Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #16171 üzenetére
Engem nem zavar,hogy ki hova viszi szervizeltetni, nem én rinyálok,hogy hol is a Nokia Care vagy a T-kom bolt?
Egyet tanulj meg!!
Ha messze van a Nokia Care,akkor feladod ajánlottan nekik,vagy leadod a T-kom boltba és KÉSZ,Nincs MESE elromlott a tied máshova megy úgysem viheted be javíttatni. Meg van kötve a kezed. Leadod és ennyi,ha szőrös a nő,ha 3 lába van, akkor is oda kell vinned.Te problémázol ezzel,hova és kinél melyik T-kom boltba vigyem ,kapok-e csere készüléket vagy sem. Lassan a csere készülékes dolog a szervizelés időszakára is megszűnik majd előbb utóbb.
(B)A Nokia Care nem BIZTOSÍT CSERE KÉSZÜLÉKET,ezt vedd figyelembe. NEM KÖTELESEK ERRE!!!!!(/B)
Kártyafüggetlen telefon esetén problémás , sértő és nem igazságos ez a fajta hozzáállásuk!
Én csak a sűrű meghibásodási arányra reagáltam. ENNYI.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Elite: Dangerous
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- OLED monitor topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest