Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma4

tag

Grat az új tulajoknak!

Engem az nem hagy nyugodni, amit az E55 tesztjében a mikrofonnal kapcsolatban olvastam. Kár, hogy a tesztelő nem említi a térerő érzékenységet, de ami jelenséget leírt, mármint hogy ő hallja a másikat, őt pedig nem, ez tipikusan az a jelenség, amikor pl. beszélek egy autóval közlekedővel és távolodik az adótól. Ilyenkor ahogy csökken a térerő először én, mint egyhelyben álló kezdem az ő hangját szaggatva hallani, ő hall engem rendesen, majd ahogy tovább távolodik az adótól, akkor már neki is szaggat, aztán ha tovább megy, jön a bontás.
    Nos, ha a telefonnál ez a gyenge térerő érzékelés a gond, ugye a sugárzási adata kb. harmada a mai átlag telókénak, az E51-eshez viszonyítva majdnem a negyede, és ez az oka a jelenségnek, akkor alapjában használhatatlan a telefon, értelme sincs mást nézni. Tehát kérném szépen a tulajokat, hogy tapasztalataikat osszák meg velünk azzal kapcsolatban, hogy átlagosnál kisebb térerővel bíró helyeken használható-e a teló, nem jelentkezik-e a mikrofonos probléma, hallanak-e a túloldalt...
    Előre is köszönve!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés