Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
iphone-nál sem lehet bluetooth-olni,meg itunes nélkül sem boldogulsz,mégis lenyelki boldogan az userek a békát.
Itt zune van,na és...
természetesen van még hova fejlődni.De olyan egyszerűen kezelhető a rendszer,androidhoz képest konkrétan gyerekjáték....nem értem,hogy nem találtad fel magad!
-
Gerisz
addikt
Nekem péklapát kezem van ezért gyakran melléütök (meg szoknom is kell az érintő felületet), de oda megyek a szövegben ahová szeretnék, a böngészőben is lehet szerkeszteni az url-t, meg bárhol sms-t mailt.
A marketen egyébként én is *nyáztam, de aztán rájöttem, hogy én vagyok a hülye, mert ott virít a keresés ikon és bármit megtalálni.
Nekem az nem tetszik, hogy "erőltetik" a frászbukot, meg hótmélt.
A képmegosztás tényleg butaság, hogy nem tudom bluetooth-on megtenni (e-mail-ben lehet egyébként, de a bluetooth a leg kézenfekvőbb.
A szöveg mindenhol meg addig igaz míg nincs tartalmad Egyébként vannak appok amivel testre szabhatod a csempét, még "egybefüggő" képet is alkothatnak a megfelelő program segítségével., de amint feltöltöd "életre" kel.
-
Liudvikas
tag
"Ha elgépeltem, sehogysem lehetett belekattintani a szövegbe, vagy kijelölte az egészet, vagy a végére ugrott." ujjadat hosszan tartod a szövegen, profit.
"A lapkezelése is lehetne jobb, pl tabos."
böngészőben ... -> tabs
"Képmegosztás: h-h csak smsben lehet? Bluetooth, email, vagy valami???"
e-mail,skydrive,facebook,twitter...
"én elvesztem, sehol egy keresés vagy valami, bár lehet, hogy az én hibámból nem találtam meg."
search gomb? marketplace app alján nagyítóikon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest