Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bayern19o0 #18803 üzenetére
Szia!
Ilyen előfordul. 8.1-en is szokta csinálni, de nem sűrűn.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Ma használta valaki a térképet? Totál meg volt hülyülve.
Pl mutatta az utat, de rohadt lassan reagálta le hogy merre kanyarodok. Ha nem arra kanyarodtam mert totál összezavart a lassúságával, akkor azt mutatta miközben álltam már hogy megyek tovább a rossz irányba.
Megfordulás után elkezdte forgatni a térképet, és nem tudta eldönteni hogy bemenjek -e abba a hátam mögött lévő körforgalomba amit már kb 1 perce elhagytam.... Szóval a hajam kihullott. Eddig nem csinált ilyesmit.
Telót újra indítottam vagy 2X -
psg5
veterán
Sziasztok!
Van olyan app amit kihelyezek csempébe es azzal kikapcsolhatom vagyis lezarhatom a telefont? Vagy ez is droid kiváltság?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz shteer #18815 üzenetére
Köszi mindegyikőtöknek. (annyi, hogy be kellett állítanom a gépházba mert ki volt kapcsolva nálam).
Azonban kollegának, most derült ki 635-öse és 640-ese van (férj-feleség) azokon 8.1 win. Elképzelhető, hogy 10-re frissítés után válik elérhetővé vagy azokon egyáltalán nem lehetséges és app sincs hozzá?F.K.T.
-
psg5
veterán
-
Takvan
tag
Tegnap jött egy frissítés (10.0.10586.545) és azóta nem tetszik neki az SD kártyám.
Nekem minden a kártyára van telepítve, ami nem ragaszkodik a készülékhez.Eddig semmi probléma nem volt vele. Most frissítés után induláskor kiírta, hogy szükséges lenne ellenőrizni az SD kártyát. Előszór nem hagytam, és látszólag működött minden, de a kártyán lévő alkalmazások csempéi lassabban jelentek meg.
Később újraindítás után engedtem a kártya ellenőrzést. Egy darabig írta, hogy SD kártya ellenőrzés, aztán a felírat már eltűnt, semmi értesítés, viszont nem látja a kártyát. Tárterület segédnél SD kártya nem aktív, alkalmazásoknál azt írja nem érhető el. Most még dolgozik valamit, vagy odavágott a kártyának? -
psg5
veterán
Ha visszaállítom alaphelyzetbe (gyári helyzetbe) vagy hard reset vagy mi a neve...(tényleg hogy a legjobb ezt megtenni?), akkor 8.1-re áll vissza a 10-re frissített vagy a 10-es megmarad?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz TestamentDNR #18825 üzenetére
Köszi. Hogy a legjobb ezt megcsinálni? Gyári beállítások visszaállítása és kész?
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
Skroll
csendes tag
Sziasztok, van valami megoldás arra, hogy bizonyos időközönként hanggal jelezze a telefon, ha volt nem fogadott hívásom, vagy egyéb esemény? Mert most időnként a flip tokot kinyitni, a kijelzőt feléleszteni kicsit macerás...
-
ib0r
csendes tag
Sziasztok! Miért van ha töltöre teszem (gyári), azt írja lassú töltés használj gyári töltöt. És bizonyos időközönként hanggal jelez. Este elég bosszantó, ráadásul feleségemé és napközben is piszkál miatta. . Windows 10 - el jött a jelenség. Próbáltam másik töltővel is, ugyan az. Néztem nincs kosz az USB-en. Segítsetek, előre is köszi.
LG G2 D802, LG g4, huawei p10+, samsung s9+
-
-
bim
veterán
Hy guruk!
Feleségemnek egy ilyen telefonja van kb. 1 éve. Meg van vele elégedve de mióta kivettük az sd. kártyát belőle kimásolni róla a képeket majd visszaraktuk azóta teljesen belassult. HR.-t a bevezető alapján megcsináltuk és semmi változás. Facebookon a videókat szinte el sem indítja és nagyon nehezen hoz be képeket is a netről. Mi lehet az oka ennek?
Sd. kártyát kivéve sem javult semmit a helyzet. -
this is life
Ármester
-
gyulaszu
senior tag
válasz this is life #18837 üzenetére
Sziasztok,
létezhet az, hogy ha az Upgrade Advisor programot úgy használtam, hogy csak simán elindítottam a 8.1 alatt, akkor úgy települt fel a Win10 hogy nem maradtak meg a kontaktok a telefonon?
Tényleg lehet az, hogy ilyen alap dolgokra nem figyeltek a fejlesztők?
Üdvgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Ismerősöm használja a telefont, szerintem nem csinált hozzá semmilyen fiókot.
Délután átmegyek hozzá megint és nézegetem egy kicsit.
Ha s SIM-en tárolta , akkor ott kellene legyenek. Ha a telefonon, akkor pedig illett volna megmaradniuk.
Vagy tényleg csak akkor lehet visszaállítani, ha előtte készült biztonsági mentés?[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
válasz gyulaszu #18842 üzenetére
Pedig elhiheted. Már miért ne lehetne "offline használni"? Mivel szinkronban tartja a felhős adatokat a saját címjegyzékével, "offline" állapotban is hozzáfér a megfelelő adatokhoz.
Ha nem állít be egy felhős fiókot, nem tud mihez szinkronizálni, a címjegyszék(is) üres marad.Azt meg lehet próbálni, hogy a névjegyzék beállítások menüjében elindítod a SIM kártya adatainak importálását. Viszont lövésem nincs, hogy működik-e fiókbeállítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bim
veterán
válasz this is life #18837 üzenetére
Úgy néz ki egyelőre ezzel működik. 8.1-et használunk.
-
gyulaszu
senior tag
Az "offline" használatot inkább úgy értettem, hogy az elejétől fogva microsoft fiók regisztrálása nélkül...
Egyébként most jövök az ismerőstől és sikerült a kontaktokat vissza-szinkronizálni.
Kiderült ugyanis, hogy van MS fiókja és be is volt állítva 8.1 alatt és ugyanúgy WP10 alatt is megmaradt a beállítás. Az upgrade első köre után azonban még nem a legutolsó (.545.) verzió volt fenn.
Miután azt feltettem, azután a beállításoknál újra meg kellett adni az MS-fiókot, hogy honnan szedje az e-Maileket és kapcsolatokat. Ennek beállítása után visszakerült minden hiánytalanul.
Egyedül a régi sms-ek nem lettek lementve. Azt siratjuk...Az egésznek a tapasztalata annyi, hogy a WP10-re a WDRT használata (leírás 1-2 pontjai) nélkül is bele lehet kezdeni. A telefon működésében nem érzek különbséget...
gyulaszu
-
Ha nem telepítem a frissítési tanácsadót, akkor magától nem is fog 10-re frissülni?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
this is life
Ármester
Mert a desktop piac nagyobb ott jobb ha kevesebb win verziot kell gondozni, a w10m meg amugy is az asztali hozadeka a one core miatt...
Gyulaszu
A contacts+message appal fiok nelkul is le lehet menteni sd kartyara az sms-eket,nevjegyzeket... igy onnet mehet a backup ...amugy csak felho tarhely van.. ha nem volt hr a nevjegyzek nem torlodik, hr eseten gyalulodik minden illetve a wdrt wp8,1 downgrade majd uogade advisor... mert a wdrt is mindent alapra rak ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
D1L1ZS
őstag
Anniversary Update a fedélzeten!
Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest