Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti900114
tag
válasz GEPESZ66 #17650 üzenetére
Nézegettem azt is, nem rossz, de 60 ezer Ft már piszkosul sok nekem. Eredetileg 30-40 közt szerettem volna kijönni, az E52 elgondolkodtatott. És hát a T-Mobile-os ár jónak számít? Másik kettő szolgáltatónál egy 10-essel olcsóbb.
Bár az is igaz, hogy az eredeti terv szerint nem érintőset kezdtem keresni, pl. a C5-00-ból indultam ki, csak kicsi így a választék.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti900114
tag
válasz thomas77 #17629 üzenetére
Természetesen a garancia fontos lenne, hogy tiszta és érvényesíthető legyen.
Melyik lehetett az az áruház, amelyet említettél? (már ha azért írtál "valamelyiket" hogy ne legyen reklám, nem pedig azért, mert már nem emlékszel
Az az igazság, hogy mindenképpen T-nél, vagy függetlenül venném, de természetesen ennél a szolgáltatónál kb. minden telefon drágább egy tízessel, mint a másik kettőnél.
Neten az árukeresőn és társain 40-től 60-ig terjed az ára, tehát nagy a szórás. Anno a számítógépemet is netről vettem, én raktam össze, de van garanciafutár, ezeknél meg persze nincs, így lehet, hogy ki is esnek az online boltok, mert nem szaladgálnék emiatt Pestre. Esetleg van valakinek tapasztalata valamelyik webshoppal?
Ellenben a T-nél ha bemegyek és megveszem, az 56 ezer Ft lenne, ezt meg azért sokallom már.
Most még nézegettem egy városombeli boltnak a honlapját, foglalkoznak új és használt készülékekkel is, náluk most van egy E52, 29 ezerért, 3 hónap garanciával. Namost ez árban nem lenne rossz, de a 3 hónapot kevesellem, meg azért használt telefont sem veszélytelen venni (persze az új is lehet hibás).
Szerk.: Na, még egy kérdés eszembe jutott: egyik helyen azt írják op.rendszernek, hogy Symbian S60, máshol S932 (9,3). Ez ugyanaz lenne, vagy valami különbség van köztük?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti900114
tag
válasz old rocker #17625 üzenetére
Hétvégén megpróbálok egyet megnézni élőben, hátha sikerül dönteni. De amúgy netről rendelném függetlenként, mert olcsóbb, mintha szolgáltatónál venném.
-
Zsolti900114
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Igaz, a döntés nem lesz könnyebb, mert sokféle véleményt olvastam, de ennek örülök, hogy mindenki leírta, amit tudott, tapasztalt. Nagyon hálás vagyok a segítőkészségetekért!
-
Zsolti900114
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy néz ki, hogy lassan lecserélném az eddig kiválóan szolgáló, ám mostanában típushibája miatt gyengélkedő nem-Nokiámat (SE K550i).
Miután nézegettem sok-sok telefont, tesztet, meg miegymást, oda lyukadtam ki, hogy a legtöbb mai telefon érintős, illetve amelyik nem, abból valami hiányzik (C5-00 tetszene, de wifije nincs, azonos árban a C5-03-nak van - azt volt szerencsém próbálgatni, korrekt telefon, de érintőset annyira nem szeretnék).
Így jutottam el a Nokia E52-höz, a PH-fórumon ajánlották ezt, a okostelefonos topikban. Tudom, hogy már azért 2 éve jelent meg, de mégis elkezdett foglalkoztatni.
Azért jöttem ide, mert szeretnék a tapasztalatokról érdeklődni, a kérdéseim a következők:
1. a telefon valóban olyan jó minőségű (mind anyag, mind összeszerelés szempontjából), mint a tesztekben írják?
2. megbízható? (a mostani SE-m kb. 3-4 éve szolgál, és tényleg nem volt baja a mostanin kívül)
3. Úgy tudom, hogy eredetileg Nokia Maps 3.0 fizetős navival jött ki a telefon, de most már elérhető rá az Ovi Maps, mely ingyenesen navigál hanggal is, afféle turn-by-turn navigációként. Itt a topikban is így olvasgattam. Tehát ez így helytálló?
4. A wifi gond nélkül megy?
5. Fontos szempont nálam az FM-rádió is (zajos buszon hallgatom utazás közben): tehát megfelelően működik, talál adót ahol kell?
6. Zene/rádió/beszélgetés hangereje megfelelő/nem túl halk?
Bocsánat a sok kérdésért (bár végül is fórum ), de ez lenne az első Nokiám, meg az első okostelefonom.
Köszönöm a válaszaitokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Synology NAS
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat