2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia Lumia 800 - a mindennapi társ

Vajon milyen is lehet a Nokia felsőkategóriás Windows Phone 7-es készüléke a gyakorlatban?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Bevezető

Mikor tavaly bejelentették, hogy a Nokia szakít a Meego alapú készülékek gyártásával, és a Microsofttal kezdett szerződéseket kötni, már mindenki sejtette, hogy a Nokia egy nagy dologban mesterkedik, amivel talán vissza tudja hozni a lemaradását, az okostelefonok szegmensében.

Hamarosan be is jelentették, hogy a szerződések eredményesek voltak, és a Nokia belekezd a Microsoft mobil operációs rendszerével felszerelt mobiltelefonok forgalmazásába. Ez dicséretes volt, a Nokia szempontjából, hogy több év után végre váltottak a nagyrészt Symbianos okostelefonok gyártásáról, egy népszerűbb, és stabilabb rendszerre. A Windows Phone 7 operációs rendszerrel felszerelt készülékeknek, eddig nem volt különösebben nagy marketingje, viszont amikor, már a Nokia hivatalosan is bejelentette a Lumia széria jövetelét érezni lehetett, hogy ebben az esetben másként lesz.

A sajtófotókat nézve láttuk, hogy egy szembetűnően elegáns kialakítású mobillal van dolgunk, és hála a Nokia nagy kampánysorozatainak, elég sokan megismerhették az új csúcskategóriás WP7-es készüléket, sőt a Facebookon ki is próbálhatták virtuálisan is azt, így hamar nagy ismertségre tett szert a készülék.

2012. februárjában, pedig végre Magyarországon is elérhető volt a szolgáltatók kínálatában és 150 ezer forint ellenében el is lehetett vinni. Ebben az árkategóriában nem számított/számít egy olcsó modellnek, főleg, hogy ennek az árnak a feléért lehetett már kapni Mango frissítéssel rendelkező telefonokat.
Nemrég alkalmam nyílt megvásárolni, jónak mondható árért ezen készüléket és most be szeretném nektek mutatni, hogy milyen is gyakorlatban.

Akkor hát vágjunk is bele!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Nokia Lumia 520

    Kellemes meglepetés a Lumia „leggyengébb” terméke, szerintem ár/érték arányban a lehető legjobb.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.