Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz Luck Dragon #18299 üzenetére
Biztos hiányolja az 5MP-es selfie kamerát
Viszont felteszek én is kérdést: Megmaradt nekem a Lumia súgó+tippek amire rábökök, hogy eltávolítás, de sehogy sem sikerül eltávolítania a rendszernek (.318 ikon üres és marad, de nem indít el semmi, áruházból meg nem letölthető). Esetleg egy HR ezt megoldaná? (eddig még nem volt amióta feltelepítettem a rendszert).
Illetve mely menüpontbantalálom a blokkolt számok listáját (híváslistából jó, hogy lehet blokkolni, csak szeretném a listát látni)?
Last but not least: akkumulátoridő kinek, hogy változott? Vagy csak nálam van olyan anomália, hogy éjszaka használat nélkül drasztikusan esik a töltöttségi szint (7-8%, jó kis régi android emlékek), bár már kezd ritkulni az ilyen set.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
gg72
veterán
Több, mint egy éve használom nagy megelégedéssel a 730 DS telefonom. Kérdésem az lenne, hogy megérné áttérni win10-re, vagy még várjak egy stabilabb kiadásra, ha lesz egyáltalán?
-
monosgeri21
tag
Tippre azt mondanám, hogy talán őszre lesz ebből valami. Tavaly október környékén elrajtolt a hivatalos 10586, amit nagyjából mostanra sikerül elfogadható állapotba hozni, ami még így is nagyon sok kívánni valót hagy maga után. Papíron nyáron jelenik meg a Redstone-1, ami biztos ugyanúgy tele lesz buggal, talán őszre sikerül felpatchelni annyira, hogy már elfogadható legyen. Minden esetre addigra remélhetőleg úgy fog már kinézni az egész, ahogy az eredeti kiadáskor kellett volna.
-
Darahian
tag
Hali!
Lumia 735 windows 10-en.
Gépház / értesítések és műveletek / Értesítések megjelenítésére jogosult alkalmazások menüpontban mi a pék az a @settings3Res.dll,-414 alkalmazás???[ Szerkesztve ]
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
kutga
nagyúr
válasz Luck Dragon #18299 üzenetére
Kopogós műanyag és a képernyő is elmarad a 735-től.
Let the Zone take me if I am.
-
gg72
veterán
válasz monosgeri21 #18303 üzenetére
OK, kösz, akkor várok még.
-
-
this is life
Ármester
válasz domojko #18298 üzenetére
Ne haragudj ha szemelyeskedeanek erezted kerdesem ... s bar sokunknal elofordulo panaszaid vannak , csak valamiert az ragadt meg bennem hogy a viber mint sarkalatos pont nalad a legnagyobb gond . Nekem se frissiti a csempet ☺... remelem nem bantottalak meg ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
domojko
senior tag
válasz this is life #18313 üzenetére
Dehogy bántottál meg. Csupán meghökkentem egy picit. Nekem az jött le hogy én hisztizek feleslegesen a viber miatt, miközben az remekül működik." Nalad mindig gond van a viberrel ..." ez nem tűnt annyira kérdésnek, az utolsó mondat már annál inkább. Viberen kívül azért vannak még hiányosságok. Edge nálam továbbra is 2-3 naponta szétesik, reboot orvosolja csak. 318-as build van fenn. A hangszóró recsegés mindennapos. Olyanokat tud kiadni magából hogy majd el ájulok....jesszus ez az én telómból jött ki? Ez előfordul csörgésnél de üzenetnél is, továbbá elküldött és beérkező üzenethangnál is. Wp10-en szerintem rosszabb a kijelző megjelenítése. Nem jól kezeli a fényerőszabályzót. Ha előveszem napfénynél, feltolja a fényerőt közben nagyon csúnya fakó szineket jelenít meg, ezt próbálja korrigálni, vagy sikerül vagy nem. Szerintem wp10-en alapból kevesebb fényerőt ad mint 8.1-en. És még nagyon sok apró bosszantó dolog van, csak nem sírok minden sz@rért. Igyekszem eggyütt élni vele. Személy szerint hatalmasat csalódtam a wp10-ben illetve a microsofban. Azt mondják hogy a remény hal meg utoljára...nos, nálam ez az idő elérkezett. Nem fogom eladni a telefont mert sajna nem képvisel értéket. Megmarad valaminek, még nem tudom mire használom majd.
-
this is life
Ármester
válasz domojko #18314 üzenetére
Lehet en vagyok felszines , de annyira nem erzem veszesnek a w10-et , a recseges csorgeskor volt nekem , meg 8,1 alatt , ha tul hosszu mp3 volt kijelolve csengo hangnak erdekes amint leroviditttem ezzel nem volt gond . A viber gyerek betegsegeit elviselem , mint ahogy a rendszer egy ket bugjat is. Szerencsere az edgevel olyan gondom nincs mint neked , de cserebe kepes betoltes utan ures oldalt mutatni , ami csak reload utan jon helyre . Remelem azert nyarig sokat csiszolnak rajta , aztan ha jon az rs akkor kivaras mig hasznalhato lesz . Az olvashatosag napfenyben be van kapcsolva ? Mert tud furcsa kinezetet varazsolni a kijelzonek emiatt nem is hasznalom . En maradok a plattformon, megszoktam az osszes hulyesegevel mert volt az a sima wp8/amber/black es cyan alatt is , igaz apranken javitottak oket . Ha egyszer kukazva lesz a w10m az ms reszerol majd akkor valtok egy meizura, szivem szerint bb-re valtanek de az halott ugy akar csak sailfish rendszeru jola mobil...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
domojko
senior tag
válasz this is life #18315 üzenetére
20 mp hosszúságú csengőhangot használok. Ha olyanja van recseg mint a veszedelem, dallamot fel sem lehet ismerni. De képes pl viber elküldött üzenet jelzőhangra is recsegni, ami szintén nem hosszú, és nem is egy kiemelkedően bonyolult hangjegyekből áll. Én már nem várom meg a wp végét. Lehet sokat vártam a 10-től. Már tavaly októberben kellett volna kijönnie a mostani formájában, de hagy ne mondjam mit kaptunk, és azt is idén februárban. Node ezeket már átbeszéltük egy párszor. Igen be van kapcsolva a napfényben olvashatóság, de ez 8.1-en is be volt kapcsolva, ott jól működött. Droidról váltottam wp-ra. Bejött volna ha nem igy alakul ahogy. BB lenne a következő, de az halott. Marad az ios.
-
this is life
Ármester
válasz domojko #18316 üzenetére
Megertelek, s lehet a helyedben en se valasztanek mas plattformot mint amit irtal , sot ha kerdeznek olyanok akik birjak anyagilag akkor az ios-t ajanlom , mert korrek support , a hw/sw is jol van ossze hangolva, stabil....
Engem nem visz ra a lelek hogy annyit egy telefonert kifizessek , meg kullonckent isteni a win. Hat lehet hogy tul sokat vartal a w10m-tol (en is) lassan alakul is de iszonyu csuszasban vannak. Amugy 3 eve symbirol valtottam wp-re , de nem bantam meg ,még ha az elso het utan kihajitottam volna az ablakon a wp-s telefonom , mert annyira mas volt. Azert remelem az ms nem kukazza a mobil szegmenset...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
domojko
senior tag
válasz this is life #18317 üzenetére
Sajnálok én is ennyi pénzt telefonra kiadni, soha nem gondoltam volna hogy megteszem. De nem látok most más utat. Sok évnyi android után nem akarok visszatérni oda. Más meg nincs. De befejezem off-ot.
-
kezman
őstag
Na mi WP.sek ebből is kimaradtunk, ez van, azt hiszem ha nem tudják javítani a 735-ösöm és csere lesz az nem wp-lesz,
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Spet
addikt
válasz kezman #18321 üzenetére
Akkor már Telekom Net&Roll Teszt 2GB 500 JMV-ért (egy személyre egy kártya szólhat, és még SIM kártya méret is választható ). Igaz pepecsebb, de olcsóbb mint egy csomag (ha netről van csak szó).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
kezman
őstag
Akkor mit szóljak én, kint lakok a szőlőhegybe, Tkomos internetem van, mit mondjak elég lagymatag , film vagy letöltésre gondolni se merek
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
-
válasz Luck Dragon #18329 üzenetére
30/6 nálam.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kezman
őstag
Megjött a biztosító válasza, csere lesz, a következőket választhatom:
LG G4c H525N, Gold, White, Silver
Samsung Galaxy Grand Prime G531F, Grey, White
Microsoft Lumia 640 LTE, Black, White
Szerintetek?Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Még van rá részlet, 3 hónap, külön nem fogok telefont venni, 640 visszalépés szerintem, samu az nulla, talán a LG-vel járok legjobban,
-
-
válasz kezman #18338 üzenetére
Nekem van 640-em céges kütyü,és csak jót mondhatok róla, a kijelző glace+magasabb fényerő,de viszont ips miatt nem olyan szép a feketéje.
Akkumulátor nagyobb. De a készülék háza kicsit kopogós a műanyag, nem olyan masszív mint a 735-é.
Hang szite azonos .Nekem mind a kettő van. Igy ha van kérdésed hát Írd meg.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #18339 üzenetére
Glance hátránya IPS kijelzőn hogy ha működésben van akkor az olyan mint ha az egész kijelző működésben lenne mivel a háttérvilágítás üzemel.
Itthon is van 640 meg 735 de nem kellene a 640.
-
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Új Win 10 verzió mikorra várható? Insiderben már van valami?
-
kezman
őstag
válasz Luck Dragon #18341 üzenetére
Értem, az aksi hogy bírja glance-al és a nélkül ?
[ Szerkesztve ]
-
-
lorcsi
veterán
help kellene
kinőttem a 16 gigás kártyát
32-re váltottamaz sd komplett tartalmát átpakoltam nagyobbra
majd beletoltam a 735-be
érzékelte, hogy új a kártya..és a területsegéddel beállítottam újra, hogy mindent az sd-re pakoljon
de a progi listában csomó minden inaktív volt (főképernyőn is)
WTF?!újra telepítgetni 0-ról kezdeni semmi kedvem..ott szeretném folytatni, ahol a kisebb kártyval abbahagytam
mi a teendő?közben eszembe jutott valami:
kisebbet vissza és biztonsági mentés
majd a nagyobbat be és visszaállításés stimmelhet ?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
foxymaci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok