Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma4
tag
Grat az új tulajoknak!
Engem az nem hagy nyugodni, amit az E55 tesztjében a mikrofonnal kapcsolatban olvastam. Kár, hogy a tesztelő nem említi a térerő érzékenységet, de ami jelenséget leírt, mármint hogy ő hallja a másikat, őt pedig nem, ez tipikusan az a jelenség, amikor pl. beszélek egy autóval közlekedővel és távolodik az adótól. Ilyenkor ahogy csökken a térerő először én, mint egyhelyben álló kezdem az ő hangját szaggatva hallani, ő hall engem rendesen, majd ahogy tovább távolodik az adótól, akkor már neki is szaggat, aztán ha tovább megy, jön a bontás.
Nos, ha a telefonnál ez a gyenge térerő érzékelés a gond, ugye a sugárzási adata kb. harmada a mai átlag telókénak, az E51-eshez viszonyítva majdnem a negyede, és ez az oka a jelenségnek, akkor alapjában használhatatlan a telefon, értelme sincs mást nézni. Tehát kérném szépen a tulajokat, hogy tapasztalataikat osszák meg velünk azzal kapcsolatban, hogy átlagosnál kisebb térerővel bíró helyeken használható-e a teló, nem jelentkezik-e a mikrofonos probléma, hallanak-e a túloldalt...
Előre is köszönve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Interactive Brokers társalgó
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja