Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz Xantomas #645 üzenetére
És ha holnap bemegyek - jelen esetben - a kaposvári t-mobilehoz hogy megérdeklődjem a készüléket és netán oda is vittek aznap, de nem forgalmazhatják, viszont péntekre egyet lelakatoltatok magamnak, akkor van esélyem szerintetek?
A színekről amúgy mi az info? Mindhárom szín elérhető lesz? Nekem elsősorban a bronz, másodsorban a fekete kellene, az ezüst nem igazán.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Xantomas #726 üzenetére
Nem teljesen értem. Ha mobil internetre elő vagy fizetve akkor mit blokkolnak?
Én pannonos vagyok, van netes csomagra előfizum és megy minden - igaz gmailt még nem konfigoltam be, de mostmár kipóbálom, de annak is mennie kell, Viktor0610 megcsinálta ahogy olvastam.Feel Good Inc.
-
parandroid
félisten
válasz Xantomas #853 üzenetére
A kontaktokhoz ne nyúlj hozzá szerintem, az outlook úgyis megkeveri, bármit csinálsz. Várd meg, amíg meglesz a telefon, és majd akkor javítsd a kontaktokat az outlookban - ott még mindig egyszerűbb, mint a telefonon, és az új telefonra már úgy vidd át. Vagy keresel egy nagyjából megfelelő beállítást a telefonon, ami tartja a névsort, és onnét kezdve meg nem érdekes, hogy melyik névhez mi van írva. Az E51 (is) tud vezetéknév és keresztnév alapján is sorba rendezni a saját telefonkönyvében.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
asadasad22
őstag
válasz Xantomas #981 üzenetére
Végülis elképzelhetőnek tartom, hogy 1 év komolyabb megpróbáltatások után ezt történt vele, de nem gyakori a dolog, az biztos. Az meg egészen furcsa, hogy viszket tőle a füled meg hasonlók, lehet h vlami anyagra vagy allergiás? Nekem éppen ellenkező a tapasztalatom vele: A régi hagyományos fülesek mindig kiestek a fülemből és sokszor kényelmetlenek voltak, ezt meg szinte észre sem veszem, hogy a fülemben van és nem is jön ki a fülemből bármit csinálok, kivéve ha húzódik a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Xantomas #981 üzenetére
"1 év után öcsém cx300-ának a kábelén a szigetelés megszakadt. Gondolom mivel szlikon alapú, nem fogta meg semmilye ragasztó. Most egy tollbetét van spirálisan megvágva, az "rátekerve" a szakadt részre, és a közte levő hézag kitöltve szilikonkaucsukkal Igazi homemade megoldás."
Kicsit túlbonyolítottátok... Egy darab fekete szigetelőszalag miért nem volt jó?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hoek
tag
válasz Xantomas #1005 üzenetére
Az AD54-ről az irja valaki hogy 3,5ös csatija van:
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=communicators&thread.id=14088
Létezik ilyen 2,5ben vagy rosszul tudja?''A világ legszebb dolga a fogaskerék,még a tengely-csapágy van ami még szép.'' D.A.
-
-
rekid
addikt
válasz Xantomas #1135 üzenetére
Nyilvan 16 32 ohmnal meg enek a dolognak nincs annyira erzekelheto hatasa csakhat ha vesz az ember es van lehetoseg akkor miert ne vegyen a passzolot. Sisterges nyilvan az egybeintegralt cokmoknak koszonheto. mondjuk varosban vilin metron ku"vara mindegy a hatterzaj miatt...
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
BeneJoe
tag
válasz Xantomas #1209 üzenetére
Az azonos nevekre az lehet a megoldas, hogy fent a kis ikonokon mutatja, hogy melyik programhoz tartozik a partner...mellesleg tenyleg finomithatnanak ezen a reszen a programnak.
Egyebkent te 3G-n, vagy Wi-Fi halon probaltad, amikor kesett a hang?iSkoot: ott is csuszik a hang?
-
zdanee
őstag
válasz Xantomas #4867 üzenetére
Most, hogy mondod, valoban olyan helyeken van tobbnyire feher folt, ahol nagyobb utlezarasok vannak... gyalogoskent ez a megoldas eszembe sem jutott... Azert lehetne lehagyas helyett mondjuk atlatszoan vagy szaggatott vonallal feltuntetni, kicsit meglepett, amikor kimaradt egy egesz hid
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Ligend
tag
válasz Xantomas #4863 üzenetére
"Csak én vagyok az a különc aki nem játéktelefonnak használja, hanem rendes üzleti mobilként telefonál, szöveges üzeneteket (email, sms) küld/fogad"
Nem, én is különcködök. Pillanatnyilag az egyetlen telepített alkalmazás pont a céges Exchange-hez való hozzáférését teszi lehetővé. Nekem erre kellett ez a telefon, másnak játszani, megint másnak a navigáció miatt.
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
danaudio
aktív tag
válasz Xantomas #4867 üzenetére
én is pdf pluszt akartam ajánlani...azért nem szeretem az eredetit, mert szerintem rossz a kezelhetősége, egyszerre baromi nagyokat ugrik, ha scrollozol,pdf +-al sokkal finomabban lehet lapozni,és a képernyőre tudja igazítani a szöveget, bár az nem mindig olvasható jól.
Én is sokat köszönhetek pdf+-nak, bár leginkább arra jövök rá zh-kon, hogy na igen, ez sincs benne a teljes tananyag pdf-ben -
danaudio
aktív tag
válasz Xantomas #4914 üzenetére
"Házi frissítéskor nem legyalulja a telefon a firmware-t, hanem szépen azokat a szegmenseket írja felül, amelyek a gyártó által frissítve lettek. Külön szegmensben vannak a szótárak, és a nyelvek, a GUI elemei, külön amik a hálózati vagy a adat kommunikácval foglalkoznak, stb."
ejj, kb ebből vizsgáztam ma
-
Ligend
tag
válasz Xantomas #4914 üzenetére
"Ha kell, írok róla még. Egész érdekes téma egyes telefonok arhitektúrái és oprendszereinek felépítése."
Engem érdekel, szívesen venném, ha írnál még a témában, akár itt, a fórumban, akár a blogod keretein belül. De ha forrásanyagot tudsz adni, pl. linkek formájában, akkor is hálás leszek.
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
zdanee
őstag
válasz Xantomas #4973 üzenetére
Amikor egy 20 centis bokot lobal elotted 8 megtermett peldany, nem fog erdekelni a SIMed meg a szamaid, orulni fogsz, ha egy darabban hazajutsz, es utolag meg okosnak fogod magad tartani, hogy az MP3adat a taskadban meg sem talaltak. Az pedig nem tul eletszeru, hogy hagynak anyut felhivni, nem azert kell nekik a mobilod, mert a maltai szeretetszolgalattol vannak...
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
danaudio
aktív tag
válasz Xantomas #6016 üzenetére
már áttértem fringre live messengerről, mert fring mutatja ha éppen ír neked a másik fél, meg a másik fél is látja ha te éppen írsz, live msn-nél nem, továbbá, live msn-ben van egy olyan bug, hogy ha írsz egy szót, és közbe kapsz üzenetet, kezdheted elölről írni a szót, ami egy idő után baromi idegesítő. Egyedüli előnye hogy szebb...
-
old rocker
veterán
válasz Xantomas #7443 üzenetére
Használom - csak wlanról érdemes az adatforgalom miatt!!!! - de én csak a bázisukban szereplő 23 magyar adóval találkoztam... A Tilost és az MR2-t hogy vadásztad elő?
Néha, szorványosan nekemis előfordul, hogy kiakad és rebootol bizonyos adóknál. Ettől eltekintve csípem a progit.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.