettem egy S7-et. Gondolom mondanom sem kell hogy a kamerája veri a 930 kameráját (na most fogok kapni ezért az itteniektől). Szép és jó volt a WP világ, de tényleg haldoklik és egyre több appfejlesztő kiáll mögüle...a Microsoft is eléggé elhanyagolta miután átvette a Nokiától a telefonos részleget. Nem lehet véletlen, hogy a Nokia a tilalom letelte után már droiddal tér vissza az okostelefon piacra! Amikor "elaludtak" symbian rendszerrel és az ios meg az android elhúzott, rossz döntés volt a microsoftal összebandázni.
-
poero
aktív tag
Távozom a Lumia 930-as táborból. Egy szerencsétlen földre esés miatt elhalálozott a kijelző. Úgy döntöttem visszatérek droidra. Egyszer lehet megcsináltatom majd a 930-at. 😉
-
poero
aktív tag
Visszakeresve megtaláltam (azt hiszem) az oldalt ahol le lehet ellenőrizni az imei alapján a javítás állapotát, de nekem nem jön be az oldal. Megszűnt ez a lehetőség, vagy egyszerűen csak béna vagyok?
-
poero
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #19624 üzenetére
Igen
-
poero
aktív tag
1 hete szervízben a telefon, előbb telefonáltam de még semmi hír róla...pedig reméltem hétvégére visszakapom. Kíváncsi vagyok meddig fog ülni rajta a szervíz. Még jó hogy bátyám 920-a felszabadult (vett egy 950-et), így addig sem kell androiddal szenvednem. 😁
-
poero
aktív tag
Még mindig ajánlatos visszatenni a 8.1-et a telefonra, ha be akarom adni szervízbe? Vagy van annyira hivatalos már a W10M, hogy nem kötnek bele? Upgrade advisorral tettem anno fel, most a 318-as build van rajta.
-
poero
aktív tag
válasz
CapacRaimi #18602 üzenetére
Én éppen azt várom, hogy megérkezzen. Kb 10 napja rendeltem. 😊
-
poero
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #18447 üzenetére
Hehehe 😎
-
poero
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #18412 üzenetére
8.1
-
poero
aktív tag
Sírok a nevetéstől...szar a 930 kamerája! 😆😆😆 Tipik júzer erroros hozzászólások...
http://1drv.ms/1MHiImv
-
poero
aktív tag
válasz
Declare #18381 üzenetére
Nem tudom ki mit és hogyan csinálja, de nekem elég volt annyi, hogy anno 2010-ben beállítottam az iphone-on hogy mentse fel a névjegyeket google címtárba. Azóta használtam jópár androidos telót majd több mint egy éve ezt a 930-at, de nekem a telefonszám költöztetés mindig kimerült annyiban, hogy megadtam a gmail fiókom és bepipáltam hozzá a szinkronizációt, és 1-2 perc múlva az új telefonom birtokában volt a telefonszámaimnak...ilyen egyszerű a dolog.
-
poero
aktív tag
válasz
korcsillio #18272 üzenetére
Microsoft Band. Nagyon jó cucc, tapasztalatból mondom
-
poero
aktív tag
Egy telefontól szerintem nem olyan rossz képek, arra hogy ha vagy valahol és megörökíts egy pillanatot, tökéletes! És nem biztos, hogy a kis kompakt gépek zöme jobb képeket csinál...
-
poero
aktív tag
Valaki találkozott olyan hibával 8.1 alatt, hogy amikor zárolási képernyőnél le akarom húzni az értesítéseket, akkor az csak a kapcsolók aljáig jön le, nem a képernyő aljáig, és ezért az értesítéseket nem tudom megnézni. Feloldott telefonnál, csempéknél, bármilyen programot futtatva teljesen le tudom húzni.
-
poero
aktív tag
Én úgy gondolom hogy azért nem csinál olyan szar képeket ez a telefon...
-
poero
aktív tag
A telóban lévő fm rádió tudja az res csatornakövetést? Vagy ezt valami alkalmazással el lehet nála érni h csinálja? A gyári microsoftos fm-rádió elég fapados és idegesítő hangolgatni egy hosszabb utazásnál
-
poero
aktív tag
Szia!
Az ebayen az eladó képeinél az látszik hogy meg vannak gyötörve az antennák, látni rajtuk hogy lefejtették őket másikról. Azt szeretném kérdezni hogy amit kaptál azon is olyan volt az NFC & Qi "matrica" vagy teljesen gyári 1x felrakott állapotban voltak mint a saját hátlapodon amit levettél a telóról.
Köszi a választ.
-
poero
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #11020 üzenetére
3. Hehehe...ha tudnád mit indítottál el ezzel a kérdéssel újra... 😄
-
poero
aktív tag
válasz
Roshan #10937 üzenetére
Én olyan 30%-ról szoktam elkezdeni feltölteni, olyankor kb 80%-ra szokott visszaesni a töltöttsége. (%-osan kijelzi az akksi h mennyi van benne). Allee-ban van BestByte meg valahol a váci úton is van talán.
De létezik ebből a gyártó honlapja szerint 20.000 és 30.000mAh változat is. Mindkettő az adatok szerint csupán 7cm-el hosszabbak. -
poero
aktív tag
válasz
heroldbalu #10928 üzenetére
Nekem egy ilyen [Proda] külső akksim van, 10000mAh...teljesen jó
-
poero
aktív tag
2.0.0.2. Fehér, T-s, semmi baja!
-
poero
aktív tag
Akit érdekel a Lumia Creative Studio és a Lumia Camera frissül. Vissza jön a Creative Studio-ba a vörösszem eltávolítás..
-
poero
aktív tag
válasz
Dj.Kütyü #10678 üzenetére
Én nem fenyegettelek semmivel, csupán a tetszésemet nyílvánítottam (előfordulhat h nem egyedül vagyok ezzel) arra, hogy amint megvan a készüléked elhagyod a topikot. Erre Te küldted ezt privátban: "Ne akarjál osztani nekem jó?Hidd el nem éri meg."
De befejeztem, nem offolom szét miattad a topikot...Jah és én nem írtam neked egyetlen privát üzenetet sem, összekeverhetsz valakivel.
-
poero
aktív tag
De jó h a Microsoft megszünteti a szobákat...pedig szerettem használni családtagok között mert egyszerű volt megosztani velük amit szerettem volna...
-
-
poero
aktív tag
válasz
Pinyo16689 #9712 üzenetére
Én benne lennénk ha páran összegyűlnénk
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne ki milyen tokot használ a telefonján. Nekem egy Nillkin Super Frosted van, de annyira passzos hogy a bal felső sarkánál a perem mellett (amivel "kapaszkodik") elkezdett elrepedi. Sosem vettem le azóta hogy megvan. Ennyit bírt ezek szerint az anyag, és most engedett a feszítő erőhatásoknak.
Ehelyett a tok helyett szeretnék valami más, minőségi hatású tokot venni. Gondolkoztam a Speedshop-ban kapható átlátszó 0,3mm-es tokban is, de egy kemény tok jobban védené úgy gondolom -
poero
aktív tag
Istenem...ez az akksi üzemidő rinya...ha 1 hét üzemidőt akartok vegyetek "buta telefont". Minek vesztek ilyen telót ha minden szinkronizálást kikapcsoltok meg semmi ne fusson meg nem használjátok, nehogy lemerüljön 1 nap alatt...igazából annyira letiltotok mindent, hogy így a 160 ezres telefonotok ugyan annyit tud, mint az anno előfizetésem mellé 1Ft-ért kapott Nokia 100-as.
-
poero
aktív tag
Vicc ez a fórum...
-
poero
aktív tag
Nekem egy fehér van, de eddig semmi baja, se elállás se semmi.
-
poero
aktív tag
Milyen módon lehet megtudni hogy független vagy szolgáltató függő-e a készülék? Mit kell nézni?
-
poero
aktív tag
válasz
Döglött Róka #5907 üzenetére
Értelmezni kellett volna a leírtakat, de neked ez sosem megy ahogy a fórumot olvasgattam, és szinte tudtam hogy elsők közt fogsz "értelmes" választ adni!
Leegyszerűsítem a kérdést hátha te is megérted...ha leesik és ha szar minőségű az exolálás (remélem tudod hogy ez mit jelent) akkor szarrá kopik mint az iphone-ok fekete szar kerete...
Egy fehér modellnél viszont az alu keret saját színe miatt nincs kopás és ilyenek...De inkább kímélj meg légyszíves a válaszaidtól, elég ha olyan válaszol aki tud is érdemben a kérdésemre.
-
poero
aktív tag
Ilyen telefon vásárlásán gondolkozom, csak nem tudom eldönteni hogy feketét vagy fehéret. A feketétől annyiban félek, hogy ha véletlenül földön koppanna, körben a fém kereten mennyire sérülne meg a szín. Gondolom eloxált alumínium és hogy kemény meg minden, de akkor is, ha valami mélyebben meghúzza, egyből láthatóvá válna a nagy feketeségben egy fémszínű csík. Tapasztalatok ilyen téren?
-
poero
aktív tag
válasz
Döglött Róka #5851 üzenetére
Jabil? Melyik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest