Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Vindex #19798 üzenetére
Elvileg jovo oszig tart a support , ebbe talan bele fer a rs3-is , aztan jon a win10 on arm ... de ha valos is a jovo oszig tarto tamogatas, attol nem leszunk elorebb, nincsenek uj telefonok amik lefednek a piacot , a w10m reszesedese a wp telefonokon belul 14% , a mobil os-ek kozt 0,3%-os reszesedes ...
A redstone2 az biztos elobb utobb elerheto lesz , de szerintem inkabb utobb mint elobb, eleg nagy csuszasban vannak , uj funkciok eddig sehol , de majd kiderul vsz nyar kornyekere .
A rs3 meg a jovo zeneje ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz Vindex #19800 üzenetére
Attól tartok hogy a cikkben írt új animáció és kinézet miatt össze jön, az eddigiek fejlesztési ütemet nézve sokkal rosszabb lesz a hw szempontjából. Még lassabb és tördeltebb lesz a rendszer. Erre még fogadni mernék rá. Főleg hogy az S400-as lassan több mint három éves fejlesztés. És ha csak a memória nézzük az új Facebook applikáció is igény a kettő Gigabyte-ot.
Hát..A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
this is life
Ármester
válasz Luck Dragon #19802 üzenetére
Viszont akkor meg kar kiadniuk mert 1 giga rammal szerelt telefon alig van , 950,elite x3, az alcatel es nehany japanban keszult telefon ... A messenger app vsz csak a szimplan xarjuk le a wp tabort hozza allasa a fb reszerol, portoltak es nagyjabol mukodo kepesse tettek az ios fb es messenger programjaikat , tul sok eroforrast nem aldoztak ra . Ha a rs3 gui-t nem nagyon rontjak el akkor elvileg a hw igenye nem kene hogy sokat valtozzon, ha az os uj funciokat ,szolgaltatasokat kap az inkabb megenne a vasat ... inkabb ami aggodalomra adhat okot , hogy kiadjak az rs3-ot , persze jo bug-osan , aztan nem jon frissites mert hogy a support ideje lejart... az rs1 se volt epp egy bug mentes veletekig csiszolt os amikor kijott...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz this is life #19803 üzenetére
Az animációk így is úgy is lassítják a kütyüt ahogy az RS1-nél . Ha Pedig a cikkben írtak beteljesül hogy sok animációt akarnak , akkor még rosszabbá válik a helyzet.
A többivel együtt teljes mértékben egyetértek veled.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
this is life
Ármester
válasz Luck Dragon #19804 üzenetére
Amugy azt sem ertem ,minek tele tuzdelni animaciokkal , persze egyeni igenyem , de eleg lenne a wp8.x animacioja is nekem a mai napig tetszetos. A rendszert nem a plusz szolgaltatasok, kozelites a multitask fele es az os-bol kiemelt appok (nevjegyzek,outlook,kamera...stb ) lassitjak ? Az animacio csak e lassulas eltuntetesere szolgalna....
Az rs3 amugy is csak veszett fejsze nyele . Ha feladja a 735-om , a folytatas mar mas plattformon lesz...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz sasa58 #19806 üzenetére
A szoftvert eladta a Nokia es az uj tulajdonosok nem fejlesztenek, supportot se biztositanak a wp,w10m rendszernek, w10m alatt terkepek app,navteq terkepekkel, utolso frissites a terkepeknel 2017 02 05... ami amugy a here es navteq-en alapulva keszult. Wp8.1 mar reg el lett kaszalva , most a w10m a kovetkezo temetendo Os.
-
válasz this is life #19805 üzenetére
Néha arra gondolok hogy bárcsak a 8.1-et fejlesztették volna tovább, és a 10-est hanyagolhatták volna.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
hefike
tag
Léptem,elég volt wp....további jó várakozást hátha jó lesz vmikor....😀
-
this is life
Ármester
válasz Luck Dragon #19808 üzenetére
Wp 8.1-en elég lett volna még egy kicsit a gui-n faragni,az uwp appok futtatasahoz az api-t beágyazni a rendszerbe ja es nem bántani azt ami jól működik,persze a plattform mögött maradni,mind marketingben,es készülék kiadásban,gyártásban is... De Nadella ezt másként gondolta,gondolja...
Hefike
Bar nincs bajom a w10m-el ,de jo csak akkor lesz mikor mar mindenki mas rendszerű telefont használ[ Szerkesztve ]
-
válasz this is life #19811 üzenetére
Az utolsó bekezdésed
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lacib
tag
Na megint sikeres volt az Outlook frissítés.
Email érkezett és nem lehet rá válaszolni mert lefagy.Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
SpeedyG
tag
Én már nem is mesélek. Óriási az MS. Azért váltottam, mert egyszerű OS és stabil. Hát már nyomokban sem tartalmazza ezen "mogyorókat"....
-
Breaker
tag
válasz modrocz #19819 üzenetére
Sajnos nekem is ugyanez a helyzet 735ön.... Iszonyat lassan toltodnek be az appok legalabb 30 masodperc a messenger, spotify is minden.. pl iphonehoz hasonlitva ég és föld.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | MSI GTX 1080TI ARMOR OC
-
-
Breaker
tag
válasz modrocz #19821 üzenetére
Hat igen. Pedig a 735 és a 640 nagyon hasonloak. 8 giga tarhely, 1 giga ram proci is szinte ugyanaz... és mindössze pár hónap különbség van köztük, szal enm értem. A feleségemnek szintén 735 van és az is fagyogat meg az appok varatlanul becsukodnak maguktol. Ez nalam is van pl. Sygic navigacional nagyon kellemetlen amikor egyszer csak kilép aztan megyek rossz fele
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | MSI GTX 1080TI ARMOR OC
-
Breaker
tag
válasz Luck Dragon #19822 üzenetére
A 950xl gyárilag win10el jön? Arról vannak ilyen jellegű panaszok?
-
-
A214
aktív tag
Nem tudom másnál is gondja van a facebook hírfolyam megjelenésével?
Amikor a facet indítom ezt írja "Probléma adódott az adatok letöltésévél."
Ez mitől lehet? -
A214
aktív tag
Breaker és Carenaus köszönöm.
Ma délután valami folytán megint működik. Pedig nem csináltam semmit.
Fene se érti ezt.[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
Mint tudjátok a hívás várakoztatás hangjelzés nem megy jól már egy ideje, ezért kérlek, szavazzatok a Feedback appba, hogy javítsák. Köszi.
https://aka.ms/u3gbdvHelyette ajánlok nektek pár nagyon hasznos appot
- project studio
- denna
- share.it
- designme
- geosetr
- icsekk
- one tap reminders
- picsart
- share across devices
- wunderlist
- xodo
- toolkit pro -
duplaa
tag
Sziasztok!
Windows Phone-nal működik a Xiaomi Mi Band 2? Valakinek van tapasztalata?
Éder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!
-
Spet
addikt
-
Takvan
tag
Ha blokkolok egy számot, vagy partnert, később meg tudom nézni valahol, hogy milyen számokat blokkoltam, vagy emlékeznem kellene rá?
-
-
Takvan
tag
válasz cs.david94 #19836 üzenetére
Kösz a gyors választ. És hol lehet megnézni a blokkolt számokat?
Az csak akkor látszódik, ha hívtak is a blokkolt számról? -
Breaker
tag
Hát srácok, én búcsúzom a platformtól, 2 éve még bíztam benne mára már nem.
Iphone7-re váltottam és sajnos az utóbbi javára ég és föld a különbség.MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | MSI GTX 1080TI ARMOR OC
-
válasz this is life #19846 üzenetére
Az idő ellenünk szól Kíváncsi vagyok hogy a 735-im meddig bírják még, mert lehet előbb a hardver romlik el, mint ahogy a platform feltámadna.
[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
válasz Fritz Teufel #9 üzenetére
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest