Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma4
tag
Sziasztok!
Most vettem Nyíregyházán a GSM világban egy ilyen telefont és olyan hangosan zizeg a hangszórója, hogy használhatatlan. Az üzletben elismerték a hibát. Az üzlet makacsul ragaszkodik az álláspontjához, hogy cserét ill. pénzvisszafizetést csak abban az esetben kérhetek ha főalkatrészt kellene benne cserélni, így nem. Én viszont ragaszkodnék a pénzemhez, fizetne is, de az egy nappal előbb vásárolt készülékért csak bizományi árat hajlandó adni. Hogy van ez kérem szépen?
Köteles vagyok én tudni, hogy egyáltalán mi egy telefonban a főalkatrész?
Azt hiszem megvezetnek...Nem szeretném megtartani a készüléket, mert beszédhangnál kihangosítva olyan dobozhangja van, hogy alig értem a másikat.
Segítsetek légyszi, ragaszkodjak a pénzemhez vagy igazuk van? -
Puma4
tag
Sziasztok!
Telenornál akarok venni egy E52-t, viszont kb. két hete nincs nekik raktáron. Nem tudták megmondani, hogy lesz-e vagy kifutott így vártam. Ma jó hír fogadott, újból van E52, viszont az ügyfeles közölte, hogy a Nokia új verziót adott ki, ezek után E52 V2. Tudtok erről valamit? Főleg az érdekelne, hogy mik a változások. Árban nem változott a korábbihoz képest.
Segítségeiteket előre is köszönöm!
-
Puma4
tag
válasz Viktor0610 #520 üzenetére
Köszi, ezt tényleg benéztem, megtévesztett az érték, mert ugye 0.41 kg az tömegre sem jó...
-
Puma4
tag
Sziasztok,
Erre a problémára próbáltam utalni korábbi hozzászólásomban, hogy jó lenne körüljárni ezt a témát, mert ugye ha a készülék az alapfunkcióját, értsd beszélgetés nem tudja betölteni, akkor kapásból felejtős a típus.
Mindkét tesztben olvashattuk, hogy problémák vannak a túloldalt a minőséggel. Említettem, hogy a készülék sugárzási adata nagyon alacsony, ami nem jelent problémát max térerős helyeken, de ugye az ember mozog, és ne a telefon szabja már meg, hogy merre menjek ill. ne, ha telefonálni is akarok.
A készülékek között pedig bizony, hogy van ilyen különbség, biztosan találkoztatok már olyan teltulajokkal, akik ilyen térerőszegény helyeken csak rohangálnak egyik helyről a másikra, hogy értsen valamit a másikból. Szóval ki kellene deríteni erről a készülékről azt, hogy akkor most csak városi telefon, vagy elindulhat vele az ember kicsit messzebb is...
Jó teszt az is, ha van másik teló, aztán gyengébb helyeken egymás mellé tenni, hogy mit mutat a térerő jelző. Addig míg ez a kérdés le nem tisztázódik, számomra a vétel elhalasztva. -
Puma4
tag
Szia,
Köszi a választ, az autóvezetéssel kapcsolatban tökéletesen igazad van, ezért is kérdeztem a tapizhatóságát. Ugye füles mellett is előfordul, hogy kézzel kell tárcsázni, ekkor pedig nem mindegy, hogy az ember reflexből odanézés nélkül félkézzel, vagy sík sima, egybeolvadt minden. Ezzel kapcsolatban azonban már megnyugtattál, viszont ha már autó, akkor légyszi nézd már meg, hogy a felolvasó benne van-e, azaz a névjegyzéket olvassa-e az a robotos hang. Első hallásra furcsa, de két nap alatt én legalábbis megszoktam és igen sűrűn használom E50-es jelenlegi telómon. Az is érdekelne, hogy az üzenetfelolvasója, már ha van egyáltalán, tudja-e már a magyar nyelvet, E50 csak angol akcentussal olvassa az SMS üzeneteket, ami ezáltal teljesen érthetetlen.
Bocsi a sok kérdésért!A válaszokat előre is köszi!
-
Puma4
tag
Szia!
Köszi a tapasztalatokat!
Beszámolnál majd nekünk a fő funkcióról, a telefonbeszélgetések minőségéről, hogy hogy hallod te a másikat, és viszont?
Lenne még egy másik kérdésem, vezetés közben sokszor előfordul, hogy mégiscsak kézi tárcsázást kell alkalmazni, a gombok elrendezése, alakja lehetővé teszi, hogy kizárólag tapizva tudja az ember használni a telót? -
Puma4
tag
Grat az új tulajoknak!
Engem az nem hagy nyugodni, amit az E55 tesztjében a mikrofonnal kapcsolatban olvastam. Kár, hogy a tesztelő nem említi a térerő érzékenységet, de ami jelenséget leírt, mármint hogy ő hallja a másikat, őt pedig nem, ez tipikusan az a jelenség, amikor pl. beszélek egy autóval közlekedővel és távolodik az adótól. Ilyenkor ahogy csökken a térerő először én, mint egyhelyben álló kezdem az ő hangját szaggatva hallani, ő hall engem rendesen, majd ahogy tovább távolodik az adótól, akkor már neki is szaggat, aztán ha tovább megy, jön a bontás.
Nos, ha a telefonnál ez a gyenge térerő érzékelés a gond, ugye a sugárzási adata kb. harmada a mai átlag telókénak, az E51-eshez viszonyítva majdnem a negyede, és ez az oka a jelenségnek, akkor alapjában használhatatlan a telefon, értelme sincs mást nézni. Tehát kérném szépen a tulajokat, hogy tapasztalataikat osszák meg velünk azzal kapcsolatban, hogy átlagosnál kisebb térerővel bíró helyeken használható-e a teló, nem jelentkezik-e a mikrofonos probléma, hallanak-e a túloldalt...
Előre is köszönve! -
Puma4
tag
Sziasztok,
Én sem igazán értem, hogy mi a pláne a szolgáltatós telefonvásárlásban, márha nincs valakinek az általános feltételektől eltérő, kedvezményesebb vásárlási lehetősége.
P-nél általánosan egy tizessel olcsóbbak a telefonok mint a kereskedelemben, édes kevés ahhoz képest, hogy két év hűségnyilatkozat, függő teló... szvsz.
Utána csak a kikódoltatás 8K...[ Szerkesztve ]
-
Puma4
tag
Shipping Weight: 0.41kg
Király, végre nem a kettőt súrolja alulról...
http://www.expansys.com.hk/d.aspx?i=182104
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen digitális videókamerát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest