- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
11100 - 11001
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
-
GML
őstag
olyan kérdésem lenne, hogy elméletileg, ha valaki új telefont kap, magyarul cserélik akkor a gari ismlételten 2 év nem? met pl, ha adnak nekem egy új telefon 23,5 hónappal a vásárlás után, akkor az új készülékre csk fél hónap gari van? vagy mi?
Old: neked sem indították újra a garit, vagy csak velem szemétkednek? -
TokLac
senior tag
-
micro
addikt
Hogyan lehet programokat szignózni?
300-as szoftveren nem megy a karbid, nekem meg elromlott a buillentyűzetem, és gariban mindig frissitenek is. -
Dexter68
addikt
Én a handyt használom. Meg a smart settings-t.
-
old rocker
veterán
-
asadasad22
őstag
-
visionbp
tag
Azért az E71 billentyűzetét nem kell sasolni írás közben különösebben... Mellesleg meg a betűméret a hangyalőcs mérettől az elefánttalpig változtatható, de ez eleve megmutatkozik a kezdőképernyőn. A kettőt egymás mellé téve máris szembeötlő a különbség

(Mondom ezt úgy, hogy az E51-ről azt gondoltam, életem egyik, ha nem a legjobb telefonja, de aztán az E71 kenterbe verte.)
A billentyűk meg simán és pontosan eltalálhatók, még az olyan nagykezűeknek is, mint én
Ha meg véletlen mégsem, akkor a prediktív különösen okos és segítőkész benne 
-
sentinel
aktív tag
-
zdanee
őstag
-
sentinel
aktív tag
Zdanee,
nem, félreértesz! Az én postom aközben készült ahogy te az előzőt megírtad!
Megvan, kész a kis htm-es kód és működik is a több ablakos köszi
Viszont egy olyan bug-om van, hogy a 0-át lenyomva mindig behoz egy kezdőlapot, még ha ki is kapcsolom azt! (és tudom, hogy ha több ablakost akarok, akkor a newwindow-ot kell betenni kezdőnek)
Ha meg a MENÜ-WEB-re megyek ott meg ha ki van kapcsolva a kezdőlap akkor jól műkszik. Csak a 0-val akar szerencsétlen mindig behozni kezdőlapot még ha ki is van kapcsolva... Na ezt nem értem miért van?!
-
zdanee
őstag
No, akkor tisztazzuk, mit akarunk, vagy el se kezdjuk. Van egy html a telodon, ebben van egy kod, amivel tudsz uj oldalt nyitni. Ezt fogjuk kezdolapnak berakni (es nem a konyvjelzoket), igy amikor megnyitjuk a bongeszot, nyithatunk tobb lapot, es tudunk tobb lappal bongeszni egyszerre. Tehat felmasoljuk a newwindow.htm-et es beallitjuk a kezdolapnak. Ez azt jelenti, hogy mostantol a konyvjelzoket az opciokon keresztul kell megkozelitened, ha ez nem tetszik, le kell mondjal a tobbablakos bongeszesrol, bocsi. Nem tudom, mit szurtal el, de ha azt csinaltad, amit fent irtam, most a 0-as gomb egy olyan oldalt hoz be, ahol a felso dobozba cimet irva oda visz, a kozepso linkkel uj ablakot nyitsz, az also dobozba irva pedig google-kersest csinalhatsz.
-
sentinel
aktív tag
Na ezzel a kezdőlappal sikerült összekevernem a telóm:
idáig ha a 0 billentyűt nyomtam be bejöttek a könyvjelzők. Most meg egyből egy oldalt akar betölteni, pedig a BEÁLLÍTÁSOK-ÁLTALÁNOS-KEZDŐLAP-nak a könyvjelzők van beállítva. Akkor mit akar ezt most tölteni??
-
zdanee
őstag
Felmasolod a filet mondjuk a C-re, mondjuk a neve legyen newwindow.htm. A Wordben sima szovegkent kell elmentened, megjobb, ha sima jegyzettombbel mented el, csak txt-rol atnevezed htm-re. Miutan felmasoltad a C-re, belepsz a telodon a bongeszobe, opciok, beallitasok, alltalanos, kezdolap: file://c:/newwindow.htm. Mostantol a 0-gomb megnyomasaval ezt az oldalt hozza be, az 'Uj ablak' linkkel uj ablakot nyitsz, es ezzel is indul a bongeszo.
-
Dexter68
addikt
-
sentinel
aktív tag
-
zdanee
őstag
-
-
sentinel
aktív tag
-
TokLac
senior tag
New in 300.34.56:
Share online
Users can upload and share images to Nokia's Ovi or 3rd party services. Internet radio
User can stream Internet radio channels using packet data. Mobile search
Enables user to search on the Internet using popular search engines such as Google or Yahoo. Replaces in- device search. User can also search in device for own content. Improved end user interface. Nokia email serviceBluetooth
BMW and Audi BT carkit support added.Other changes
White theme "Dots white" addedUpdates, changes and improvements:
Setup Wizard
Updated Email set-up Wizard. The Wizard checks the availability of Nokia email service in the country in question. The service is visible only in the countries where service available, otherwise hidden.Maps
Update to 2.0 version with better user interface and functionality.
Mail for exchange
Baseline update to version 2.7.22VOIP
Baseline Update
Stability fixes
SIP: Usability correctionUsability improvements
Bluetooth
Driver security update
Improved interoperability with 3rd party Bluetooth accessories
Stability improvement with headset
End user experience improvements
Nokia BH-903 correctionSecurity corrections
Messaging
MMS stability fixSMS correction
Calendar / PIMContacts correction
User experience improvement
Calendar: printing correction
Office tools
Team Suite: Chinese PRC layout fix
Quick Office corrections
Backup & restore
Metadata restoration correction
Performance
Audio performance improvement
3rd party application stability corrections
Telephony
Better conference call performance.
Nokia BH-604 usability correctionA2DP corrections
Nokia CK-20W correction
Spool icon correction
Voice call stability improvement
WLAN
WLAN usability correction
WLAN-SIM interoperability improvementStability fixes
Client that enables the use of Nokia Email service (push email) in the countries where it is available.
Changes/improvements made from MCU SW v 210.34.36 to v 220.34.37
Camera:* Support for new camera accelerator HW component
Other:
* Support for USB flashing for new combo memory component
Telephony:
* Support for variant configurable spool icon
Changes/improvements made to MCU SW version 100.34.20 to version 150.34.15
New features:* Mail for Exchange version 2.1 updated to user disc
Changes & improvements:
Bluetooth* Improvements to carkit compatibility
Messaging
* Mail for Exchange and Enhanced Line 2 improvements
Calendar/PIM
* Improvement for Mail for Exchange E-mil synchronization
Performance
* AT-command performance increase
Telephony:
* Improvements to IHF performance
* AD-54 headset support added
* Improvements to carkit compatibility
* Speed Dial improvement
* Improvements to voice call stability
* Enhanced Line 2 improvementsVoIP:
* Increased stability for VoIP calls
* Improvements in EasyVoIP applicationWLAN:
* Improved EAP-SIM interoperability
Networking:
* Improved GPRS stability
* Improved PDP management
* Device boots up automatically with correct language
* Timezone support improvements
* Active Idle improvements -
tuzpenge
addikt
A handy az látványosabb, de szerintm a best az jobb, használhatóbb (futó processeket is ki lehet lőni).
-
old rocker
veterán
pü
emberek, valaki mondja már meg nekem a tapasztalt mobilbubusok közül: melyik a jobb: handy taskman, v. a best taskman? A b.t. azért lett szanálva, mert egy véletlen törlés gomb megnyomásnál huss, kérdés nélkül törli a gyorslistából az alkalmazásnevet. Csak öt fér a quick listán 1 oldalra, a h.t-nél 7. Olyan határozatlan vagyok ma ... vagy nem?
-
tuzpenge
addikt
-
GML
őstag
Old: te honnan szerezted meg a handy sorozatot? clock, weather, profile, shell, stb...? engem is érdekelne, de nme találom sehol sem...

-
peugeotmate
addikt
-
peugeotmate
addikt
Szia,
jajó,köszi!!! Abban nem tudnál segíteni,hogy hogyan írjam felül az APP fájlt az Asphalt Urban GT FIX in 6600.rar játéknál?! Itt a link: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=0&rendez=0&irany=0&cat=7&page=2 -
BME-s vagyok, oda raktam fel. Saját program, mondom

vz648 -> Váradi Zsolt, ha megnézed a profilom
Hozd be a linket, Fájl menü, Mentés másként. Sajnos nem tudtam jobban megoldani.
-
peugeotmate
addikt
-
gelencser26
tag
-
A háttérvilágítást le tudod kapcsolni a LightsOff programommal, amit vagy fél éve írtam. Elég gagyi, de akkor elég volt a puskázni próbálóknak

Innen lehet letölteni Fájl -> Mentés máskénttel. Sajnos nem értek a .htaccess-hez, így nem tudtam megoldani, hogy ne szövegként nyissa meg a böngésző.Nincs aláírva, így vagy HelloCarbide, vagy házi aláírás szükséges hozzá.
Ha feltetted és elindítottad, a # hosszan nyomvatartása ki-be kapcsolja a világítást.
-
gelencser26
tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem létezik véletlenül valami megoldás arra, hogy egy gombnyomással kikapcsoljam a kijelzőt akár egy alkalmazásban is?

Valami progi vagy beállítás?
-
GML
őstag
-
zdanee
őstag
Hat lehet egyszerre tobb helyrol vinni aramot ugyanoda (de nem ugyanannak a toronynak). En ket pici tornyot rakok alltalaban korbe, es akkor mindenhonnan 2 helyrol kapjak az aramot, tehat ha egy fontos torony ki is esik, van megegy
Bar rajtam is atmentek igy is egy fel ora alatt 
-
asadasad22
őstag
kösz, ez alapján egészen sokáig eljutottam, már, már voltak 3 fokozatú extrasok életes tornyaim, mindent simán vettem, aztán hirtelen jött egy raj, ami letarolt, nemtom hogyan

egyébként ahogy néztem, a lerakott torony mindig az azelőtt lerakott toronyból kapja az áramot, ezen nem lehet változtatni? gondolom ha lelövik az egyik tornyot, ami áramot adott másik 2-nek, akkor azok is hazsnálhatatlanná válnak.. -
cabii
tag
Áve!
Az lenne kérdésem, hogy mit kell átállítani és mire, ha azt szeretném, hogy amikor offline-ba van a teló, akkor ne csak a telefonhívásokat továbbítsa az otthoni mobilra, hanem az sms-eket is? Egyszer már sikerült beállítanom, de azóta valahogy nem műxik ez a funkció.
MegaTHnX -
-
GML
őstag
Szerintetek bekeverhett a carbidnak az, hogy a memkarin egy 200-as szoftos carbidos bekáp volt és ezt próbálta visszaállítani, vagy inkább hagyjam és törődjek bele, hogy elbaktam valami? nem hajlandóak felmenni a progik. azon gondolkodok, hog csinálok egy 3 gombos hardresetet, és után a nuláról feltenni mindent. üres memkarival....
-
kovipetii
csendes tag
úgy gondoltam több fajta.
-
gelencser26
tag
-
kovipetii
csendes tag
Hali. Hol találhatnék kamerás játékot E 51re?

-
Mr. Teddy
őstag
Köszi!
ez megoldotta a wlan gondomat.zdanee: A 220-as firmware van rajta. De igen, sanszos, hogy szervízben is először frissítenék. Majd kijött ahoz a frimware-hez hack,akkor átváltok, addig meg akkor megtűröm azt az ikont, mert másban nem zavar, csak furcsállottam, hogy benne maradt. Amúgy azt akkor tutira lehet tudni, hogy az új 300-as firmware a rezgés problémákat is megoldja?
-
gelencser26
tag
Ismerős érzések!

Az enyém, már több, mint fél éves és még mindig a gyári fólia van rajta!
Most már esélyes, hogy le kellene cserélnem, mert kicsit karcos (de csak a fólia)...
-
old rocker
veterán
Az első E51-nél, amivel sorozatosan bajom volt, fertelmesek voltak az oldalsó gombok, főleg a hangfelvevő: tiszta izomból kellett nyomnom. A hangutasítás még csak-csak...
Aztán szerencsére hardverhiba miatt lecserélték. Az új készülékkel a következő meglepetések értek:
1. A fólia nem vált le róla 2 nap alatt.
2. Olyan érzés kézben tartani, mintha egy darabból öntötték volna. Vagyis nem nyiszorog, lötyög a hátlap, tökéletesen felfekszik.
3. Az oldalsó billentyűk nyomáspontja megfelelő.Vagyis egész könnyedén meg lehet őket nyomni. Lehetne még egy hangyányit lágyabb, de az előző ehhez képest horror volt.Végezetül még az előzőekhez: éppen most cseréltem SIM kártyát, néhány lacibetyáristen tájjellegű kiszólás kíséretében.
-
gelencser26
tag
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! A gumigombokkal (oldalsók plusz bekapcsoló) ki mennyire van megelégedve? A 6233-asom műa gombjai sokkal jobbak (érzed a nyomáspontot), ráadásul nekem a bekapcsoló gomb kezd kiszakadni pedig nem műkörömmel nyomkodom. Ezt vajh cserélik gariban?
-
Kbali
nagyúr
A wlan-os problémára reagálnék: a wlan speciális beállításainál nekem az energiatakarékos opció okozott ilyen problémát. Először csak néha-néha, utána permanens módon újraindult minden egyes wlan csatlakozási kísérletnél. Amióta levettem az energiatakarékos módot, azóta okésan működik. Eszközök->beállítások->wlan->opciók->további beállítások->energiatakarékosság kikapcs.
-
gelencser26
tag
-
zdanee
őstag
Pedig egyszeru, es szerintem nagyon elvezetes.
Korbe lerakod a cetliket, amikor a keszulek felterkepezte a terepet, megjelenik a bazisod (pici epuletek a papirok sarkain), es az eromuved (nagy lila henger). Innentol le tudsz rakni lezertornyokat. Eloszor hozza kell erintened a tornyodat az eromuhoz, mert innen kap energiat. Amikor a vezetek pirosrol sarga lesz, jon az aram, ekkor a tornyod is szurkeve valik, es megepitheted. Minnel magasabbra epited, annal messzebb lo, de annal tobbe is kerul. A tamadok kis rajokban folymatosan jonnek, es megprobaljak az eromuvedet es a tornyaidat leszedni. Minden lelott ellensegert egy pontot kapsz, amikbol uj tornyokat emelhetsz. A tornyok nem csak az eromutol, hanem egymastol is kaphatnak aramot. A tornyok automatikusan lovik az ellenseget, neked csak epitened kell oket, lehetoleg ugy, hogy a hatokoruk (zold terulet) lefedje a bazisodat. Idovel tobb ellenseg jon, mint amivel egyetlen torony el tud banni, uh ugyesen kell epitkezni
Az iranyitas egyszeruen a kameraval tortenik, a terben mozogsz a kameraval, az OK gombbal rakod le a tornyodat. Minnel lejjebb nezel, annal kissebb a tornyod, minnel feljebb, annal nagyobb. Ne teljesen fentrol nezd a terkepet, hanem kicsit oldalrol, h legyen a kameranak terlatasa. Ha tul messzire vagy tul kozel mesz, kiirja h Track lost, es lepausolja a jatekot. Alltalaban eleg neki, ha barmelyik cetlinek mind a 4 sarka latszik (illetve legalabb 4 sarok tetszoleges szamu cetlirol latszik)
Jo jatekot!
-
asadasad22
őstag
-
zdanee
őstag
Ismertem mar
Egesz jol el lehet vele szorakozni, csak ez nem az a jatek, amit eloveszel a buszon
Otthon is neztek, amikor a foldon par papircetlit kerulgettem a mobilommal egy fel oran keresztul
Amugy a 2-es verza sajna nem jo E51-re, elfordul a kep, hasznalhatatlan... -
zdanee
őstag
Ha nincs igenyed hackelt progikra, ngage-re, tedd fel az ujabb firmware verziot. Figyelem, nem hackelheto, csak szignozos modszerrel telepithetsz ra, kesobb nem tudsz visszajonni regebbi szoftra! Ez egyfelol legyalulja a telepitett progijaidat, tehat az FSecure sem lesz gond, valamint allitolag tobb bugot javitottak benne, talan a fura Wlan-kezeles (most 200-as szoft van fent?), es rezges problemak is megoldodnak. A szervizben is valszeg ezt csinalnak...
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Volna egy problémám. Még anno valamikor rátettem a mobilomra az F-secure valamely vezióját. Majd letöröltem a .sis fjálát, meg nem tudom még mit, és azóta az ikon bennt van a programok között, de se nem működik se nem törölhető. Megcsináltam a gyári formázást is. És úgy is benne maradt. Frissíteni új verzióra nem tudom. Ötletet tud valaki adni, hogy törölhetem ki?
Köszi!mod: Ja és egy másik problémám. A saját wlan hálózatomhoz akarok csatlakozni, mindegy hogy a gyári böngészővel, vagy Operával, ha az itthoni WPA-PSK titkosítású d-link router által osztott netre csatlakoznék, a telefon nagyjából újraindul, ez is nagyon érdekes.
Meg néha még most sem rezeg..
Hihetetlen furcsaságok, szerintetek ilyen problémákkal elviszem szervízbe, akkor tudnak valamit csinálni? Gondolom, ha épp náluk rezeg a telefon, akkor megköszönik és visszaadják...
-
tolts.hu
őstag
Meg még a 7250i , 7210, 6610 korában volt hogy egy sínbe kellett csúsztatni, aztán lecsukni... azt szerettem.
-
zdanee
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
dpetiba
aktív tag
-
Nekem a 6600 megoldása tetszett eddig talán a legjobban (csúszka, amit felfelé tolva a memóriakártya, lefelé tolva a SIM kártya vehető ki, középen meg mindkettőt lezárja), második helyezett az E61 (abszolúte semmi cicó, egy nagy, könnyen elérhető rés az akku mellett).
-
Napfénysüti
nagyúr
-
gelencser26
tag
Nyugi, nekem se a szívem csücske az e71...
-
gelencser26
tag
-
zdanee
őstag
Meg topic elejen bekuldtem egy kis html-kodot, amit ha beallitsz kezdolapnak, tudsz tobbablakban bongetni a gyarival.
csinalok egy sajat newwindow.htm-et, berakom a C-n valahova es beallitom kezdolapnak.
A html igy nez ki:<head>
<script type="text/javascript">
function gotoForm( form )
{
var url = form.a.value;
if( !url.match( /^[a-z]+:/gi ) )
url = url;
location.href = url;
return false;
}
</script>
</head>
<body bgcolor=black link=white vlink=white>
<table border=0 align=center>
<tr><td align=center>
<noscript>
<font color="red">Javascript letiltva. Engedelyezd!
</font>
</noscript>
<form action="#" onSubmit="return gotoForm(this)">
<font color=white>URL</font><br>
<textarea name="a" cols="25" rows="3">http://</textarea>
<br><center>
<input type="submit" name="openURL" value="Go to"><br></center>
</form>
<a href="newwindow.htm" target="_blank"><b><font color=white>Új ablak</white></b></a></font><br>
<br>
<center><font color=white>Google kereső<br>
<form action="http://google.com/search">
<textarea name="q" cols="30" rows="2"></textarea><br>
<input type="submit" value="Keresés">
</form></font>
</center>
</td></tr>
</body>Nekem 5 oldalig alltalaban stabil. Nagy oldalaknal 3ig.
-
A Miniben be tudod állítani a képminőséget, alapból alacsonyon van, hogy minél kevesebb sávszélt használjon. Csavard feljebb, és jó lesz

-
peugeotmate
addikt
-
Pajoz
őstag
Azt hiszem az E71 topicban írtam már a módosított opera miniről.Alkalmas a több ablakos böngészesre,oldalról-képernyőről való szöveg és link másolásra és sok egyéb extra funkciója van még.Régen ezt a verziót használom.Most is erről vagyok.Vannak ettől újabb verziók is,de nekem nem jöttek be.
http://operamini.try.hu/Van új TTPod 3.2.0 akit érdekel.Alapból három skint tartalmaz (az elsőben 1 volt?) angolitottabbak a feliratok,de egyéb változást egyelőre nem vettem észre benne.A "pót skinek" ugyanúgy használhatók hozzá.
-
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
E51 böngészőjében hogy tudok új lapot megnyitni? Vagy egyszerre két böngészőt indítani különféle tartalommal? És a Control+C és Control+V működhet a böngészőben másoláshoz?
-
tolts.hu
őstag
Nekem is könnyen kijön, de sok Nokiám volt már, és szerintem sem ez a legjobb sim tartó megoldás...

-
old rocker
veterán
Hát, tény és való, elég hülye megoldást választottak a sim és a memkártyának...
Más. Ma tüzetesen volt módom buzerálni egy E71-et. Nos, már nem tartozom az ügyes és fürge ujjú, kiváló tapintó érzékkel felvértezett emberek közé és a szemem több okból sem a régi. Nekem emiatt egy csapás lenne az E71 az E51 helyett. A billentyűkön a jelet csak olvasó szemüveggel ismerném fel biztosan. És túl sűrüen helyezkednek el és nehéz behatároltan tapintanom. Szóval az E71 nem lesz vágyaim telefonja. Marad az E90. Valóságnak meg az E51. Egyre jobban kedvelem. -
gelencser26
tag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Joe bácsi
őstag
Érdekes, én simán kibírom szedni.
-
koxes
tag
van olyan akinek turbo simel megy a telefon?
-
GML
őstag
szerintetek mikorra fog kiürülni a memkarim? telefonon át próbálom kiüríteni...
és még egy érdekesség. nem az12345 a default sec code.
-
enddav
aktív tag
Hehe ez jó, emlékszem én is megszenvettem vele előszőr, amikor ki akartam venni.

-
gelencser26
tag
Az előző telefonom is ilyen passzentos, volt, úgyhogy én már abból is csak úgy tudtam kivarázsolni, hogy egy körzőt betámasztottam a tetejére...

Most már nem is kell böködni, van a kis megszokott hely a sim kártyán, körző és már jön is kifelé!

-
GML
őstag
köszi. már csak arra kellene rájönni, hogy miért nem ismeri fel a gép a memkarit?
la akarom gyalulni, és hardreset, hogy normálisan ki tudjam filézni. attól tartok, hogy alapból próbált meg visszaálltani dolgokat a kariról és mivel nem volt hekk, ezért valami történt vele.. hiába van rajta az a kis szenecske, akkor sem megy a tanúsítványos okosság..
-
E:\Others\Contacts\... ide menti ki VCard formátumban.
-
GML
őstag
nah meg a hátlap.. az is passzentos. de most egy kicsit szomi vagyok mert szarakodik a billentyűzet. ezalatt azt kell érteni, hogy a nyomáspontja változó. olyan, mintha felakafna valahol, és csak egy erősebb nyomás hatására sikerül újra a megszokott mozgásteret bejáratni vele....

-
Napfénysüti
nagyúr
-
GML
őstag
Nekem a memkari a passzentos.
még mindíg nincs infó, hogy hol tárolja neveket? -
Napfénysüti
nagyúr
SIM kártyát ti hogy a rákba varázsoljátok ki? Rohadt passzentos

Megoldottam közben. De nem egyszerű

-
GML
őstag
a memkariin hova mentia telefonkönyvet a kicsike?
-
danaudio
aktív tag
gondolom az autód akksijára van kötve
néha meg kontaktos a kábel, akkor megy csak 3-4 napot. -
gelencser26
tag
A beszélgetés biztos ennyi volt, mert kedden volt egy 3 órás hívásom a többi napon meg átlag fél óra megvolt... A wifi lehet, hogy csak 5 óra volt a héten, de rengeteget használom!
Azért csodálkozom én is, mert ahogy említettem van amikor minimális használat mellett csak 3-4 napot bír...

-
tuzpenge
addikt
Hát nemtudom hogy hogy sikerült összehoznod 7 nap készenlétet 6-7 óra beszélgetéssel, plusz ugyanennyi wifivel, mikor a gyári adat szerint is max 4,5 órát bir ki beszélgetési időnek, és mit tudjuk a gyári adatok a muhaha kategória!
Mindenesetre elég érdekes, és mármár hihetetlen is. -
old rocker
veterán
Na, akkor én akkor frissítem, amikor beköltözöm az urnámba... a karbidozás az élet éltelme,a dlágaszágomnak...
A 200.x.x ről 220.x.x-re frissítést igen megbántam. Meggyőződésem, hogy jobban merül az akksi. Két és fél, max. 3 napot bírja. Ebben nagyon minimális beszélgetés van, forecaweather időjárás,e-mailek megsasolása napjában 4-5 alkalommal wifivel, átlag1 óra zenehallgatás, de van olyan, hogy semmi, és valamennyi nyomkodás: beállítások stb. 23.30-tól vagy kikapcs, vagy offline.
A feleségemé 200.-as fr.-val hetente 1 alkalommal töltendő, de 8-9 napot kibírná. Valamivel többet hallózik rajta nálam, néhány sms, wi-fi, e-mailstb. gyakorlatilag nulla. 23 órától 6óráig switch off, régebben best profile offline. (Azért nem szerette ezt a megoldást, mert lassan a pin kódját elfelejti...)
Amíg a 200-as volt az enyémen is, egy nappal tovább bírta. Tehát minimum 3 - 3.5 nap. -
asadasad22
őstag
-
gelencser26
tag
Köszi szépen!

Az enyémen nagyon ingadozó, hogy mennyit bír az akku...
Van, hogy alig használom és 3-4 nap alatt lemerül, de van, hogy (mint pl. a héten is) rengeteget használom és simán elmegy 7-8 napot!
Hétfőn töltöttem, összesen kb 6-7 óra telefonálás, minimum ugyanannyi wifi és rengeteg sms-t írtam, úgyhogy világított rendesen a kijelző!
Még az akku visszajelző mutat 2 egységet!
Nem értem, hogy mitől függhet ez...

-
Nem vettem észre semmi különöset
Mondjuk nem sokat nyomogatom, elég rendesen ráuntam, így néha-néha megnézem a leveleim a böngészőben, meg telefonálgatok.Tegnap töltöttem fel, kb. 5 GMail nézéssel, másfél óra telefonnal, wifi meg bármi egyéb használat nélkül egy csíkom hiányzik. Majd odafigyelek, meddig tart ki

-
gelencser26
tag
-
-
micro
addikt
sikerült valakinek a 300-as szoftot kerbidozni?

-
Canonfan
senior tag
-
enddav
aktív tag
-
CoolG
csendes tag
Helo!
Tegnap vettem egy ilyen fasza kis gépet, de még semmi progit se játékot nem tettem rá.
Lécci dobjatok pár linket vagy nevet amik hasznosak lehetnek unalomüzésnek vagy pimpelni.
köszi -
GML
őstag
szerintetek az mért van, hogy tanúsítványhiba miatt nem megy fel a handy weather, és egyáltalán semmi sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
11100 - 11001
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 0 a gyorsbomb a kezdolapra, mindig behozza a kezdolapot, vagy ha nincs beallitva, a konyvjelzoket. Mint ahogy a 3 mindig visszalep egyet kerdezes nelkul, stb. Regebben nem igy viselkedett?

Amúgy hogyan töltsem le a linkelt oldaladon a fájlt?
Nem vágom,bár lehet hogy megint a fáradtság a ludas...