Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbi88hun

csendes tag

sziasztok. Lassan 2 éve leszoktam a droidról :) Eleinte pörgős volt és hibátlan, de ez a win10 már sose lesz olyan vagy csak sose fog elkészűlni rendesen... Pedig sok mindenben jobb mint a 8.1
    Pár idegesítő dolog, hogy ha minden igaz akkor az átállás óta nem megy a közelség érzékelő és már vagy 3 hónapja fényerőt sem lehet állítani (maximumon van) FB és FB messenger iszonyat lassan jön be. Írnak eltelik kb 9mp mire bejön a lista és onnan még kb 5mp mire frissíti és megjelenik a beszélgetésben is a már egyszer megkapott üzenet... Nem értem miért kell kétszer letöltenie. Gondolkozom rajta, hogy visszatérek a Droidra, de már büszkeségből sem akarok... FB, Viber szerintem olyan alap dolgok amire kicsit jobban oda kéne feküdne az MS nek, mert sokan csak erre használják az okos telefont és anyagminősségre meg sokkal jobb mint a legtöbb samu, sony lg stb.. Gondoltam rá, hogy eladom és belevágok egy 950be, de annyira értéktelen lett a 735, hogy inkább hagyjuk.. Jó ez legalább csak 40ezret esett nem pedig 140et..

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák