Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Nálam anno a Vodafone basszott ki velem. Eg lejárt hűségű Nokia N85 telot (olyat amely 20 hónapig volt nálam,mig le nem járt a garanciája egyben a hűség ideje is) vittem kikódoltatni. Vittem az eredeti garancia jegyet,vittem az adás - vételit. És ezek után sem voltak hajlandóak függetlenìteni a telót. Meg írtam a panaszkönyvet és még 30 napon belül arra sem válaszoltak!
Elvittem egy ezzel foglalkozó GSM szervizbe és 5000Ft -ért megoldotta nekem. -
jeni
félisten
válasz
szekfizsolt #20992 üzenetére
utána kell járni ki az eredeti tulajdonos és tőle elkérni a számlát vagy a szerződést.
-
jeni
félisten
válasz
szekfizsolt #20990 üzenetére
Ott kell próbálkoznod ahol lett vásárolva a készülék. Vagyis papírjaik is kell hozzá a származását igazolni.
2év hűség után bizonyos összeg (kb.10000Ft) értékben hivatalosan függetleníthető a kapott kóddal a T-s szolgáltatónál. -
jeni
félisten
válasz
univerzita #20620 üzenetére
EZEK szerint a szlovák nyelv a kevesebb lakosságával számolva előrébb a támogatottság alapján,mint a nagyobb lakosú magyarok.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
zsoltzsolt #20500 üzenetére
Ott bezártak.
-
jeni
félisten
válasz
SoundX #20228 üzenetére
külsőre a 930 übereli a 950-t de...
nekem volt egy igaz ,azt már nem élte meg nálam,hogy elromoljon,én se tudnék elmenni az mellett,hogy mikrofon és LCD hibásak lesznek idő után a 930 telók.
a szükséges rossz a dologban,a HW megbízhatósága,ami fontosabb nekem,mint a külcsín.
azt sem szabad elfelejteni,hogy a HW szerint is frissebb, újabb cucc.
ha a szerviz cserél akkor biztos vagyok abban,hogy függetlent adnak,amennyiben papírt kapsz erről akkor marad T-s választék vagy a pénz. -
jeni
félisten
válasz
SoundX #20226 üzenetére
Szia!
Ha nagyon akarod cserélik egy Microsoft 950-re. Ha jól tudom már a 3x sikertelen javítás után vagyis ha a javítás után is a használhatatlanság rovására megy a dolog akkor csereengedélyt kell adniuk. Itt olvasva már nem is adnak 930-t hanem a 950-t és a 930 garancia idejét viszi tovább. Lehet,hogy a sok 930-s LCD és mikrofon meghibásodás után a 950-s felüdülés lesz vagy a termék vétel árával jól járnál.
Jerusalem
hány karátos aranyból van?
-
jeni
félisten
válasz
tjokai #20127 üzenetére
szerinted csak a Nokia teló ilyen,hogy eladási nehézségeik vannak? az emberek tudatában van,hogy már inkább az újabbra mennek.
a másik véglet meg:
a 950-s telóval meg az van,hogy attól meg hemzseg az apró. egymás után teszik fel hirdetésbe és azok 90% Telekomos.
nekem tetszene csak a garija ami hiányzik (a sorozatos mikrofon hibák miatt én se vennék anélkül telót,és a LCD sárgulás miatt sem) -
jeni
félisten
válasz
korcsillio #20120 üzenetére
Szia!
Nem lehet üvegfóliát rátenni rendesen mert az üveg széle ívelt,lefelé hajlik! Csak olyat ami nem fedi le teljesen a kijelzőt.
Műanyagfóliát anno tettem rá. -
jeni
félisten
válasz
GordonSamway #20069 üzenetére
ha ebay-on látsz erre infót eladandó cuccok közt akkor létezik,bár kétlem.
-
jeni
félisten
Szia!
Van akinek az új Windows 10 rendszer eltüntette a mobiljáról az FM tunert? A Microsoft 950XL mobilról szintén az új rendszer levarázsolta a rádiót. Innentől offline módban nem lesz többé Fm rádiózás. -
jeni
félisten
válasz
integrated #16532 üzenetére
Bekaphatják! ATTÓL függetlenül nem mered eladni a Nokia 930-t.
-
jeni
félisten
válasz
Seangaijin #16452 üzenetére
de nem az eredeti gyári CP-637 ha jól emlékszem,rosszabb esetben csak a festék jön le.
kérdés ez garanciális hiba ha emiatt kopik meg a keret? -
jeni
félisten
válasz
ZavaBalazs #16419 üzenetére
csütörtök este ad le,mert akkor pénteken még elviszik
-
jeni
félisten
válasz
Nergalos #16379 üzenetére
Értelek.
Csak nem betört kijelzővel,nem hibás kijelző működéssel mentek javíttatni a készüléket,hanem mikrofonnal hibával.Próbáld magad a helyükbe képzelni! Te sem örülnél neki. Itt nem az van,hogy ami elromolhat az elromlik hanem nem is lenne szabad normál használat alatt meghibásodnia!
Ezért gondolom,hogy gari nélkül igazolt papírok nélkül NEM SZABAD venni Nokia 930-t. Sajnos az a 2év lassan vége felé jár és nagyon sok készülékek lesznek amire nem is lesz garancia sehogy sem. Kérdés,hogy utána milyen költségek lesznek majd rajta meghibásodás esetén? Elég belegondolni,hogy a kijelzőt házzal együtt csere jelenleg 70000 Ft körül van. Kérdés,hogy ez majd leesik 1 év múlva 30000Ft-ra? Ebből kifolyólag nagyon sok 930-t alkatrészként fogják eladni a prohardveren.Pedig ez a teló a tudását tekintve sokall többet érdemelne,ebben a telóban még mindig lenne 2-3 év sokoldalú célra való használat! Hardveresen nem egy elavult cucc,van benne potenciál! Mégis ott az a gondolat ,hogy meg lehet bízni benne vagy sem a %-s nagyobb mértékű meghibásodását illetően?
-
jeni
félisten
válasz
correctman #16365 üzenetére
Pontosabban a Microsoft/Nokia Care egy kis kopástól beverődéstől aminek nincs kijelző hibája,már nem javítja mikrofon hibákat a Nokia 930 telóban.
Mi ebben a lezúzás? Mi ebben a leharcolt teló?
-
jeni
félisten
válasz
Pikkolo^^ #16319 üzenetére
én arra reagáltam,hogy ha megbízhatóságot kell figyelembe venni akkor nem lenne az első 50-s listán a Nokia 930. itt nem arról van szó ami elromolhat az el is romlik,és nem az hogy ha használt akkor feltétlenül el kell,hogy romoljon,SAJNOS a 930 az ilyen,vagyis ha veszel használtan egyet, akkor tegyél félre pénzt javításokra is mert nem is fogod elkerülni semmikép.
-
-
jeni
félisten
válasz
chaapaai #16298 üzenetére
Hello
Itt megtudhatod,hogy garis-e?
Ha jóindulatúak akkor nem kell a gari papír melléje,mert a rendszerükben benne van,hogy melyik garis még.
Ha ragaszkodnak a jótállási papírhoz akkor gázos a dolog.
Tudatomban épen a legrosszabb vételű mobilok közé tartozik a Nokia 930! Ugyanis nagy az esélye,hogy 1 éven belül elromlik,mikrofon,kijelző,vagy hangszóró hibákkal.Hardveresen hiába van a TOP-n,csak MEGBÍZHATATLAN az a teló a tartósságát illetően!
-
jeni
félisten
válasz
tezsparker13 #16280 üzenetére
Szia
Olvass vissza jó pár tíz oldalt és sok mindent megtudsz a Nokia 930 telóról. -
jeni
félisten
Az tény és tuti, hogy itt nem alkatrész csere volt hanem fődarab. Mivel komplett csere volt 2 dolog kell,hogy legyen.
1. Meghosszabbításra kerül a garanciális idő.
2. Újra indul a termék garanciális ideje.Az viszont örömteli, hogy egy 820-s telo helyett kapott egy új 930-s mobilt. Kaphatott volna egy 830-t de mégis a nagyobbat kapta meg.
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #16182 üzenetére
Nokia Care tapasztalat: V.ker.Arany János u.szerviz leadó pont.
leadtam szervizeltetni 3 napra a 930-t (pénteken adtam le és kedden kaptam vissza)hiba forrás: nincs térerő
javítás eredménye: cserélve -javítvaa NOKIA-t teszteltem:semmi változás nem történt,magyarán a hiba jellegét a valódi hibát nem találták meg,nem hárították el,vagyis úgyse tudták volna mert nem a készülékben volt a hiba.
még behatárolni sem tudnak semmit.nem tudom mit ellenőriztek le ott?Integrale
Igen csak az volt a furcsa,hogy 2014 decemberében mikor megvettem rendben volt a dolog. ezt meg időközben letiltották,úgy,hogy nem is használtam a telót (tartaléknak vettem meg) A Telenor meg tagadót mikor kiderült a turpisság a dologban. A Vodafone meg kimondta a tutit!
-
jeni
félisten
válasz
tjokai #16176 üzenetére
Sajnos a sűrű meghibásodások okozzák ezt a feszültséget itt a fórumon,nem egy,nem kettő hanem a sokadik Nokia Lumia 930 ami a rosszat hozza ki a tulajdonosból.
Sajnos más nem tudok írni mint,hogy egy elfuserált mobil telefon lett a Nokia Lumia 930-ból a gyártó részéről.
Csak az nem romlik el amit nem is használnak!
Nem mondanék NAGYOT azzal,hogy minden második a szervizben köt ki!
Ehelyett arról írnának inkább,hogy mit érdemes futtatni rajta,hogyan is használjuk,milyen fóliát,tokot vegyünk hozzá,stb..
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #16171 üzenetére
Engem nem zavar,hogy ki hova viszi szervizeltetni, nem én rinyálok,hogy hol is a Nokia Care vagy a T-kom bolt?
Egyet tanulj meg!!
Ha messze van a Nokia Care,akkor feladod ajánlottan nekik,vagy leadod a T-kom boltba és KÉSZ,Nincs MESE elromlott a tied máshova megy úgysem viheted be javíttatni. Meg van kötve a kezed. Leadod és ennyi,ha szőrös a nő,ha 3 lába van, akkor is oda kell vinned.Te problémázol ezzel,hova és kinél melyik T-kom boltba vigyem ,kapok-e csere készüléket vagy sem. Lassan a csere készülékes dolog a szervizelés időszakára is megszűnik majd előbb utóbb.
(B)A Nokia Care nem BIZTOSÍT CSERE KÉSZÜLÉKET,ezt vedd figyelembe. NEM KÖTELESEK ERRE!!!!!(/B)
Kártyafüggetlen telefon esetén problémás , sértő és nem igazságos ez a fajta hozzáállásuk!
Én csak a sűrű meghibásodási arányra reagáltam. ENNYI.
-
jeni
félisten
át kéne írni a főcímet:
Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban
ehelyett ilyenre
Nokia Lumia 930 - avagy hova is vigyük be javítani?
-
jeni
félisten
válasz
zazira2 #16123 üzenetére
Életlen a kép.
Lehet erre játszanak hátha feladod és megspórolsz nekik csomó pénzt.Hivatkozz mindenre,
fogyasztóvédelem,Hírközlési felügyelet,Békéltetőtestület ha mégse akarják megjavítani,
és végül mégis kijavítják majd neked ha belátják nem adod fel.CsonkaImo
A keretről lekopik a festék az a GYÁRTÓ SARA!!!!
Azt kell bizonyítani zazira2 részéről,hogy az nincs összefüggésben azzal,hogy nincs LCD működés vagy részben működik (csíkozás ,foltosodás, vibrálást,stb...) -
jeni
félisten
válasz
korcsillio #16092 üzenetére
próbáld meg,de nem hinném,hogy a csaj kiadja valós tulaj adatait.
magyarán 3. félnek nem lehet tovább adni,kiadni információkat,ez benne van a szerződésben,bárhova is fordulsz. akitől vetted az ő segítségével oldjátok meg ezt. -
jeni
félisten
válasz
korcsillio #16090 üzenetére
Nem,mert nem te vagy a T-s szerződött partnere!
-
jeni
félisten
válasz
fulton #15991 üzenetére
A két mobil nem egy kategória.
A 930 majdnem 2x erősebb a 4 magos CPU teljesítménye,a belső RAM 2GB (hosszabb távon ez előnyösebb időtállóbb),jobb camera,és jobb nagyobb felbontású kijelző,ebből adódóan többet is fogyaszt,mivel zárt ház,nincs benne SD kártya fogadó hely. A kijelzője AMOLED és ezért nincs Glance Screen funkció (lezárt képernyőn nem jelennek meg semmilyen értesítések). Ügyes kezűek is kicserélhetik a hátlapját,ellenben a wireless elektronika az amit vissza kell ragasztani a hátlap belső felére.Elegánsabb alumínium házas,szebb a kinézete,és súlyosabb. Lefagyásra is van rá megoldás: hosszan kell tartani a gombot egyes művelet során.
Viszont több probléma van vele (mikrofon hiba,kijelző elállás,stb...),de ezt ha garanciális a készülék akkor szervizelik,javítják.
Nekem a 930 volt de amíg a tulajdonomban volt egyik hiba sem jött elő.A 830 kisebb 4magos CPU,kevésbé melegszik,kisebb a fogyasztása,cserélhető otthonilag a hátlapja,az SD kártya bővíthető, kisebb kijelző,kisebb felbontás. Glance Screen képes. kevesebb belső 1GB RAM.
Viszont mindkettő kifutó modell lett.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
I.el.Fatih #15894 üzenetére
most jön az,hogy a Nokia besokallt,és sorba vissza fogja dobni a garis telókat egyéb okokra hivatkozva.
-
jeni
félisten
válasz
Seangaijin #15798 üzenetére
Ha meleg hatás miatt,ill. a készülék forrósodásra vehető vissza,hogy a panelon a közelében levő mikrofonok mennek tönkre kivétel nélkül akkor egyértelműen ki lehet jelenteni,hogy elbaltázott mérnöki teljesítmény szüleménye a Nokia Lumia 930 mobil.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
hallador #15641 üzenetére
Ha a javítás (elhúzodó 30 napon túli javítás) idejére nincs kölcsön vagy cserekészülék egy kártyafüggetlen mobil esetén és akinek SIM kártyára van előfizetése ilyen esetben háríthatja a szervizre az ebből fakadó kárát? Nem tudja használni a SIM kártyát bármilyen célból. A havi előfizetés díjat meg használati igénybe vétele nélkül fizetnie kell ami lehet 15000Ft/hó
-
jeni
félisten
válasz
zsoltzsolt #15622 üzenetére
Clemi írta!
Igen,közölték hogy 4 órán belül kész lesz neki! Mégse
Bár az enyém 3 napig volt bent és a GSM modult javítottak benne. Sajnos nem is az volt a baja utólagosan. Ugyanis le sem tesztelték mert akkor kiderült volna,hogy mi a valós hiba! -
jeni
félisten
válasz
Zsoleszhun #15241 üzenetére
MERT TUTI GYÁRI GARIS? A 940/940XL olcsóbb lesz?
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
Synaptic #14593 üzenetére
Kerüljön 127000 Ft-ba,de legyen gyárilag független dominó csomagban. Az biztos,hogy 1 hét alatt elfogyna az összes példány!
Most néztem 131000 Ft dominó csomagban függősen! -
jeni
félisten
válasz
Synaptic #14589 üzenetére
nálam se volt kijelző elválás,sem hangszóró, sem mikrofon gond
az tény stabil a rendszer azon.
abban rossz a helyzet,hogy már nem nagyon kapni 2év garis Nokia 930-t. esetleg szürke importosokat,talán esélyes a dolog a GSM boltban kifogni egy új 2év Európai garisat.
ha 1 éveset adnak de tuti Nokia garis az még jó lehet.android rendszer jellemzője a ROM cserélgetés
igaz én is cseréltem ROM-t, de az hivatalos,vagyis a Samsung Alpha teló 4.4.4 helyére feltettem az 5.0.2 ami gyári oldalról leszedhető,amin stabilan megy
-
jeni
félisten
válasz
zsoltzsolt #14584 üzenetére
Nokia szerviz
BELVÁROS
Cím: 9700, Szombathely, Hollán Ernő u. 7.
Mobil: 06-20-421-5703
Tel.: 06-94-319-071
Nyitva tartás: H-P: 9-17, SZ: 9-12Williams
hogy miért dobták vissza elsőre:
spóroljanak magyarán ne kelljen a cég költségére megjavítani!
hátha a kedves ügyfél beveszi,hogy már nem garis a készüléke.
így átmenne fizetősbe a dolog.
ilyen téren a Nokia Lumia 930 mobil többségük átment kijelzők,és hanghibás (mikrofon,hangszóró) folyamatos javításokba. tipikusan Nokia 930 hiba jelenség!Kíváncsi lennék,hogy az utód a Microsoft Lumia 940 milyen lesz tartósság szempontjából?
-
jeni
félisten
válasz
torma1981 #14557 üzenetére
A T-s még elvileg árulja FÜGGŐSEN. Telenor ami FÜGGETLEN,ezt tagadják,ott meg elkapkodták,sajnos nem lesz több náluk. A Vodás meg nincs listában,valaki írta,hogy sosem árulták csak a kisebbiket a 830-t.
Nekem is Telenoros 930-s telóm volt addig míg a Vodafone és a Telekom hálózatról le nem lett tiltva,és csak Kizárólag a Telenorral engedett felmenni!!! Érdekes,hogy semmilyen számlatartozás vagy lopás nem volt arra bejelentve mégis a szeretett Telenor ezt tagadja és nem tudja mitől van,hogy csak TELENOR hálózaton használható. A Vodafone közölte,hogy nem engedélyezett az IMEI náluk de nem tudja megmondani,hogy miért tiltották le. -
jeni
félisten
válasz
Pori12 #14544 üzenetére
Az alábbiakat figyelmébe véve tutibb a 930 mobil megvétele.
930 vonatkozásában:
+2maggal több, jobb nagyobb kamera, 4K képes videó, +1GB nagyobb belső RAM, LCD felbontásban elvileg nagyobb, erősebb proci,
Ami miatt legfőképpen jobban megérné az,hogy újabb modell nagyobb támogatással bír és tovább lesz életképes. -
jeni
félisten
válasz
vidaila #14492 üzenetére
a Telekomnál hogy vetted? használtan utolsó darab volt neki?
nem volt türelmed egy új darabot kivárni,náluk még nem hiány cikk mint a TELENOR-nál .vidd vissza mert 3 napon belül cserélik vagy a vételárat adják vissza
akkor az alábbi lehetőséged van
ha feltétlenül ilyet szeretnél továbbra is akkor a Nokia Care boltba ad le,mert vagy cserélik vagy megjavítják.
Tedd töltőre estig ha nem javul meg akkor cseréltesd ki ha van a boltban még belőle,vagy később hoznának abból. -
jeni
félisten
válasz
ZavaBalazs #14326 üzenetére
mint ,hogy a szélén lefelé hajló kijelző. az a sanda gyanúm ,hogy a 940-s az íveltebb lesz.
-
jeni
félisten
válasz
ZavaBalazs #14324 üzenetére
Ez a Nokia 940 Edge nem más mint a Samsung Galaxy S6 Edge.
-
jeni
félisten
válasz
Seangaijin #14277 üzenetére
Ha számla van hozzá?
Gari papír kérhető ez esetben utólag ha igen kitől? A Telenor nem akar adni utólag igazolás ellenében sem. -
jeni
félisten
válasz
Zsoleszhun #14252 üzenetére
nagyobb kérdés,hogy mennyibe kerül majd és lesz-e összeszerelési probléma valamint menyire lesz majd tartós?
azt tutira veszem,hogy most a 940 telót nem függetlenként fogják árusítani a Telenornál. -
jeni
félisten
válasz
zsoltzsolt #14213 üzenetére
ha nem garis akkor elvileg a geminitel boltba is viheted,de az IMEI alapján letudod ellenőrizni a Nokia oldalán,hogy ténylegesen garis-e? MIVEL a szervizesek észre veszik,hogy már belenyúltak ezért nem erőltetném az Újpesten való leadását--bár kérdés van-e ehhez engedélyük?
-
jeni
félisten
válasz
thunderrr #14203 üzenetére
ezzel az erővel te is letudod venni a hátlapot és megnézni van -e elmozdulás? fizikai sérülés látható vagy sem?
-
jeni
félisten
válasz
thunderrr #14201 üzenetére
az is egy szerződött megbízott Nokia szerviz,de,hogy ingyenes lesz-e vagy sem ez attól függ van-e vagy találnak benne olyan fizikai elváltozást,sérülést ami leejtésből,ütődéstől keletkezett-e?
biztosan megnézik ha megvárható, ha csak elmozdult benne valamely alkatrész és nincs fizikai károsodása a készüléknek akkor nagy szerencséd van.
de azért kérdezzél rá,hogy oda is érvényes a 930 szervizelése? -
jeni
félisten
válasz
thunderrr #14196 üzenetére
Szia
Ha nem látszik a külsérelmi nyom,akkor valamely Nokia Care boltba vidd be és ne szólj semmit,hogy hogyan történt,ellenkező esetben közel 70000 Ft lesz a mobil javítása. Ha nem szólsz semmit,akkor valószínű is az lesz,hogy leejteted és ezért nem garis.
Mivel feltehetőleg alapból a telód garis,nem érdemes GSM boltba bevinni ,hogy ott turkáljanak benne.
Elhiheted nem fognak pepecselni a márkaszervizben a telódal,kapásból rávágják,hogy kijelző csere. Hacsak más baja nincs a készülékednek. -
jeni
félisten
Kényszerből kiléptem a Nokia 930 táborából.
Lehetséges,hogy egy problémamentes 930-al visszatérek még.
Egyelőre maradok az Alpha telónál.Minél kevesebb vitát (lehetőleg semmit) ,viszont annál több örömet kivánok a Nokia 930 Fan tagoknak.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
Pikkolo^^ #14078 üzenetére
Szerinted most szeptemberben fog megérkezni az újabb Lumia Microsoft névvel a 940 -s mobil?
Kíváncsi leszek rá, hogy azon mit szúrnak majd el?
Biztos, hogy a 930-s példájából tanultak valamit.
Még azt se tudom ,hogy melyik melyiket váltja le majd?
1020? 1320? 1520? 930 feltehetőleg 940 lesz. Ez csak akkor tuti ha a kezemben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest