- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
x1port #20067 üzenetére
felhasználó válogatja mi zavarja, mi nem, androidon se használtam push értesítést, igazából azt se tudom mi pontosan, ez a betű kis nagy hiba, mondjuk olyan ami tényleg mindenkit zavarhat, hisz mindenki ír, ezt illene javítani. android-on ezerféle bill app-ot próbáltam már, igazából egyik sem tökéletes, mindegyiknek van nyűgje, főleg ha jó prediktivitást akarsz, és még a magyar ragozás is legyen helyes.
ja az email rész, amúgy nem outlook hiba? nálam magában a szolgáltatásban szokott olyan lenni néha hogy később jön meg egy-egy levél. (bár mostanában nem volt, de emlékszem ilyenre hogy levéllistás üzi gmail-ra azonnal megjött, outlook-ra x idő csúszással és nem volt beállítva ütemezés sem)
nekem WP-n nagy hiányom, hogy nincs notification led. ez hardveres dolog, de szintén alap kellene legyen egy okostelefonnál, helyette van jobb WP-seken a glance screen (gondolom ott ki tudja jelezni az elmulasztott hívásokat, üzi értesítéseket).
-
blokad
senior tag
válasz
x1port #20067 üzenetére
Push értesítések nálam hiba nélkül vannak. (Facebook messenger, viber, facebook, twitter, skype) sokszor előbb is csipog, mint a számítógépes társa.
Két email fiókom van beállítva, az outlookos előbb jelez telefonon, mint a gépen a Mail.app-em. a Gmail pedig 15 perces szinkronnal, de 15 percenként, ha van új emil az is csipog.
Az pedig, hogy a mondat közben betesz egy nagybetűt kb. ahhoz tunám hasonlítani, minthogy az android meg force close-ol tök véletlenszerűen dolgokat, de ezzel szerintem együtt lehet élni, ha az ember nem a szálkát keresi… Jelszavakat én is utálok gépelni, viszont mégjobban utálnám, ha mindenemmel visszaélnének, ha neadj' isten nem az én kezemben ébred a telefon, szerintem ez sem olyan egetrengető hiányosság.
Még valami?!
Ja és mondj már egy olyan készüléket, ami ár/érték arányban veri a 25 ezerért megvásárolható (volt) 520-as lumiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Battlefield 6
- Adobe Photoshop
- eBay
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest