Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
"Többen is hibákról számoltak be az új szoftverrel kapcsolatban, pl. az hogy a netrádió nem működik vagy hasonlók. Nálad fennállnak ezek?"
Korábban nem használtam az internetrádiót. Most kíváncsiságból kipróbáltam, igaz WIFI-n keresztül. Kb. negyedórán keresztül gyűrtem, lépegettem a menüpontok között, különféle szempontok szerint kerestem, és hallgattam a műsorokat. Működött.
A teszt közben csak egyszer történt valami furcsa. Nem emlékszem, hogy mit nyomhattam meg, de újraindult a telefont. Igaz, most PIN kódot nem kért (???), de így is felállt a rendszer. Nem igazán értem mi lelte.
Nekem (eddig) jó tapasztalataim vannak a 300-as szoftverrel.
-
Keksz
senior tag
Hát ha FB-ot lehívom mobilon, vagy simán szgépen, akkor az Ismerősökre klikkelve az jön be h mit csináltak a profiljukkal, és nem az amit ha weben a sima oldalt nézed a Kezdőlapon látsz, azaz hogy mit írtak be...
Ezt leszámítva tényleg jó, csak használhatatlanhttp://m.facebook.com
Erről beszélek, és az Ismerősök link, ami másfél héttel ezelöttig frankón azt mutatta mit updateltek a haverok, de most csak azt látni hogy raktak fel új képet, vagy kitöltötték a munkahelyüket
-
Szabeszka
aktív tag
Teljesen egyetértek. Nagyon jó telefon, de én sem cserélné el rá. Igazából ami számomra tényleg hasznos újdonság, az a 3,5 mm jack csatlakozó, bár már megoldottam egy nagyon frankó átalakítóval, szóval az sem létszükség.
Egy AMOLED kijelző azért beleférhetett volna, mint újdonság. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest