- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
12000 - 11901
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi96
csendes tag
Na meg most jött az a probléma h ami fel is megy az se indul mind nyomom nyomom de nem megy.
Már kezdek megőrűlni a tellótol. -
Bandika14
csendes tag
Enyém is 1 éves, sőt tőbb... (2007-09-29)
Lehet még mindig befolyásolja az FW?? Lehet h 220 óta javitottak rajta de még mindig rosszabb mint a 100-as volt?? Csak erre tudok gondolni, bár lehet h hülyeséget mondok
Semennyivel tovább nem töltöttem
1, mivel nem kell
2, mivel én használtan vettemOFF:
Időközben lelkes újonc lettem
-
cnckane
tag
-
enddav
aktív tag
-
enddav
aktív tag
Ezt az egybe kezelés dolgot nem értem. Betudsz lépni egyszerre msn-re is meg skype-ra is. Meg mit foglalkozol azzal, h van-e ott skype out vagy nincs, ha működik jól, akkor légy vidám és használd egészséggel.
Ez a magyar menüs dolog meg, szvsz te is megcsinálhatod otthon, hogy átírod NSS-sel a product kódot magyarra és utána meg frissíted a szoftot. Bár ezzel mondjuk ugrik a gari is ha jól tudom.
-
cnckane
tag
Egyébként miért van az, hogy ha belépek az Alkalmazáskezelőbe akkor kicsit fagyogat? Ez normális? Eddig csak vagy 15 progi van telepítve, mondjuk mind a telmemóriába (Úgy csinálom mint win-en, c-re mennek a programok
).
Egyedül az IrRwemote-nak kellett feltelepíteni 9 sisx-et, mert csak úgy van adatbázis, ez terhelné le?@ Bandika14: Te első 3 alkalommal mennyi ideig töltötted?
Egyébként a Maxell memóriakártyákról mik a tapasztalatok?
-
-
Bandika14
csendes tag
-
Nyiscsák
aktív tag
-
cnckane
tag
Nekem is az a FW van, bár igaz, hogy még csak most volt a 3. töltés így javulhat, meg amúgy sem lesz mindig ennyi telepítés rajta.
-
Eléggé, bár az USB elvileg nem egy nagy fogyasztású eszköz, folyamatosan bekapcsolva kell tartani. Esetleg a Nokia Energy Profiler-rel mérd ki.
Nekem a 300-as firmware-rel, úgy hogy nem csinálok semmit a telefonnal (netezésre és zenére ott a Touch) három napot vidáman kibír készenlétben.
-
cnckane
tag
Egyébként nektek mennyi ideig bírja?
Mostanában elég sokat telepítettem rá, meg naponta 1 óra zenét hallgattam, így bírta 1,5 napig.
Egyébként mennyire meríti, ha 2-3 órát is az USB kábelen lóg PC-Suite módba? -
attisx
addikt
-
csongi96
csendes tag
Honnan lehet szignózó progit letölteni????Ha az én programom használom folyton megsérül

-
cnckane
tag
-
A lejárt tanúsítvány ideiglenes megoldása az, hogy visszaállítod a telefonod óráját fél-egy-másfél évvel (tipikusan az adott program kiadásának környékére). Persze nem árt, ha az alkalmazáskezelő beállításaiban a Szoftvertelepítés opciót Mind-re állítod.
Ettől függetlenül a hackelést ajánlom, mert sokkal kényelmesebb. A HelloOX módszer pillanatnyilag a legújabb, lásd a smartnews.hu oldalt magyar leírásért (keress a HelloOX-ra), vagy olvass vissza itt. Esetleg privátban írj, ha konkrétan elakadsz valahol.
-
csongi96
csendes tag
Sziasztok karácsony óta én is egy boldog e51-es tulaj vagyok csak lenne egy olyan problémám hogyha fel akarok telepíteni egy programot azt irja ki,hogy lejárt tanusítvány.Már rengeteget olvastam erről a problémárol de mind hiába.Póbálkoztam szignózással,hackekkel s ilyen olyan dolgokkal egyik se ment.kérlek segítsetek.
-
izomhod
őstag
Sziasztok!
A fring egybe kezeli a skypeot es az msnt? Msnen belül van nekem olyan,hogy skype out call,pedig nincs is felveve az emberke szkajpra.A masik,hogy magyar menut,t9et mennyiert tesznek a keszulekbe? Nemetorszagbam vettem,uj,2ev gari,fuggetlen.
Koszi
-
cnckane
tag
Dettó nekem is ez volt, most kikapcsoltam, eddig jó, meg előtte is jó volt mivel 2 napig semmit nem raktam rá.
-
Szabesz
őstag
Nem, sokszor előfordult, hogy lezárta magát az auto billzár, és nem tudtam feloldani, mert a csillag gombra az istenért sem volt hajlandó reagálni. Akksi ki, akksi be, majd újra elindít, és lám működik, majd egy kis idő múlva megint ugyan ezt játssza.
Meguntam, kikapcsoltam a Xelnexben ezt a funkciót, érdekes módon soha többé nem volt ilyen jellegű probléma. -
Rage47
nagyúr
-
cnckane
tag
Nekem, végképp nem ment, mondjuk fel van telepítve és be is volt állítva gyors gombnak. Most kikapcsoltam hátha ez volt a gond, bármit nyomtam meg, regált, mert kiírta a kiblokkolás instrukcióját, de a csillagot mintha meg sem nyomtam volna.
Okozhat problémát valamilyen program? A Large time screen saver van beállítva jelenleg, így az fut aktívan, meg a Handy task manager. -
asadasad22
őstag
-
Szabesz
őstag
-
cnckane
tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy akarom használni a telefont, és nem tudom az auto billentyűzárt kiblokkolni? Egyszerűen nem működik a * gomb, a többire reagál, csak erre nem.
-
Haart
addikt
Nah vettem én is egy átalakítót a telóhoz, jólesz ez. Még egy hosszabbító kell és lehet használni a jó kis bevált agybadugós sony fülest
Sztem sennheisert nemérdemes venni 8k-ért ugyse birod vele kihajtani, annyira jó hangot azért nem ad a teló. -
cnckane
tag
Bár nem csak ehhez a telefonhoz kapcsolódik lenne egy kérdésem: A programokat hová érti meg telepíteni? A tel vagy a kártya memóriába? pl. lejátszók, böngésző, fájlkezelő, feladatkezelő, témák - én ezeket a telefonba, a játékokat és az összes többi fájlt (kép, videó, zene) a memóriakártyára raktam.
-
ben11
őstag
Remélem rövidesen megoldódik a probléma az új verzióval,mert nagyon csábítóak a változások..a fentebb linkelt moddolt win95 sajnos nagyon lassú nálam,már a startmenu percekig tölt,ellenben a 3.1 száguld

-
-
asadasad22
őstag
közben megoldódott, c2doom-ot kellett uninstallálni, az okozta bajt.
viszont a windows tényleg nem akaródzik működni... a 95 pedig egészen sokáig eljut, aztán pont a belépéskor kidob..
azonkívül, hogy gyorsabb, az új verzióban be lehet állítani, hogy ne nyomja össze a képet, hanem "natívban" lásd a kép egy részletét, és zöld gombot lenyomva lehet mozogni a képen belül, így már olvasható minden, norton commander is használható
-
Nyiscsák
aktív tag
-
asadasad22
őstag
azt az új "olvashatóvá tévő" cílmirát még nem próbáltam, az alapot használom ami ipmart-on volt.
memsize-nak 4-et lőttem be 3.1-nek, 95-nek talán 8-at..
viszont ez az új verzió valamiért nagyon nem akar elindulni.. valaki volt, akinek hasonló gondja volt, de az sdl library újrainstallja megoldotta a dolgot. ezt a cuccot én nem tom feltenni (update error), de eltávolítani sem, mert nincs az app. manager-ben.. az előző változatnak nem volt gondja vele.. -
-
Nyiscsák
aktív tag
-
ben11
őstag
Ezek az olvasható moddok:
moddolt win3.1part1
moddolt win3.1part1
moddolt win95asadasad22,calmiraval probálkoztál?nálam csomószor bezáródik a dosbox miközben betölti..Ezzel nem lehet vmit csinálni?
Milyen memsize-okat lőttél be 3.1-re illetve 95-re? -
asadasad22
őstag
-
Shodan
őstag
-
cnckane
tag
Nekem is elindul, de olvashatatlan.
-
asadasad22
őstag
-
cnckane
tag
E51-en próbáltad?
A win95-nek milyen moddolt fájlai vannak?
Én a 3.1-et néztem, de ha nem tudnám minek kell ott lennie akkor nem tudnám mi van oda írva.
Egyébként az újjal nem megy a win, legalábbis ezt mondták a másik fórumon. -
asadasad22
őstag
"changes (quite a few things, read the NEW readme, and the comments in the attached NEW conf file!!!):
- dynamic core!!! beware, it needs (yet more) ram
- pagable high res mode
- i've obsoleted the orientation setting. dosbox should now always start in landscape mode. "
egyelőre nem akar elindulni, config fileal szarozok még, hátha az a baja.. vagy talán fel kéne egy kis ramot szabadítani, nemtom..
-
ben11
őstag
Adj linket!Légyszi!

-
asadasad22
őstag
-
ben11
őstag
Na,egy kicsit hülyültem a windowsal,megy nálam a 3.11 és a 95 is..
Ráadásul a moddolt fájlokkal már teljes mértékben olvasható is ami a képernyőn van
SUPER! -
asadasad22
őstag
-
Canonfan
senior tag
Nekem is fekete van, kb 2-2.5 hónapos eddig szerencsére nem kopik, bár én is tokban hordom, (nem gyári, hanem egy cordura samsonite) de remélem így is marad...

-
Canonfan
senior tag
-
rol33
aktív tag
-
Haart
addikt
Milyen sb hangkarid van?
-
asadasad22
őstag
én úgy csinálom, hogy van egy flac, meg egy mp3 mappám, mindig mindent ellenőrzött flac-ban szerzek be alapból, amit aztán átkonvertálok a legjobb a legjobb encoderrel (lame 3.97-3.98), legjobb körüli minőségben (extreme preset), a végeredmény 250-300kbps mp3, ami annyira jó, hogy nem is vagyok biztos, hogy megmondanám a különbséget az és az eredeti lossless anyag között

mindenesetre gépen flac-ot játszok le hd555-el, sb hangkarival, winampban, mp3 meg megy a hordozható eszközökre (mp3 lejátszó elsősorban, teló is, de kb csak mert úgysem tudok mit tenni 8 gigára
), cx300-al szintén elég meggyőzően szólnak 
-
Haart
addikt
Hát az biztos. De ha már a számgépen is lossless-t hallgatok akkor nekelljen már mp3-ba konvertálni telóhoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
asadasad22
őstag
-
Haart
addikt
Persze ha tehetem 320-as tömörítéső mp3-at hallgatok, tényleg ha már itt tartunk nincs valami audio lejátszó a telóra ami lejátszik törömiretlen hangfájlokat? Amiket mostanában lelehet tölteni. Mondjuk .flac kiterjesztést.
-
old rocker
veterán
Átalakítóval próbáltam AKG-vel, de ettől sem lett hi-fi. A gyári headsettnél jobbat érdemel, de azért nem valami felsőkategóriás fejhallgatót. Azt is leírtam már, hogy az MP3 hangzásra rosszabb minőségű, mint egy CD, amin ugye waw van. Még az is előfordul, hogy egy hi-fi kazettás magnódeck messze jobb hangzást produkál. Tehát hiába fogsz venni E55-öt: ezek telefonok alapvetően. Nem fényképezőgépek,nem mini hi-fi tornyok: telefonok. Lehet velük fényképezni, még a szórás is elég nagy a képminőségben, de nem váltja ki a digitális kamerát, fényképezőgépet. Lehet vele zenét hallgatni, de csakabba gondolj bele: egy jobb minőségű mp3 lejátszó 30-40 rugót kostál.Mennyi az E51 ára?
Még annyit fűznék hozzá, az sem mindegy, hogy a fájlcserélőkről töltötted le a zenéidet, vagy magad konvertáltad át a cédéidet, minél kisebb tömörítéssel. -
Bandika14
csendes tag
-
Haart
addikt
-
Bandika14
csendes tag
Sennheiser cx300!! Nekem bevállt.
Hozzáteszem hogy ha veszel egy normális fülest, akkor sem fog pl. walkman mobil színvonalat hozni, Ha nagyon vájt fülü vagy vegyél inkább zenelejátszót. Ez az én véleményem
De nem ártana keresőt használni
Most sem mondtam ujdonságot mert ezt már ezren leirták elöttem is, csak neked kb. vagy még neked sem ha megtaláltad a keresőt

-
Haart
addikt
-
Dexter68
addikt
-
Haart
addikt
-
Dexter68
addikt
-
attisx
addikt
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
Valahogy nincs kedvem xxx hszt visszaolvasni, de ha ilyen nehéz kimondani egy jó fülest akkor nope

-
Dexter68
addikt
Igen... az Ipmarton már updatelve van. Az egyetlen szépséghibája, hogy lengyel nyelvű a windóz.
Pedig lehetne akár angol vagy magyar is:
„említésre méltó hogy aki megcsinálta a dosboxot telóra az kolijoco aki magyar A másik meg hogy én pontosan egy nappal előbb raktam fel a win-t mint ez a lengyel srác Képeket is raktam, ipmart-on Csak aztán lenyulta az ötletem, nyitott egy új témát, ebben már feltöltötte saját néven a dosboxot is amiben a readme-ben és a conf-ban is kitörölte kolijoco nevét.”
forrás: Smartnews.hu
Ennyit a polákvengerről.
-
gelencser26
tag
-
Haart
addikt
-
tolts.hu
őstag
-
Haart
addikt
Milyen fülest érdmes venni a telóhoz? Most vettem én is 3.5mm-es átalakítót. Csak azt mondják itt egyesek hogy a sennheiser fülesekkel ami 16ohmos eléggé kihallatszik a háttérzaj a telóból.
Mennyire igaz ez? Valaki probálta már sennheiser fülesekkel? -
dpetiba
aktív tag
Hello,
fekete garis E51-em szélei Nokia tokban elkezdtek fémszínűre kopni. Hát nem semmi. Felhívtam a Nokiát. Azt mondja a srác ez ilyen. Na ne már... Másnak is kopik a széle Nokia tokban?
A másik kérdésem a HandyWi. Miért nem tudok csatlakozni Hidden Wlanhoz ezzel az alkalmazással? Nincs connect ikon... Akkor meg minek mutatja?
A harmadik, hogy mikét tudnék a kezdőoldalra még több aktív készenléti ikont kitenni nem csak a gyári egysort?
Köszi
-
Rage47
nagyúr
PowerMp3-ból nincs újabb verzió, amiben van equalizer?:S
-
Hugo85
aktív tag
-
GML
őstag
-
Kbali
nagyúr
Nem t'om - én is kézzel tettem fel a hivatalos P-s szoft. verziót, majd a szervizben a középrész cseréjekor frissítették 300-ra. Nekik biztosan van olyan módszerük, hogy a product code-tól függetlenül fel tudják tenni a legfrissebb szoftot.
Szerintem eljátszható, hogy beviszed a telefont, hogy állandóan lefagy, kikapcsol, nem tudod mi a gond vele, úgyis az első próbálkozásuk a szoft. frissítés lesz. -
GML
őstag
-
GML
őstag
Hát olyanokat tudok elképzelni, hogy ugyanazon az APnéven már van elmentve egy AP más beállításokkal. pl. vagy esetleg a wifi beállításánál az energiatakarélos mód és az adóteljesítmény beállítások megváltoztatása lehet még megoldás. esetleg azt is ki kellene próbálni, hogy laptoppal hogyan működik. pl a suliban van olyan HS, hogy csak a gyári böngészővel tudok felmenni a netre....
-
Kbali
nagyúr
Mint már írtam, egy ilyen cserét szoft frissítéssel együtt nekem 1 óra alatt megcsináltak - nem központi szerviz, hanem Új Udvar -> keresd meg a hozzád legközelebbi hivatalos Nokia szervizt és kérdezd meg, mennyi idő a csere.
-
GML
őstag
-
Kbali
nagyúr
-
cabii
tag
Wifi gondom van.
Mégpedig az, hogy csak otthon tudok wifizni, otthon azonnal megtalálja az AP-t, felcsatlakozik, működik. De hiába megyek dunaplazaba, bármilyen nyilvános helyre, csatlakoznék, keres AP-t, talál néhány olyat, ami nyilvános, de az átjáró nem válaszol, nem lehet csatlakozni jellegű hibaüzikkel visszadob. Létezik, hogy ennyire gyenge lenne ott a jel? vagy nálam van valami hibásan beállítva? Ha van vlkinek ötlete, előre is thnx -
Kbali
nagyúr
-
GML
őstag
-
Xantomas
őstag
Cserélik gariban. Tervezési hibája a cuccnak, de csak akkor reped el, ha szét volt szedve a telefon, és erősebben húzták meg a csavarokat.
Nekem konkrétan vidéken Nokia szervízben törték el, pucolás alkalmáva, ill tették össze rosszul, hogy kijárt a billentyűzetem. Gari papír nem volt nálam, de bevették fusiban pucolni, ők se gondolták, hogy baj lesz belőle. Pesten T szervízben szétszedték, összetették újra, előlapot cseréltek, és ráírták a gar papírra, hogy előző szervizelés alkalmával a ház elrepedt, de nem volt raktáron alkatrész, hogy ki tudják cserélni, kéretik nokiát, hogy cseréljék ők. Nokiához így vittem el, de nem cserélik ők se, mert nincs nekik T-mobileos hátlap, csak gyári, azt meg nem tehetik rá.
Most áll a dolog, bár engem nem zavar. -
Xantomas
őstag
-
Shodan
őstag
-
Shodan
őstag
-
cnckane
tag
Sziasztok!
Megjött a telefon és nagyon tetszik!
Már csak az lenne a kérdésem, hogy első 3 töltésnél még ezeket is 16 óráig kell tölteni, vagy csak simán 2 órát? -
dzsozefo
aktív tag
Valaki Privátba megdobhatna egy navigációs és egy térkép linkel köszönöm. Garmin

-
old rocker
veterán
-
old rocker
veterán
-
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt meg lehet oldani valahogy, vezetékes headset esetében fel lehessen venni a hívást a fülessel is, amikor le van zárva kóddal a telefon, vagy ez csak úgy müxik, hogy ha a fülest használom akkor kikapcsolom az automata lezárást?
Bármilyen infót előre is köszi!
Progik tekintetében nekem is körül kell majd néznem, mert a Best Timert kivéve full szűz még a telefon,
bár szerintem én wint azért nem rakok fel, inkább linux...

De mobilon azért szerintem a symbian a legjobb...

-
Dexter68
addikt
„1. Psiloc Font Magnifier - kivéve Dexter kollégát,”
Én használom a magnifiert. Csak ellenkező előjellel, ugyanis 80%-ra tettem és jó kontrasztos témát használok, így jól olvasható és sok infó fér egy képernyőre. -
peugeotmate
addikt
-
-
Nyiscsák
aktív tag
Meg tudja valaki mondani hogy a garmin használható net nélkül a telefonon mivel nekem csak annyira kellene hogy néha megnézni melyik város falu merre van. Melyiket érdemes felrakni? Hogy kell telepíteni? Vagy esetleg van valami más alternatíva?
-
GML
őstag
Mivel független, ezért a 300-as szoftot kapja. nem tudom, hogy neked hekkelve vane a telefonod, de én úgy jártam, hogy amikor visszakaptam a telfonomat 220-as szoft volt rajta, és sajnálatos módon mint az ősült egyből elkezdte magát feltelepíteni. a memkariról, de mivel volt rajta egy-két olyan szoft is, ami hekkesezért keresztbetette a telefont és csinálhattam rajta egy hardrsetet.
-
Hugo85
aktív tag
Áhá!
Akkor mégis csak a szervízes volt balf*sz... ugyanis a telefont használtam vettem tavaly októberben (gyári független, magyarországi Nokiától véve garipapírral, most februárban volt egy éves), és a csávó aki eladta mondta, hogy pont előtte vitte gariztatni a telefont, mert a bekapcsológomb meghalt, és emiatt cserélték azzal a műanyag felső résszel együtt (ez be is van jegyezve a garanciapapírra), így a kamerán vadiúj fólia volt (vagyis van, még mindig).Gondolom a gondos szervízes túlhúzta a csavarokat és ezért tudott ilyen frankón elrepedni. Eddig azt hittem, hogy a felső műanyag hátlap az nincs egyben a középső műanyag kerettel (mondjuk ránézésre még mindig külön darabnak tűnnek), de most, hogy tudom mi a helyzet, sokkal világosabb, hogy mi történhetett.
De most akkor adjam be egy hétre a központi szervízbe? De egy hétig hogy bírom ki mobilnet nélkül?

Akkor ha Nokia Pcsuittal csinálok backupot, akkor az SMS-ek, e-mailek, nevek, illetve a telefon beállításai (hálózati beállítások, postafiókok, wifi beállítások, aktív készenlét, gyorsgombok) tuti megmaradnak? A programokat újra tudom rakni, azokból úgy sem használok túl sokat, így az nem vészes, de az nagyon szívenütne ha újra be kellene mindet állítani.
Gondolom a szervízbe memóriakártya nélkül küldjem a telefont.
Egyébként 200.34.36-os szoft van rajta most. Akkor ezt most vajon az általatok utált 220-asra vagy már a 300-asra frissítik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
12000 - 11901
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Én ezt sosem értettem h miért van az h az egyik e51-nek jobb a készenléti ideje mint a másiknak
Nekem 5 napot kibir napi fél óra zenével és viszonylag sok Ngage-el (még a 100-as Fw-vel)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most sem mondtam ujdonságot mert ezt már ezren leirták elöttem is, csak neked kb. vagy még neked sem ha megtaláltad a keresőt