Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Használtam sok-sok oprendszert különféle telefonokon, különféle progikkal és alkalmazásokkal.
Általában 60km/h körül 2-4km/h az eltérés - ennyivel többet mutat az autó. A sebesség eltéeésével az eltérés is nő. 120-nál már simán van 8-10km/h. 200 nál már 15km/h is lehet!
Amúgy attól is függ, milyen gumit raksz fel -kopáskor ügye akár 8-10mm-es is csökkenhet az átmérő! -
xedos
addikt
Köszönöm az infókat. Hibátlan.
Nokia cserélte a korábbimat, de ügye garit nem hosszabít. Szerencsére a Microsoft a cserétől 1évet vállal, csak levelezni kell velük. Amúgy 3 hónapos... Csúnya lenne, ha új telefonok mennének 75K-ért!
Mindegy, akinek kell Pü-zön. -
xedos
addikt
Nem értem...
Lassan 1.5hónapja árulok aprópénzért egy 930-ast, de vagy cserélnék, vagy kérdeznek, válaszolok és nem írnak többet :-( El van átkozva??? Hibátlan, független, fekete...
Nekem mondjuk az alakja nem jön be + sajnos néhány kütyümhöz nim Windows szoftver így vissza kellett költöznöm iPhonera :-( -
xedos
addikt
válasz
Pinyo16689 #10257 üzenetére
Komolyan kérdezed? 20Mpixeles érzékelő egy 3-4mm-es lencse mögött???
-
xedos
addikt
válasz
Pinyo16689 #10254 üzenetére
Hát, az optika már csak ilyen :-)
Középen a legjobb legélesebb a kép, a széleken torzít, bár az algoritmus próbálja kihúzni... -
xedos
addikt
Én az aliexpressről vásárolok tokokat 1-5 dollár között - de a legdrágább is belefért 10-be ingyenes szállítással...
-
xedos
addikt
válasz
heroldbalu #9894 üzenetére
Pont pár napja ajánlottam a Windows Phone Store topikban. Jól műkődik, tud képeket is cserélgetni. Én megvettem a fizetős naptár kíratását is.
-
xedos
addikt
válasz
Döglött Róka #9870 üzenetére
Átlátszó tok?
Kollégám is vadászik vékony átlátszó tokra... -
xedos
addikt
Ha valaki olyan perverz, mint én, akkor van egy jelképes áron eladó zöld akku hátlapom:-)
-
xedos
addikt
Segítséget kérnék: korában volt iPhone-om, Androidos telefonom is, majd néhány WinPhone is. Most egy 930-ast használók, amivel elégedett vagyok és mégsem :-)
Szóval milyen telefont ajánlanátok ami picit kisebb 4-4.5" jó a kijelző, jó a fényképező és jó a hangja is (fülessel) A rendszer normális sebességgel fut rajta + jó az akksi ideje is...
Problémáim: zene elhallgat - füles ki-be megoldja. Van néhány program, ami kellene, de nincs rá csak IOS és Androidra... jó lenne egy kicsit kisebb (és nem ilyen szögletes), sokszor macerás előbányászni a zsebemből. -
xedos
addikt
Azt ne felejtsétek el, hogy egy műanyag telefon sokkal rugalmasabb, mint a fém!
A fém átadja az ütést az üvegnek, ami viszont reped. ENNYI :-( -
xedos
addikt
Hát...
Én is rágódtam a 920-930-ra váltáson... Alakra jobban bejön a 920-as, de minden másban jobb a 930-as.
Ugyanakkor sebességben nem akkora a különbség. De: fényképező, kijelző nagy különbség. Akksi idő hasonló. Glance nem érdekel, az 1mp-es képernyő belapcsolás szintén nem...
A bolti árat én sem adnám meg érte, de én 100.000Ft alatt vettem. Engem egy zavar, de az nagyon: rendszeressen abbahagyja a zenelejátszást - ilyenkor füles ki-be és play :-( -
xedos
addikt
Használ valaki QI töltőt? Milyet?
Én egy névtelen ferde tartásút vettem -olcsón... 1óra altt 13%-ot tölőtt 38-51%
Elvileg 1A-t tudna... -
xedos
addikt
-
xedos
addikt
Reggel érdekes jelenség történt...
Elindítottam a zenét (gyári), lement két szám, majd elhallgatott -ugyanakkor a zene a képernyőn ment tovább...
Kilőttem a progit, újra - megint ez történt. Telefont újra indítottam, utána megjavult.
Annyit láttam, hogy reggel frissítette a Video alkalmazást... Másnál volt már ilyen? -
xedos
addikt
válasz
kutitomi73 #5064 üzenetére
Mint írtad-írtam, a gomb csere lenne a csúcs, de az elég komolyan szétszedős lenne.
-
xedos
addikt
Ilyen átlátszó tokot használ valaki? [link]
-
xedos
addikt
Találtam két hibát, a 920-ashoz képest:
1. gondolom az alu keret miatt picit gyengébb a Wifi-je. Lakásban több fal és 8m távnál már be kell forgatni a telefont.
2. ha a Telefon a hátán fekszik, akkor halk... (ügye a hátlapon van a hangszoró) ez ébresztéskor és híváskor nem olyan nyerő. Szerintem jobb volt, amíg alul volt.
A fényképezője eszméletlen részletes képeket készít! -
xedos
addikt
Ha minden igaz, keddtől az enyém is ilyen fekete zöld lesz. Akivel cserélek, annak értelemszerűen ezüst szegély-fekete hátlappal. Mindkettő bejövös...
Amúgy én 95mk-ért vettem egy cserélt telefont. Nem áll el a kijelzője és sem lilulást sem zöldülést nem láttam. Lengyel product kódos... -
xedos
addikt
Ki cserélne hátlapot? Most vettem egy fekete készüléket... mondjuk zöld vagy narancssárga hátlapra fáj a fogam... Ütös lenne a fekete kerettel :-)
-
xedos
addikt
Én is gondolkoztam a 830-ason, de alig van árkülönbség a kettő között és a 930 mindenben jobb.
Ha 80K körül menne, akkor én is a 830-ast venném. Felbontás? Nokia 920-on 1280x800-as 4.5"-on. Hasonló felbontás 5"-on is tökéletes. (jobb a Full HD, de nem biztos, hogy észreveszed )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest