Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Most este kipróbáltam pár jobb minőségű játékot, azt kell mondanom, hogy nem kicsit melegszik a telefon, pont ott, ahol az ember mindig fogja, ha jobb kezes, jobb alul, a hátlap és a keret. Már-már égetően. Nem tudom, hogy miért nem lehetett felülre rakni az soc-t... a samsungnak pl sikerült, így kb sose érezni, ha felmelegszik a telefon, plusz az ember keze se melegíti pluszban, könnyebben hűl.
-
Integrale
veterán
válasz
heroldbalu #5797 üzenetére
Csak bizonyos telefonokon van 5 gomb, pl 1520
-
BobTail
őstag
válasz
heroldbalu #5797 üzenetére
Ez csak az a 5' kijelzőméret feletti telefonokon érhető el, tehát jelenleg 1320 és 1520-on.
-
heroldbalu
tag
[link]
Ezt hogy lehet megcsinálni.Nem a cikk témája a lényeg hanem a kép. Ez már a 2. cikk amiben 5 gyors gomb van. WP 8.1-nek tűnik és nem DENIM-nek mert ápr 22.-án írták.
Ötlete Valakinek ? -
nomad138
tag
Ilyen kékességet már az enyém is produkált,ki és bezárólag sötét fényviszonyok között vaku nélkül. Teljesen standard autófokusz, vaku ki, az alap Kamera appal(szval nem a nokia extra cuccával) és rémes kékes "effekt"-et véltem felfedezni. Sokadik próbálkozással és egy kínai csaj köhögésével később sem sikerült lefényképeznem vaku és kékség nélkül az alábbi ablakot. Engem nem zavar a jelenség mert vaku nélkül nem jellemző, hogy fényképeznék a sötétben. Az alsó és felső sötét részre tessék fókuszálni.
-
cerb
tag
szóval tudna nekem nyomni valaki tesztet nokia kamera appal, iso 800, 4 sec expo, úgy, hogy ilyen beállítások között legyenek bedőlt túl sötét részletek? (és jól kiexponáltak is)
Jó lenne látni, hogy tényleg az enyém szórakozik, vagy ez az érzékelő ennyit tud nehéz helyzetekben? -
Imibácsi
aktív tag
válasz
donceleger8 #5787 üzenetére
Egészség és fitnesz néven fut.
-
Metyuk
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Döntöttem, Karácsonyra hozni fog nekem a Jézuska egy 930-ast.Kaptam is egy jó ajánlatot a készülékre a Telenortól, de kérdés, hogy el szabad-e fogadnom. A nagy kérdés az - nekem - hogy
a) a telefon, amit a jövő héten tervezek náluk megvenni (a Budagyöngyében), az független lesz-e,
b) van-e bármilyen szoftveres módosítás (korlátozás), amit a Telenor belepakol a telefonba, vagy egy teljesen szűz gyári telefont kapok, olyat, mint mondjuk a Media Marktban?Köszönet az eddigi sok-sok segítségért, hozzászólásért!
Metyuk
-
kox2
csendes tag
Üdv!
Enyém is lassabban ébred fel...
Kolléga L925-ével meg egy MM-ben kirakott Fekete 930al hasonlítottam össze.
Nem tudom mi lehet a különbség a fekete és az én T-sem között, de szemmel látható.
Szerintem a fényerő autómata állítása / fix fényerő lehet a ludas, de nem mélyedtem bele mert nem zavar. -
Imibácsi
aktív tag
Sziasztok!
Három napja én is tulajdonosa lettem egy fehér hátlapos Lumia 930-nak, és szeretnék leírni néhány tapasztalatot. T-től vettem a telefont kiszállítással, kaptam is hozzá egy Nokia DT601 Qi töltőt. Ezzel az a panaszom, hogy töltöm a telefont, akkor kb 5 percenként elkezd villogni a töltőn a led, majd csipog egyet a telefon, úgy mint ha újra rátenném a töltőre. Ez éjszaka elég zavaró tud lenni, nem tudom miért csinálja. Adtak még a telóhoz egy Thumbox 4400mAh puffer akksit, ami tök jó, ha pl ágyból még neteznél, de tölteni kell a telefont
Egyébként a lilásodás nincsen és a kijelző sarkai sem emelkednek ki a síkból. A teló első használatakor eléggé forrósodott, de azóta ezt nem tapasztaltam. A kijelző tűéles, minden program fantasztikusan gyorsan fut, még ha ugrálok gyors egymásutánban az appok között, akkor sem kérdez, csak teszi a dolgát. Skype és Viber kell a munkámhoz, mindkettőt akadásmentesen viszi. Push üzenetek is midig azonnal jönnek. Ami nekem a legjobban tetszik, hogy van benne lépésszámláló, ezáltal minden nap megtudom, hogy kéne még mozogni
A formája szerintem tekintélyt parancsoló a szögletességével és méretével. A Galaxy S3 gagyi plasztik vacaknak tűnik mellette, az Alcatel Ot-995 meg egy vicc ehhez képest. Még talán a Galaxy alphánál is tetszetősebb. Amit hiányolok, hogy a hangszóró lehetett volna sztereo, de ahhoz képest hogy nem az, viszonylag jó a hangminősége. Az SD kártya nem hiányzik, mindent átpakoltam és maradt még 20 giga helyem. Szerintem elleszek vele még egy darabig. Net&Roll 1GB mobilnet kiegészítővel működik a 4G, eszméletlenül gyors. Nagyjából ennyit sikerült eddig 3 nap alatt kitapasztalnom, de már most imádom. Barátnőm kezd kicsit féltékeny lenni, szóval zugNokiázós leszek, úgy tűnik
-
egykori
őstag
-
nomad138
tag
Sziasztok!
Október 17 óta lííízingelem a telefont. A sok internetes képpel ellentétben a feketének a fém része is csont fekete és nem szürke mint azt jó pár képen láthatjuk. Nagyon szeretem ezt a telefont. Utoljára ilyen jó telefonom a Nokia N8 volt amit hasonlóképpen szerettem. Megjártam már a hadak útját az Android fronton és sosem volt olyan készülék ami ennyire elnyerte volna a tetszésem. A munkám miatt a nap nagy részét csak stand by-ba nyomja és így kb a 3.-dik nap estéjén kell felraknom a töltőre akkor is csak azért, hogy ne napközben kelljen tölteni. Ilyenkor általában csak a mobilnet van bekapcsolva. A családban van még egy 930. Próbáltuk az NFC kapcsolatot amivel kb pikk-pakk átment a küldendő fájl. Más telefonokkal is kommunikál az NFC de nem küld rájuk semmit. A GPS az valami észbontó. Amikor az N8-at használtam és 10másodperc alatt talált jelet azt hittem, hogy az gyors
Na tévedtem!! Ennek nem kell még 5 másodperc sem és megtalál(és nem csak szabad ég alatt, buszon is ugyan úgy). A kamerája Xenon vakuval még izmosabb lenne de ez sajnos ma már nem divat a Smááártfóóónok világában csak a LED!!
A kijelzőn olyan fekete szín van hogy nem látod hol ér véget a kijelző és kezdődik a telefon széle. Ha valamilyen processzor éhes alkalmazást indítasz el a hátlapja kellően fel tud melegedni, de ettől eltekintve nálam 5* ez a telefon. Ennél nem kell kompromisszumot kötni.
-
csokito100
aktív tag
válasz
szantocs #891 üzenetére
Csa!
En most cserelem le a szifon 5s-t a 930-ra.A szifon a nagy ujitasaival egyre szarabb,de addig ugysem fogod elhinni,amig ki nem probalod.Szerintebb sokkal komolyabb keszulek a 930.Amire atlagemberek hasznaljak,biztos,hogy tokeletes.Persze kevesebb program van ra,de tulajdonkeppen mindent megtalalsz,amire szukseged van.Minek mindenbol 56 fele verzio.A szifonra letoltheto programok kozul sztem fele szart sem er,hiaba van tobb szazK.Gondold azert at es nem kell bedolni a konkurencia dumainak.Sok sikert.Udv -
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Wav formátumot mivel tudok lejátszani?
-
Rob700
senior tag
Edigitalon Megjelent zöld színben is! Ráadásul 149e ft
-
Burt1793
veterán
válasz
Asperitat #5773 üzenetére
Helló!
A telefon nyomkövetése opció akkor nyílik meg, ha van internet éppen a telefonon (wifi/mobiladat, bármi jó). Egy 5 és egy (16)/19 MP-es képet csinál. A highres fájlnevűek a nagy felbontásúak. ;-) Ezt asszem nem lehet kikapcsolni. Csak olyan beállítás van, hogy csak kis képet csinál, nagyot nem. Igazából nem sokkal rosszabb az 5MP-es kép sem. -
Asperitat
csendes tag
Üdv!
Fentebb már említettem a hibát és érdekelne, hogy van valakinek ötlete miért nem nyitódik meg nálam a beállításokban a "telefon nyomonkövetése" alpont? Rányomok, lapoz eggyet, és vissza a fő beállítás menübe...
Még annyi, hogy gépre dugva nekem is feltűnt, hogy a camera roll mappában, a készült képekról egy kissebb és egy nagyobb méretűt ment el. Nem lehet ezt valahogy kiiktatni, hogy csak a legnagyobb felbontásút rakja el, amit amúgy is felmásolnék jó esetben a gépre?
Szép napot!
-
Roshan
tag
válasz
tomboy0013 #5769 üzenetére
Tuleltem de eg es fold a kamera
-
cerb
tag
válasz
BobTail #5761 üzenetére
Tudnál csinálni te is egy ilyen összehasonlítást mondjuk a 925-el, és 930al? iso 100+4sec a képen sötét területekkel. hasonló körülményekkel mint nálam.
Nem hiszem hogy hibás az enyém, mert ez egy tök átlagos hiba volt a régebbi akár tükörreflexes gépeknél is.
Long expo hotpixel. Régebben a DpReview is tesztelt minden gépet rá. -
egykori
őstag
válasz
tomboy0013 #5767 üzenetére
Én is sokkal jobbnak tapasztalom a 930 képeit az előző, L820-nál.
Ennél a legnagyobb szívfájdalmam a Glance hiánya - ezzel egyelőre még nem tudtam megbékülni, mert a 820 a másfél év alatt nagyon hozzászoktatott.
-
Roshan
tag
En szinten csinaltam osszehasonlitast mikor megvettem. Mondjuk nekem 808-am volt, szeretek elorefele fejlodni de a kamera teren most vissza fele fejlodtem
-
egykori
őstag
válasz
Kavinton75 #5765 üzenetére
... és egyszerre!
Köszi. -
egykori
őstag
Nekem 3 kamera szoftver van most a telefonomban, ami közül választhatok:
- Lumia Camera Classic;
- Nokia Camera;
- Microsoft Kamera.Melyiket ajánljátok a 3 közül? (Az első kettő talán egyformán jobbnak tűnik egy picivel a harmadiknál.)
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #5755 üzenetére
Én közel lakom Budapesthez és itt bizony előfordul, hogy csak Edge van. Szerintem nem írtam félreérthetően. A telefon 3G-re van állítva, mivel telenoros vagyok és ez a max, de A H+ már mindenre elég. Amúgy az s5 kb sose megy edge-re ugyanitt, a note3 és a L930 viszont gyakrabban. Mindegy, mert itthon van erős wifi és azt használom, ha telefonozok, amit nem szoktam, mert itt a PC.
-
cerb
tag
mutatok még egy tesztképet (azért új a hosszászólás, mert lejárt a szerkesztés...)
lumia 930 iso 100! 4sec expo!
lumia 920 iso 100! 4sec expo!A 920on sajnos nem sikerült jól fókuszálni. Ott inkább a sámlin van a fúkusz, nem a széken.
Mindemellett a két kép nem az élesség különbség bemutatására, hanem az alacsony érzékenységen, de hosszú záridőn készített képek zajkülönbségét mutatja be. Szerkesztés nélküli képek nokia kamerával lőve.
Koncentráljatok a bal felső sarokra!Ezek alapján csak annyit szeretnék mondani: Több tiszteletet
Magyarországnaka Lumia 920 kamerájának! -
cerb
tag
válasz
Döglött Róka #5754 üzenetére
Mondom, képernyőméret, és súly miatt tartom meg. (meg közben lepasszoltam apámnak a 920at)
Itt van egy nappali tesztkép.
lumia 930 iso 100 homlokzat
lumia 920 iso 100 homlokzat
A 920on úgy látszik sokkal magasabb gyárilag az élesítés. A képeket PS expressel kicsit meghúzva nagyobb az eltérés.Ha pixel-peeper vagy akkor találsz különbségeket, részleteket amik nincsenek a 920 képein, de az, hogy "felmossa a padlót a 920-al" több mint költői túlzás.
Itt van egy kép amit már csak 930al csináltam meg, mert nem volt nálam a régi teló. Ezzel nagyon elégedett vagyok, de a fentiek tükrében nem vagyok biztos, hogy bármivel rosszabb lenne a kép 920-al.(ha úgy tetszik 830al is akár)
lumia 930 iso 100? kilátó szerkesztés nélkül -
tomboy0013
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5757 üzenetére
Az kemény, én vidéken lakom de még sosem tűnt fel, hogy vibrálna a kijelző, a beállításoknál mindig LTE van beállítva. Én azt hittem arra gondoltok, hogy 2G-re rakjátok a beállításoknál is. De jólvan értem
Csak nekem még ilyesmi sosem tűnt fel és úgy írják itt a fórumban többen mintha valami egetverő nagy probléma lenne.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Budapesten is sok olyan terület van ahol 3G alatti a lefedettség
-
ferensz
senior tag
válasz
Meert talán olyan helyen lakik, ahol még 3G sincs?
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5750 üzenetére
Vannak, vannak.
Nem tudom, hogy miért, de amúgy nem olyan durva, jól olvasható a kijelző, a háttérben van egy kis vibrálás, amit könnyen észreveszel egy ilyen gyönyörű kijelzőn. Inkább az a furcsa, hogy a hálózattal van összefüggésben. Az más kérdés, hogyha lenne mindenhol legalább 3G, akkor sose látnám... Így is nagyon ritkán látom, mert Magyarország fejlődik.
-
cerb
tag
válasz
Döglött Róka #5743 üzenetére
ezzel a jobb kamera marhasággal hagyjatok már. az első dolgom volt, mikor megvettem, hogy összehasonlítottam a 920assal.
lumia 930 iso 800 bazilika
lumia 920 iso 800 bazilikaLehet dönteni, hogy kinek melyik tetszik...
azt is hozzá kell tennem, hogy a megjelenés után ilyen gyorsan még sosem vettem meg telefont. A többi telónak már a sokadik javított fimware volt(920 13 hónapja volt piacon) a 800 11 hónapja,a 930 csak 4!), amiben a kezdeti hibákat már kigyomlálták. Remélhetőleg a 930 is javulni fog minden téren.
-
Burt1793
veterán
Itt van mellettem egy s5 és egy tablet, mindegyik kijelzőnek van egy kis késése és kb ugyanannyi. Nem látom azt a helyzetet, amikor ez zavaró, hiszem a telefont általában nem egy másodpercre veszed elő, így megéri az a fél másodperc várakozás. Mérd le, az nem egy másodperc, hanem fél.
Ja és koppintva, vagy a gombbal ugyanúgy fél másodperc.
Engem jobban zavar, hogy 2G-n néha bevibrál a kijelző. Vagy hogy leáll a zene néha (mostanában, mintha elmúlna a dolog).
-
tomboy0013
veterán
válasz
Heroldg18 #5742 üzenetére
Én így jártam a 920-amal. Nem javaslom senkinek a használt telefonokat. Lehetne pereskedni de nincs kedvem az egész procedúrához. Egyszerűen fel fogom jelenteni csalásért és kész. A pénzt nem kapom vissza de igazából annyira nem zavar az a 60 ezer, hogy most idegesedjek rajta. Hidd el megéri a felárat az új, vagy add lentebb az igényeidet.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Heroldg18 #5742 üzenetére
De,mint írtam,lehet tenni.Bepereled,ha nem adja vissza a pénzed.Aztán hosszú hetek,hónapok,tárgyalások.Megítéli a bíróság az igazad,(jó esetben)aztán vagy be tudják hajtani a pénzed,vagy nem.Ha igen,akkor is hónapok telnek el,neked meg se pénzed,se telefonod.Megéri az a pár ezer forint?Ezt neked kell tudni.
-
xedos
addikt
Hát...
Én is rágódtam a 920-930-ra váltáson... Alakra jobban bejön a 920-as, de minden másban jobb a 930-as.
Ugyanakkor sebességben nem akkora a különbség. De: fényképező, kijelző nagy különbség. Akksi idő hasonló. Glance nem érdekel, az 1mp-es képernyő belapcsolás szintén nem...
A bolti árat én sem adnám meg érte, de én 100.000Ft alatt vettem. Engem egy zavar, de az nagyon: rendszeressen abbahagyja a zenelejátszást - ilyenkor füles ki-be és play :-( -
Döglött Róka
veterán
Szerintem 1 tizedmasodpercen lovagolni igenis besavanyodottsagra utal.
En is 920-rol valtottam. A programok sokkal gyorsabbak (pl whatsapp, facebook, bongeszo), sokkal jobb az uzemido, a kamera fenyevekkel jobb. Cserebe a kepernyo lassabban kapcsol be es nincs glance. Ha neked ez faj, akkor dobd el messzire a telefont, elvegre a legfontosabb funkcioja lassult a telefonnak
-
cerb
tag
válasz
Döglött Róka #5732 üzenetére
Ok. Ennyi elég volt válasznak. Ezek szerint nem az enyém hibás, hanem mind ilyen szarul működik. Tegnap kipróbáltam haverok nexus4 iphone 4 telefonjait, mindkettőn az aktuális firmware. Mind2 úgy működött mint ahogy elvártam volna. Egyébként az egész csak azért zavar, mert 920ról jövök, amit csak heppből, és kíváncsiságból cseréltem le, mert mindenki irogatta, hogy wáó mennyivel gyorsabb. A valóságban viszont kevesebbet nyerek a programok icikepicike gyorsabb indulásával, mint amit veszítek a bekapcsolás lassuságával. Ezért az ergonómián kívül (nagyobb képernyő, ugyan akkora házban, kicsit könnyebb csomagolásban) nincs semmi ami miatt annyira lehetne ajánlani a váltást a tavalyi modellekről.
Nem akarok ilyen savanyú a szőlő típusú fickó lenni, de sokkal nagyobb elégedettséget vártam a penzemért(pedig messze nem teljes árat fizettem érte. Bele se merek gondolni hogy hogy éreznek 130-160k kiperkálása után) -
Unlimited
aktív tag
válasz
Heroldg18 #5738 üzenetére
Azért én ezt még a helyedben átgondolnám,megéri-e. Nem tudom mennyi lehet az a nagyon jó ár,de az a papír,annyit jelent,hogy van,semmi többet. Ha letiltják,járhatsz bíróságra,feljelentés,stb.Megnyered a pert,vagy be tudják hajtani,vagy nem.Lehet éveket várhatsz a pénzedre.Se telefon,se pénz.Megéri-e,az a pár ezer forint különbség? Szóval,én azért még át gondolnám a helyedben.
-
Heroldg18
tag
Üdv mindenkinek.
Szeretnék én is venni egy ilyen telefon használtan. Találtam is egy hirdetést.. nagyon jó áron adja de Telenor függő a telefon, szerencsére én is telenoros vagyok így ezzel nem lesz gond. Azonban szeretnék írni az eladóval egy szerződést a letiltás ellen. Arról érdeklődnék hogy valakinek nincs-e ilyen szerződése esetleg?
Már elég rég óta követem a fórumot, egyszer régebben még láttam hogy valaki mellékelt egy ilyen szerződést de sajnos az a link már nem él. Ha valaki esetleg lementette kérem töltse fel valahova.
Előre is nagyon köszönömÜdv.
-
Integrale
veterán
válasz
Döglött Róka #5735 üzenetére
Szerintem ha nincs sok javitanivalojuk es van alkatresz, akkor Nokia Careben megcsinaljak helyben.
-
Burt1793
veterán
Hehe, kb fél másodperc mire bekapcsol a kijelző, ha éppen sötétebb helyen vagy, akkor az érintőgombok hamarabb kapnak világítást, mint a kijelző. Aki nem vesz néptelefont, szerintem van olyan "különc", hogy hord karórát.
Például nekem is van órám. Nem fogom a szűk farmerzsebből előkapni a telót azért, hogy lássam az órát.
Amúgy én még nem nagyon láttam olyan mobilt, amin rögtön bekapcsol a kijelző és ez valahogy nem is zavar.
(#5732) Döglött Róka: Örülnék, ha ez lehetne a legnagyobb problémám a mobillal kapcsolatban.
Sajnos nem az...
-
cerb
tag
tudom, hogy mire gondolsz, de nem ez a gond sajnos. Nem a záróképernyő felhúzása utáni szünetről beszélek, hanem a gomb megnyomása, és a képernyő felvillanása közötti időről. A X20-as széria telefonjai sem instantak, de a 930asomon pont dupla annyi ideig tart a dolog.
Ebben a videóban is bemutatja ez a srác a hibát pont itt: lassú indulás 930
Arra vagyok kiváncsi, hogy ez egy nálam is előforduló de egyedi probléma, amit ki lehet valahogy javítani, hogy a ti telefonjaitok is így viselkednek.Nem akarom felfújni a problémát, de 920on volt glance, ezért mikor kivettem a zsebemből rögtön tudtam a időt. itt meg még meg is kell nyomni, és még az is lassabban megy...
-
cerb
tag
Arról tudunk valamit, hogy miért ébred fel a telefon sokkal lassabban akár gombnyomás, akár dupla kopp után. mint a régi 920am, barátnőm 820-asa, vagy akár a kollégám 520asa? A régebbi telefonok képernyője szinte azonnal bekapcsol, itt meg várni kell közel egy másodpercet. Másnál is így van ez, vagy csak az enyém vacakol?
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5722 üzenetére
Ide felraktam már két képet, de nem találom őket. Majd ha lesz több, publikus képem, feltöltöm őket. Most nem nagyon van mit fotózni a szürke hétköznapokon...
Esetleg télen, síelést, vagy nagy havazást fotózgatok, illetve majd tavasszal. Most igazából közeli képeim vannak, amik nagyon jó minőségűek, de abban minden telefon jó ebben az árkategóriában.
-
zakoss
tag
Nillkin tokot csak ajánlani tudom. Sajnos nem találtam sehol feketében így barnát rendeltem. Egy cseppet sem bántam meg. Gyönyörű, jó tapintás, bármilyen eddigi tokomhoz nem tudom hasonlítani. Egyszóval megéri az árát.
-
TayRol
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #5720 üzenetére
Eddig az volt kiírva, hogy hamarosan rendelhető, most pedig, hogy központi raktáron. Meg is rendeltem, szerintem péntekre meglesz.
Szerk: na, már csak külső raktárban.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Döglött Róka #5719 üzenetére
akkor lehet én voltam az utolsó?
bocsi TayRol!
honlap azt írja, hogy központi raktáron van nekik. az szerintem meg kell érkezzen péntekig, én amikor mentem, 4 tokot akartam rápróbálni, csak kettő volt készleten, 2 raktáron, azt mondta, hogy azokra fél órát várni kell, úgyis akarom-e? tehát szerintem meg tudják hozni boltba, ha van rá igény (ez a klapka utcai üzlet volt)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Seangaijin #5717 üzenetére
Sajnos kifogytak.
-
TayRol
nagyúr
Tudnátok esetleg mondani egy boltot, ahol péntekig meg tudom venni a Nillkin Super Frosted tokot feketében?
-
bazsika89
tag
Na, akinek nem minden esetben jön be a Here Drive, annak ajánlom a CoPilot ingyenes változatát is. Hanggal együtt navigál, sávjelzés is van, olyan mint a 3 betűsben. Köztes pontok simán beadhatók, illetve googlemapsos útvonalpont húzgálás is benne van. Eddig szerintem ez a legjobb navi wp rendszeren.
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5713 üzenetére
Nekem is van pár képem, bár egy része jó szar, de biztos én vagyok a béna. Vagyis nem, tudom, hogy miért nem ilyen szépek, mint a kolléga képei. Nagyobb tereket fotóztam, részben árnyékban, sok apró részlettel, pl most ugye nincs összefüggő lombkoronája a fáknak, a sok kis ág/gally, nem adja ki szegény telónak 100%-os méretben.
Amúgy napsütésben nagy távolságban, vagy bármilyen fényviszonyoknál kis távolságban tényleg jók a képek.
-
BobTail
őstag
válasz
Dr.Anonymus #5711 üzenetére
Ajánlom magam, és a többieket [link]
-
jengab
tag
válasz
Dr.Anonymus #5709 üzenetére
Telefonhoz képest nagyon jó. Igazából mint minden fényképezőnek ennek is sokat számít, hogy ne legyen gyenge, vagy rossz fény. Akkor tényleg szinte hibátlan képet csinál. Szerintem más telefonokhoz képest abszolút de jó, sőt valószínű a nagy többségnél jobb is. 5MP-re vetítve elég jók a képei. Színvilágon meg lehet állítani. Nekem mondjuk egyáltalán nem hideg az alap sem.
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Nagyon tetszik ez a készülék, és gondolkoztam rajta.
Látom, hogy a tesztben ezt írják a fotókra:
"Nincs sok kérdés, a Lumia 930 az élmezőnyben van fotózás kapcsán, néha egy kicsit talán felülexponál, de ezen lehet segíteni a manuális beállításokkal."
- de nekem úgy tűnt a teszt képek alapján, mintha egy kékes fehéres szűrő lenne minden képen
nem igazán tetszett a végeredmény
ez tényleg csak túlexponálás kérdése, vagy csak a teszt modell hibája, vagy én látom rosszul?
nektek mi a véleményetek erről akik használjátok ezt a modellt?
Köszi! -
TayRol
nagyúr
válasz
Döglött Róka #5706 üzenetére
De ha nem tudják átpakolni a cuccokat, mert nem látják a rendszerben, akkor sajna nem sokra megyek vele. Mert ugye ez nem csak egy üres kártya.
No, mindegy, a héten utánajárok. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest