Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Megvolt a Garmin navi teszt.
Abszolút jól teljesített.
Ami negatívum, hogy Bp-n a magas házak között ha megálltam pirosnál, néha nem tudta, hogy már bekanyarodtam, vagy sem, és néha újratervezett emiatt.
De ez lehet, hogy amiatt volt, hogy néha az anyósülésen volt, néha a kezemben, mivel sajnos egyelőre nincs szélvédőre rakható tartóm.Használ esetleg vki autóstartót? Milyet érdemes venni?
Továbbá furcsáltam, hogy autópályán haladva az útmenti benzinkutakat nem jelzi, viszont bent Bp-n minden étterem, meg minden más is látszott.
Ez meg lehet, hogy amiatt van, hogy ha nagyobb távolságig csak haladsz az úton, akkor kisebben mutatja a pozíciód, míg városban nagyobb felbontásban.
A POI adatbázisa is nagyon bőséges
A szélvédőre azért felraktam az Igo alapú Asus navim, de ahhoz képest is nagyon jól teljesített, így valószínű ezek után ritkábban lesz beüzemelve.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest