- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg08
csendes tag
Sziasztok! Megvettem a Transcend Micro SDHC 4 GB-os memóriakártyát,de a telefonnak nem nagyon tetszik,pedig ahonnan rendeltem pont egy E51 tulaj írta,hogy nagyon jó.
Néha nagyon belassul,de van amikor újraindul tőle a teló PL:/amikor meg akarom nyitni a videókat a Core Player-el/ .Hiába formáztam telóval vagy kártyaolvasóval,akkor sem jobb.Nem hiszem, hogy rossz lenne a kártya mert soha nem írt ki semmit akár kártyaolvasóval,vagy USB kábellel raktam rá cuccokat.Van amikor a mappákat összekeveri az X-plore-ban pl:/ahol a zene volt oda rakja videókat/. Szeintetek mitől lehet? Van a telón kb:10 program meg vagy 20 játék,lehet hogy emiatt?Előre is köszi a segítséget!
-
micro
addikt
válasz
old rocker #10392 üzenetére
UUUUUU, nem vettem eszre amappat, mert kilogott az elso oldalrol.
Koszi. -
cettlee
őstag
ez normális? vagy valami gyári hiba-e?
-
cettlee
őstag
jah jolvan, ujrainditottam telót igy már rezeg.
-
cettlee
őstag
hali. egy ideje valamiért nem rezeg a telefon ha hivnak vagy üzinél se. pedig sztem semmit nem állitottam el. néma üzemmod, rezgés bekapcsolva, csengöhang kikapcsolva. nemtom milehet
-
micro
addikt
Hasznal valai Handy Profile programot?
En feltelpitem, es nem latom utana programok kozott, pedig az alkalmazaskezelo azt irja, hogy telpitve.
Vagy valamilyen hasonlo progi, ami az uzemmodokat todja idore programozni? -
olbeteam
tag
Írok egy pár sort, ha már ráteláltam az E51 topicra, eddigi Nokia teloim közül a legfinomabb darab, egyszerűen fantasztikus szerintem.
-
solarix45
senior tag
Nem érdekel amúgy valakit egy pannonos fekete E51 kb 20 hó garival, karc nélkül, és key, meg cer fájlokkal (vagyis mindent lehet offline szignózni hozzá, nem kell hekkelgetni) 30-ért?
Csak nem tudom megszokni a kezelését. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Boldog új évet mindnyájatoknak! -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #10381 üzenetére
ennyiről van itt szó kéremszépen
-
gelencser26
tag
válasz
Napfénysüti #10366 üzenetére
Én nem tudom, hogy nektek milyen a hangerő, de az enyémen telefonálás közben max feléig van felnyomva. Nagyon zajos helyeken (vonat, busz, disco, stb) kell egy kicsit hangosítani...
Mondjuk lehet, hogy csak nekem tűnik így, mivel az eddigi e50-emnek már nagyon halk volt a hangszórója és alig lehetett hallani valamit, úgyhogy nekem megváltás ez a telefon! -
old rocker
veterán
Bebizonyított tény és az összes szolgáltató elismeri, hogy kb. 23.5%-al gyorsabbá válnak a Nokia okostelefonok, ha üzemeltetőik 1288 Ft egyszeri átutalást eszközölnek a folyószámlámra, amelynek számát a későbiekben közlöm. A művelet elvégzése után háromszor meghajolnak Mekka felé és azt mormolják: Mutabor... Majd beütik a 112 számot, megnyomják a hívás gombot és a bejelentkező férfihangnak azt mondják: kíváncsi voltam, a helyeden vagy - e.
-
dpetiba
aktív tag
Ugye ez egy vicc...?
http://www.smartnews.hu/2008/12/gyorsitsuk-fel-s60-as-telefonunkat/ -
asadasad22
őstag
válasz
aluser #10374 üzenetére
"vagy nem lehetséges élő webkamerát megjeleníteni az E51-en?"
de, lehetséges. csak az élő webkameramegjelenítésnek nem 1 lehetséges módja van, hanem 100, az általad linkelt oldalban pedig az egész egy nagy flash-be van beágyazva ahogy látom, ahhoz pedig a Flash Lite 3 megléte a minimum lenne (de lehet h az se lenne elég), ez a telefon pedig csak 2.0 (vagy 2.1-et? mind1.) tud gyárilag, és azóta sem kapott frissebbet.
-
válasz
asadasad22 #10372 üzenetére
Ez a Tyrian ez...
Nagyon jól sikerült nekik! Egy kicsit nehéz megszokni a vezérlést, meg az N95 képernyőforgatása érdekes dolgokat hoz ki belőle, de nagyon-nagyon ott van!aluser: Skyfire böngészővel nézd meg. Minden mással esélytelen.
-
aluser
tag
Sziasztok! [link] címen található webkamerákat szeretném nézni az e51-emen. A böngésző nem mutatja a képeket (WLAN-o keresztül kapcsolódom az internetre, a számítógépemen bejönnek a képek). Kell hozzá program, vagy nem lehetséges élő webkamerát megjeleníteni az E51-en?
-
asadasad22
őstag
megint megjelent 1-2 elsöprő játék.
egyik Wolfenstein RPG névre hallgat, id software gyártja (John Carmack, stb), ők csinálták a Doom RPG-t és Orcs and Elves-t is. tulajdonképpen Wolf 3-D egy mobilos változata (bár a Wolf 3-D emuval egy az egyben is elfut ezen a telón)
másik a Tyrian, egy régi legenda egy az egyben telón, aki ismerte, tudja milyen. aki nem: felülnézetes árkád repülős-gyilkolós, a legjobb fajtából. -
old rocker
veterán
válasz
kártya #10359 üzenetére
"Az lenne a kérdésem, hogy a telefonnak milyen a multimédiás része, menyire bírja a zenét, milyen hangos és, hogy torzít-e? Tudom nem a ultimédiás oldala miatt találták ki...."
Nagyon bírja a Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Nirvana, Judas Priest, Santana, Dire Straits stb. zenéket... nem szereti és torzít: tuc-tuc, house, rap, Kordagyuri, Bimbamteri, Koosjani stb. számoknál...A kérdésedben benne van a válasz. Nem a multimédiás oldala az erőssége. De pl. a TTPod mp3 lejátszóval és egy jó fülessel egész jó hangzást produkál. De az igényes zenehallgatás - HI-FI - nem erről szól.
-
JimKirk
tag
Kihangositva en is egy 9-est adok, de akar egy 10-est is adhatnek!
Telefonalas kozben lehetne hagosabb, de meg lehet szokni! Tomegben, nagy zajban meg nem probaltam!Megeri az arat!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kártya #10364 üzenetére
Telefonálás közben nem a leghangosabb. Páran panaszkodtak is emiatt. A hangszóró alatt található selyem vagy mifene eltömődhet.
Oppsz Symbio megelőzött
Szóval amit írt az abszolút igaz. Amúgy ha megfelelően tartod a füledhez telefonálás közben azzal is javíthatsz kicsit dolgon.
-
Symbio
senior tag
-
Symbio
senior tag
válasz
kártya #10361 üzenetére
Ha minden hsz-ban a falba vered a fejed, fájni fog
Én nem a sok olvasást javasoltam, hanem a keresést (az oldalon bal fenn), szűrést és utána a maradék elolvasását. Gyorsabb, tisztább, szárazabb érzés
De persze, nem bántani akartalak, csak javaslat
szerk: konkrét kérdés a telefonnal kapcsolatban?
-
-
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #10358 üzenetére
old rockerJ: ól van, látom kipihented a karácsony fáradalmait
kártya: ha használnád a keresőt azokra a kulcsszavakra, amik érdekelnek, gyorsabban haladnál
-
kártya
csendes tag
el akartam olvasni az összes hozzászólást amit írtatok a telefonról, de 650 - nél elakadtam
Az lenne a kérdésem, hogy a telefonnak milyen a multimédiás része, menyire bírja a zenét, milyen hangos és, hogy torzít-e? Tudom nem a ultimédiás oldala miatt találták ki....Köszönöm.
volt több kérdésem is de arra rájöttem miközben olvastam a fórumot. lehet erre is találtam volna választ, de mint mondtam 650-nél elakadtam.
-
jss
aktív tag
-
jss
aktív tag
Jól tudom -e azt, hogy az e51 képernyőjének pontos mérete 32 *42 mm?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
JimKirk #10336 üzenetére
a CX-300 hangjáért ugyan nem vagyok nagyon oda (veszettül kiemeli a mélyeket, az énekhang pedig elég náthás), de használni pont elég kényelmes, épp azzal az egyik előnnyel, h nem annyira "beakadós" a madzagja, mint a szimmetrikus kábelt használó füleseké (mivel a nyakadhoz tart az asszimetrikus kábel, nem lengedezik annyira)
-
válasz
Shodan #10345 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Mint feljebb is olvastátok, elakadtam a nokia egyik programjával. Közületek egy fórumozó /Karma/volt olyan kedves, és írt nekem egy privát üzenetet amelyet nagyon köszönök neki!! Ez indított el a dolog megoldásában. Majd két napi e-mail ezés és msn-ezés után megoldódott a baj.
Mégegyszer szeretném neki és mindenkinek megköszönni azt a mérhetetlen nagy segítséget ami kaptam!Köszönöm mégegyszer!
Bela5 -
Shodan
őstag
Akkor marad hogy veszek egy USB wifi vevőt, úgy se olyan vészes az ára.
-
Shodan
őstag
válasz
szilvaspet #10341 üzenetére
azt megköszönném, már egy órája guglizok, de nem találok semmilyen megoldást.
illetve ennyit találtam: itt azt írták nem lehetséges [link] mondjuk ez már régi.
-
Shodan
őstag
válasz
szilvaspet #10339 üzenetére
Próbáltam, de ott is csak a 3G/HSPDA kapcsolatot lehet kiválasztani: HUngary Pannon GSM formájában.
Van egy manuális rész is ahol be lehet írni kézzel.Próbáltam a router IDja + jelszó azonosítót , de nem történt semmi. -
Shodan
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy a telefont lehet e úgy használni mint egy usb wifi vevőt?
"találtam egy programot a nokaiprogramok.hu-n
ami a telefon 3g/hsdpa kapcsolatát továbbítja
wifin keresztül pl egy laptohoz vagy
ipodhoz"
Na én ugyanezt szeretném , gondolom itt a kolléga a joikuspotra gondolt, csak én nem a 3G/HSPDA-t akarom továbbítani, hanem a Wifit -
JimKirk
tag
válasz
TokLac #10333 üzenetére
Igen, ezt is neztem tegnap, de mivel ugyis munka alatt fogom hasznalni igy nagy az eselye annak, hogy meg egy evet sem huz nalam ki a fules!
Beakad ide-oda es mar meg is van a baj! Ez is egy ok amiert nem vettem dragabbat!
Nekem amugy is tokeletesen megfelel az amit hallok! -
Squeky
csendes tag
ÜDv!
Karácsonyra kaptam meg a telefont, tetszett is nagyon...Tegnap viszont zenét akartam hallgatni, de a hangszórója nagyon halk lett és recsegett is. Holnap viszem vissza gariba. Egy kérdés: mennyire megszokott dolog e51nél ez a hangszóróhiba? -
Canonfan
senior tag
válasz
Viktor0610 #10324 üzenetére
Köszi!
-
mesakos
csendes tag
válasz
fejescsv #10330 üzenetére
Szia. Mobiola WebCam progit használok én, és nagyon jól működik. Háromféleképp lehet kapcsolat a teló és a gép közt: Wifi Bluetooth és USB. Én utóbbival használom, egész pofás. A karbidozást ajánlom felettébb, mert akár itt akár a későbbiek folyamán nagy szükséged lehet rá. Nokiaprogramokon keress rá, benne lesz a leírás is
-
fejescsv
csendes tag
Sziasztok!
E51 tulaj vagyok.Szeretnék webcamerázni a telómmal.
Légyszi segítsetek.Milyen progival oldható ez meg?és részletes útmutatás is jól jönne
Előre is köszi!Mod: Jah és a teló nincs karbizva.
-
JimKirk
tag
En nem ertek hozza, de ha leirnad, hogy pontosan mi a baj, vagy meddig jutottal vele, akkor biztos elobb valaszolnak!
A guglin nagyon sok kulfoldi forum van errol!
-
Hali!
Ngyon fontos lenne a segítségetek!
Nokia wireless presentert akarok használni de egyszerűen nem megy...Nem tudnátok segíteni? Színte már minden fórumot végigolvastam... -
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok olyan oldalt, ahol ingyenes symbian progikat lehetne szerezni? (Sajna még nem értek a szignózáshoz meg efféle dolgokhoz, (ezért lenne jó egy olyan oldal, ahol csak le kell tölteni a sis fájlt, utána meg már fel lehet rakni és kész... )
Előre is köszi az infót! -
JimKirk
tag
válasz
asadasad22 #10321 üzenetére
-
JimKirk
tag
Itt ilyen dragasag van!
En kerek elnezeset
-
Pajoz
őstag
válasz
JimKirk #10318 üzenetére
Má boccs!De,ha neked több,mint 10 rugoért jó vásár volt a füles,akkor egészségedre!"Hivatalosan" is kb háromnegyede,apróból meg 3000 pénz.Én Cx 500at vettem (ami egy klasszissal jobb) 5000 huf-ért.
-
JimKirk
tag
Ma vettem a telohoz egy Sennheisr CX-300-as fulest, 39 euro volt! Sajnos amit vettem hozza atalakito kontakthibas(serceg, nem mindig szol mind2 oldal), ezert csak a felesegem ZEN lejatszojan tudtam letesztelni! A gyari ZEN fulesnel fenyevekkel jobban szol, sot meg az eolzo k750i-hez vasarolt SE HPM-75-nel is ami ugyszinten baromi jo volt!
Ugy erzem jo vasart csinaltam!
-
rol33
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10309 üzenetére
már párszor újraraktam de a hiba ugyanaz..
-
asadasad22
őstag
Kijött az MGS, Resident Evil, Crash ngage-re
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
old rocker #10313 üzenetére
Huh, na akkor jó! Köszi az infot.
-
rol33
aktív tag
feltettem az itt is közzétett ttpod progit, de indításkor folyamatosan rendszerhibával idegel.tipp?
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy ha symbianos jatekokat akarok feletelepiteni, akkor minden esetben azt irja ki a telefon, hogy "not supported"! Mi lehet a baj, kell valami plusz progi a jatekokhoz?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ti a t-mobile-os E51-eshez milyen garjegyet kaptatok? Ki akarom deríteni, hogy az én telómra 1 vagy 2 év gari van. Használtan vettem, de a telefon maga t-mobilos, és a garjegye egy nyomtatott lap, bal felső sarkában t-mobile logo, jobbra vonalkód, majd egy táblázat, megnevezés, típus, azonosító, stb.. Viszont konkrétan nincs rajta, hogy 2 év gar, de az sem hogy 1.
Bár írja az apróbetűs, hogy "Jelen készülékhez a Magyar Telecom további 12 hónap korlátozott garanciát nyújt.."
No mindegy, szal akkor ezen a telón is 2 év gari van, ugye?Illetve egy olyan kérdés, hogy aki már vitte vissza gariba telefonját, ezen a papíron felül kértek egyéb más dolgot? Számlát, vagy valami extra adatot?
Köszi!
-
Hali!
Ngyon fontos lenne a segítségetek!
Nokia wireless presentert akarok használni de egyszerűen nem megy...Nem tudnátok segíteni? Színte már minden fórumot végigolvastam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest