- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
11600 - 11501
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Szintén nem kötekedés: de ki kényszerít arra, hogy rakjál mellé képet, lakcímet, beosztást, e-mail címet? Úgy érzed, ha több adatot lehet párosítani, akkor már nem telefon, hanem értelmező kéziszótár??? Nálam, azoknál a neveknél, akiknél csak 1 számot mentettem el, 1 szám van. Sőt, a feleségem telefonja is csak a keresztnevével van elmentve. Függetlenül attól, hogy melléje elmentettem a vállalati telefonszámát, a munkahelyi telefonszámát és az e-mail címét. Nem ritka ugye az az ember, akinek több telefonszáma van. Szerinted egyszerűbb ezeket külön-külön elmenteni? Ha azt kifogásolnád, beütsz 1 es betűt, és felül az S betűs keresztnevesek jönnek ki, aztán az es betűs vezetéknevek, abban még igazat is adok azzal, hogy az is hasznos dolog lehet, csak nem értem, miért nem az adott betűvel kezdődő neveket pakolják előre, majd utána jöhetnének a további, lehetséges találatok; az S40-nél, ha emlékezetem nem csal, bepöttyentewtted az S betűt, kipakolta az s és az sz kezdetűeket; ennél még mellé kell billentyűzni a zét -pl.
-
old rocker
veterán
Hát, én nem feltétlenül csillivillinek nevezném,ezek hasznos irodai alkalmazások, amiket azok, akik kifejezetten ezek miatt vásároltak ilyen telefont, általában ki is tudják használni. Ha nem így volna, megmaradtam volna a 6230i-nél, nagyon jó telefon volt. A példáddal élve: a BMW-nek nem csak az az előnye, hogy 250-el megy. S ha ezt konkrétan nem is akarom kihasználni, attól még vannak olyan más paraméterei, ami miatt BMW-t veszek; ha pedig egyik előnyös tulajdonságát sem tudom kihasználni, akkor veszek egy Golfot. Vagy Wartburgot. De nem értem, mi a problémád: a számokat ebben is át lehet menteni a SIM kártyára; ahogy Karma is írta, akár másik telefonra át lehet menteni; ha Nokiát veszel másikat, a PC Suite-tal át lehet pakolni. Az tény, nem lehet egyszerre a telefont és a SIM kártyát használni, mint egyes S40-nél - ami egyébként dög lassúvá varázsolta a keresést - , nem lehet beálljtani csak a SIM használatára, de minden egyes alkalommal sepillanat alatt át tudsz váltani SIM telefonkönyvre. Ha írsz be újabb számot, időnként átmásolod ...
-
Haart
addikt
-
Symbio
senior tag
-
Haart
addikt
-
Miért veszne el? Mára már a legsutább telefonban is van BT, két perc alatt át tudod küldeni a kontaktjaidat az új telefonodra. (Kivéve, ha Windows Mobile Standard-ról akarod küldeni, mert ez a k... i600 nem tud egynél több kontaktot küldeni egyszerre, és darabja egy perc.
) S60 és S60 között meg amúgy is ott van a Switch (Másoló) alkalmazás.Amúgy ha veszel egy Lamborghini-t, akkor se kezdesz el panaszkodni, hogy nem tudsz egy táskánál többet a "csomagtartóba" tenni.
-
Haart
addikt
A lehetőség nem feltétlenül azt jelenti hogy ki is kell használni
Ha veszel egy BMW-t lehet visza 250-et de nem annyival fogsz száguldozni
Ráadásul ahogy mondtam én nemhasználok ilyen olyan beirásokat a telószám mellé, 1 telószám 1 név semmi más nem kell. Azét irjam a teló memóriájába a telószámokat meg a hülyeséget hogy ha veszek netán egy másikat és beleteszem a simet elvesszen az összes? A másik hogy a sim által kiadott,nemtom hány férőhely felét ha kihasználom. Magyarán ugy 100-150 kontaktom van. Szóval értem én hogy csillivilli meg minden van benne ami esetleg kurvajó lehet, de egyszerüen nem használom. -
old rocker
veterán
Nos, meg is győződtem róla. Belépsz a névjegyzékbe, kijelölöd mindet, majd másolás/sim-re. Utána meg is nézheted az eredményt. Nekem 156 kontakt nem fért rá. A plusz adatok pedig, mint írtam, kapásból nem szerepelnek rajta.
Éljen a SIM névjegy. Hasznos dolog 130 MB memória esetén. -
old rocker
veterán
Szerintem át lehet másolni a telefonszámokata SIM-re, bár én még sosem akartam. Egyrészt azért, mert vagy 100 névvel több van rajta, mint amennyi a SIM-re ráfér. Másrészt azért, mert pl.azE51-nél egy névhez telefonszámot, mobilszámot, mobil otthonit, otthoni telefonszámot, munkahelyi mobilt, munkahelyi telefonszámot, beosztást, címet, e-amil címet, munkahelyi e-mai címet, lábméretet, 1944 és 45 között elkövetett háborús bűnöket, mellbőséget, diétás étrendet, születésnapot és egyéb nyalánkságokat lehet hozzárendelni. (Nem kívánt törlendő.) Na most: énpl. kihasználom az e-mail és több telefonszám, cím, születésnap hozzárendelésének lehetőségét. Értem alatta azt, hogy SMS helyett küldtem már rövid e-mailt és meglehetősen leegyszerűsíti az eljárást, ha van beállított postafiókod.
Vagyis: - és ezt nem sértő szándékkal írom -akinek nincs szüksége "okostelefonra", az minek vesz? Hogy keseregjen, bezzeg az S40-es régi telóm? Olyan "hiányosságokon", amelyek az "üzleti" szegmensben alig használatosak? Ugyanakkor az S60 rendszer adta lehetőségeket hírül sem használja ki? Annyi szép S40-es van... -
old rocker
veterán
-
Haart
addikt
Nem a memória zavar, csak én az eddigi telóimban is szimről dolgoztam, fakknak kell a sok hülyeség képet meg stb berakni mindenkiről, meg ilyen hülyeségek, a telefonkönyv telefonálásra van
A másik hogy ha átrakom másik telóba a sim-et nemakarok csonka telefonkönyvvel találkozni 
Le lehet menteni a telószámokat mondjuk pcsuittal és áttölteni egy másik nokiára, mert akkor talán még elmegy, de mivan ha nem nokiát akarsz venni legközelebb vagy valami
-
cabii
tag
-
cabii
tag
Szia,
azt hiszem, pár száz hsz.-el ezelött volt téma, hogy nem igazán szeretik már a mai telcsik, ha a sim-et használod, mert azon csak pár /100/ név fér el, és az adatok is csonkák, a nevek is rövidek, és elveszik a symbián lehetősége a millió adat bejegyzésre. ha kell valami kontakt a másik telcsin, küldd át a névjegyet, és kész...
Azt hiszem, hogy végül mindenki erre a megoldásra jutott végül. -
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan helyet ahol kapok a telóba, 2gigás micro sd-t,olcsót és minél hamarabb? -
enddav
aktív tag
-
törölt tag
sziasztok
nekem 100-as szoft van a telefonon, érdemes szerintetek feltenni a legújabbat? hoz valami lényeges újdonságot a 100-ashoz képest? nincs egyébként semmi bajom ezzel sem, kb 8 hónapos a telefon, de még egyszer sem fagyott le, vagy ilyesmi, ezért sem frissítettem még eddig
(ja, egyébként független a telefon, ha ez számít esetleg valamit) kösziüdv
-
cnckane
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Saturnban vett e51-ek jó minőségűek és megbízhatóak?
Mivel itt is csak 1 évet vállalnak rá, így ez nem kínai? -
Sytex
tag
Sziasztok!
Meg lehet vahogy oldani hogy ha BT-s headset van ráakasztva akkor a telefon hangszórója ne csörögjön?
Illetve, nagyon halkan csörög a headset, alig lehet hallani (és azért valljuk be a hivó nevének bemondása igen nagy találmány - lenne -). Kipróbálva egy SE és egy Nokia headsettel, másik telefonon mind2 HS jó.Gergő
-
attisx
addikt
Igaz. Most már nekem is dereng, hogy egy-két újabb készülék már fejlődött ezen a téren...
-
Haart
addikt
Másik kérdésem lenne hogy nemlehet valahogy beállítani hogy az alapértelmezett telefonkönyv a sim kapcsolatok legyen? Mert pl ha átteszem másik telóba a kártyát akkor maradjon már ami a simen van, nemakarom én a teló memóriáját használni.
-
Én az 5800-ától kezdve hallottam, hogy javultak...
De az biztos, hogy nem szoftveres limit miatt lassúak a régi telefonok, így meg vagyunk lőve. -
asadasad22
őstag
-
-
Haart
addikt
-
attisx
addikt
-
Haart
addikt
Menniyvel lehet másolni max az usb kábelen keresztül a telóra? Mitől függ? Eddig 900kb-val tudtam rá másolni. Nemtudom ez memkártya függő vagy ennyi a max?
-
GML
őstag
Azt tudom, hogy nyáron nem nyaralni megyek, hanem egy toshiba bolltba a TG01ért. az egy olyan ki külyü, amit szerintem érdemes megvenni, de sajna nincs multitouch megy WM 6,1 van rajta...de amúgy.... az alma meg férgesedhet továbbb....
-
Mad Max
csendes tag
Olyan 60-70.000 közé tippelik az 5630-at. Azt hiszem azért nem egyből fogom megvenni az 5630-at, hanem a megjelenés után pár hónappal, had esegessen még az ára. Báár 5800 Xpressmusicot függetlenül már lehet venni 85.000-ért...szal erősen gyogyizok majd melyik is legyen
Az 5630 azért jobban tetszik, kicsi, vékony mint az e51. -
Haart
addikt
-
old rocker
veterán
-
Haart
addikt
Jólvan leszedtem
Valamelyik nap tesztelem majd thx 
-
peugeotmate
addikt
-
enddav
aktív tag
-
peugeotmate
addikt
-
-
Haart
addikt
Feltettem az opera minit, bejött. Jobb mint a sima telós webprogi. Kár hogy firefox mini nincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valami müködő msn is kéne ha van valaki tud adni? -
Esetleg nézd meg a mai híreket

-
peugeotmate
addikt
-
-
Mad Max
csendes tag
Elkezdtem gondolkozni, hogy lecserélem a közel egy éves E51-emet egy 5630 Xpressmusicra. Mintha az utódja lenne, szinte mindenben javítottak rajta
Sztereó hangszórók, 3,2 mpixeles kamera, Ngage, nagyobb proc, 2,2"-os kijelző, stb. -
peugeotmate
addikt
-
enddav
aktív tag

-
peugeotmate
addikt
-
Mert a warez továbbra is tilos a fórumon.
-
peugeotmate
addikt
-
sekli
addikt
óvatossan...

-
peugeotmate
addikt
-
Otter
csendes tag
És GPS nélkül mire tudom használni?
Vodás hálózat segítségével meg tudja állapítani, hogy hol vagyok?Ha lehetséges kérlek küld el a linket aholnnan ingyen letölthető.
Köszönöm!
-
peugeotmate
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
-
sekli
addikt
-
GML
őstag
A bal felső sarokban van egy kereső, azt, ha használod, akkor rajössz, hogy volt valamikor ilyen téma, ( ha jól tudom akkor gmap, googlemap, csak nem tudom, hogy melyik) az működik adótoronyból, de ahhoz is kell net... de h az jó neked. párezerért lehet már kapni GPS-t ami BT-s
-
Otter
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
E51-el szeretném a térképet használni de GPS nélkül.
Van erre lehetőség?
Map Loader-el ráteszem a telóra a Nokia honlapján található legutolsó térképverziót és utánna mi a teendő?
Már beállítottam, hogy a Hálozatot használja navigálásra és ne a GPS-t keresse.
Van-e vmi spéci beállítás amiről tudnom kellene vagy csak csapjak bele és a memória kártyán található térképen a hálózat segítségével meg tudja állapítani hogy hol vagyok?Esetleg ha vki tudna linket más tésképekhez is amelyek GPS nélkül futnak a telcsi, azt megkérném, hogy küldje el.
Előre is köszönöm!

Üdv.: András
-
Haart
addikt
Lehet a telóba nagyobb aksit venni esetleg? Mint a gyári 1050-es? Ha igen kb mennyibe fáj?
Ahogy nézem nem
-
Criton
veterán
-
visionbp
tag
Valamint: az NSU-t se nagyon próbáld meg használni akkor, mert sem telepíteni, sem törölni nem tudsz semmit. Ellenben hozzászokhatsz egy nagyon szimpatikus "A mem.k. használatban" (vagy valami ilyesmi) ablakhoz, mert azt kapod minden alkalommal, amikor bármit is kezdenél vele...
Úgyhogy szvsz tárold csak az sms-eket a tel.memóriában, ha meg gyűjtögeted, akkor időszakonként mentsd ki. -
GML
őstag
-
Criton
veterán
sziasztok,
most vettem csak észre, hogy az smseket a memóriakártyán is lehet tárolni, vagyis van az opció, hogy oda mentse, ez mennyiben jobb vagy rosszabb mint ha a telefonon mentené ?
-
-
sekli
addikt
-
-
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
-
-
sekli
addikt
-
Elvileg egyszer már írtam egyet

Kattints a főoldalukon a második nyomógombra, egy SIS fájlt fogsz kapni.
Ezt telepítsd fel a telefonodra.
Másold a .cer fájlt és az aláíratlan .sis fájlokat a mobilodra.
Indítsd el az S603rdSigner-t, Options - Settings - Sign Cert - itt add meg a .cer fájlodat.
Utána Back, OK gombbal Add Task - keresd meg a .sis-t, Options - Add.
Ismételd ahány csomag van.
Options - Go!
A kapott ..._signed.sisx fájlokat meg telepítsd fel.Sokkal egyszerűbb és intuitívabb, ha egyszer látod a programot.
Csak gondoltam mégis leírom. -
sekli
addikt
-
-
sekli
addikt
-
-
Haart
addikt
Egyre jobban bejönnek a symbian telók
Lehet filmet nézni, ráadásul az E51 minden eddigi telómnál jobban szólaltatja meg a csengőhangokat, nem recsegnek szépen szólnak, nemtudom ki csinálta a hangszórót de nagyon penge.
Már csak egy jó kis mp3 lejátszó kell szignózás nélküli, de ugynézem nemlesz. -
Jaggerzoltan
csendes tag
Köszi...
Eddig még nem volt Symbiás telóm,
új még nagyon a kezelése egy motorola v3 után
-
Az alkalmazáskezelővel próbáltad?
Persze először válts át másikra.Nem mellesleg a bal felső sarokban ott a gyorskereső, legközelebb próbáld ki, hátha bejön

-
Jaggerzoltan
csendes tag
Üdv mindenki.
Rettenet hosszú ez a fórum szóval nem olvastam végig.
Segítsen valaki abban hogy hogy lehet letörölni erről az E51ről témát?!
Raktam rá simán de leszedni már nemsikerül sehogy :S:S:S
Nem régóta van meg...segítsen valaki...
Előre is köszi -
old rocker
veterán
Néha kapcsold be és használd.
-
old rocker
veterán
-
Symbio
senior tag
Ha garanciális, vidd vissza gyorsan, biztosan átvertek a boltban
(Nem illik ilyenekkel ingerelni a többi 1 napos E51-es tulajt
)
Nekem 2-4 napig szokta bírni, de nem kapcsolom ki soha, Offline módban sincs éjszaka és napi 4-8 órát megy a Fring (zömében arról telefonálok) -
Napfénysüti
nagyúr
Húúú vidd el gyorsan szervizbe ez nem normális!!! Mi az hogy 3 napnál többet bír?

-
i are robot
senior tag
Uhh, segítsetek, valami nagyon nem stimmel. 1 hétig bírta az akku.
Mit szúrtam el, hogy nem merült le 1 nap alatt?

-
gelencser26
tag
-
Böngésző = suck. Ez normális viselkedés, szerintem.
-
gelencser26
tag
Ma 2-3x eljátszotta velem a kicsike, hogy ki akartam lépni a böngészőből és félúton beakadt a kép, azt hittem, hogy megfagyott a teló, de a többi gombra reagált.
Belépett a menübe is és 3. próbálkozásra a fájlkezelőből visszaadta a készenlétet.
Utána minden happy volt!Mi okozhatja ezt?

-
-
sekli
addikt
-
peugeotmate
addikt
-
sekli
addikt
nekem is 6234 (=6233)-am volt, ezért tűnt fel...
Akkor amit Pajoz korábban linkelt TTPod az jó? Kipróbálom...
mod: szignózós ez is...
-
old rocker
veterán
-
GML
őstag
Aurvana vs e51? okály de akkor te min hallgatod a zenét?

-
old rocker
veterán
-
Galant
tag
-
Galant
tag
-
GML
őstag
Nekem Creative EP- akárhányas volt, de amikor maghallottam, hogy kezdi kilehelni a lelkét hát sírvafakadtam... Most meg egy Samsung F400-as gyári fülesével hallgatom a zenéket, ez se jó, se rossz. olyan amyilyen, de legalább nem a nokiás gyári sokol utánzat. amyg ki nem hullik alólam- belőlem, vagy honnan, addig ez lesz, utána meg szerintem visszapályázok a creative-hoz. de akkor már egy fejesre....
-
old rocker
veterán
ööööö mármint ezzel a fejemen biciklizve...
-
old rocker
veterán
Sennheisert. Csak azt ne kérdezd, hanyas... A Nokiának gyártották, hátsó pánttal fülre akasztós... De most kíváncsivá tettél, szűkítővel felcsapom az AKG-t....
Na, AKG K301-el a legjobb a Pink Floyd Lost for words. Csak kicsit hülyén néznék ezzel biciklizve a fejemen...
So I open my door to my enemies
And I ask could we wipe the slate clean
But they tell me to please go fuck myself
You know you just can't win -
GML
őstag
te milyen fülest használsz, hogy ennyire jónak mondod?
-
GML
őstag
-
PhoenixK
őstag
-
old rocker
veterán
Háááááááááááá, senki ne mozduljon!!! Megtaláltam, amit Pajoz kolléga feltett; olyan gyönyörűen szól vele a Judas Priest Aweking-je, hogy majd elsírom magam...
-
old rocker
veterán
Nézd, ez nagyon sok mindennel így van: kiadnak egy újabb tipust, amiben a mérnökök kitalálnak sok okosságot és változtatnak jó dolgokon; mert nekünk úgy lesz jó. Mert a macskák is whiskast vennének, csak ki a fene beszélt erről a macskákkal?!! - szoktam volt mondani. A 6120C és az E51 előtt egy 6233-om volt. A beépített zenelejátszója messze jobb volt. A készenléti kijelzője felhasználó barátabb. Ugyanakkor e-mailt csak 300 kilóig lehetett letölteni, a két gigás kártyát fel sem ismerte, dokumentumot nem tudott megnyitni, és olyan vasreszelék betűi voltak, hogy este alig láttam. És semmi font magnifier... Szóval egy dolgot azért tudomásul kell venni: az E51 elsősorban az "üzleti" életre készült. A zenehallgatás, a kamera csak egy plusz szolgáltatás, nem fő profil. A 6120C zenedéje valamivel jobb, van előlapi kamerája, vakuja és még montírozni is tudsz rajta, ha elég elvetemült és sasszemű vagy hozzá. De nincs wlanja és "üzleti" felhasználásban kevésbé felhasználóbarát, mint az E51.Mindkettőn lehet akár filmet is nézni, ha nagyon meg vagy szorulva, de hol van a képméret és az élvezhetőség az iPhone-hoz képest? Szóval valamit valamiért. Ha létezne olyan telefon - és elérhető áron - aminek bazi nagy kijelzője, jól kezelhető billentyűzete, S60op. rendszere de marha jó zenelejátszója lenne, szóval mindenben tökéletes lenne, csak az az egy típus fogyna. Az mp3 egyébként is egy szükségmegoldás. Tömörítsd le a kedvenc cédédet mp3-ra és hallgasd felváltva. A különbség fülbemászó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
11600 - 11501
17092 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal Gear Solid
- Cyberpunk 2077
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Telefonkönyvben sincsen az emberkék mellé téve a képük meg egyéb tulajdonságaik. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
) S60 és S60 között meg amúgy is ott van a Switch (Másoló) alkalmazás.
, sajnálod azt a pár kilobájtot a 130MB-ból? 
(ja, egyébként független a telefon, ha ez számít esetleg valamit) köszi
De a neve az bizotosan: Windows Live Messenger v 2.00

Már csak egy jó kis mp3 lejátszó kell szignózás nélküli, de ugynézem nemlesz.