Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
siralywarez
csendes tag
El kell jól találni a gombokat, Piros, Zöld, Kamera, és nyomod a bekapcsgombot amíg be nem boot-ol a teló, aztán mindent lehet állítani újra.
Sirály
-
oceanearth
őstag
Egyelőre 20mb plusz szabad hely keletkezett a telefonmemóriában, úgyhogy biztos volt ott szemét rendesen.
Vszínű az előző tulaj hagyott ott minden szart, én meg amikor megvettem, sajnos nem csináltam ilyen hard resetet. Hátha most jobb lesz.
Annak viszont örülök, h a garmint nem kellett piszkálni, ott minden megmaradt, névjegyeket viszaraktam, 1-2 beállítást visszaállítottam, szóval még olcsón megúsztam. Reméljük jó is lesz.
Köszi a segítséget -
Con Troll
senior tag
Ha a kamera képeinek minőségén lehet javítani egy frissebb szoftverkiadással, vagy nemtudom hogyhivják azt amit használ a teló, akkor elképzelhető, hogy az érintőképernyő érzékenységén, tulajdonságain is változtathat egy-egy szoftverfriss?
-
nagyúr
Hát, toltam pár hívást, de sajnos ezt a hibajelenséget simán tudom reprodukálni hétfőn, ha viszem cserére. Hát, most nem vagyok boldog
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kp78
addikt
válasz icecave #4260 üzenetére
Lehet, hogy jó párat ki kell próbálnod, mire jót találsz
Amit kapsz, azon meg majd lehet, hogy 1 hét után jön elő a hiba.
Az enyém 1 hónapos múlt, most kezd rakoncátlankodni kicsit, vmikor be is viszem hangszóró cserére.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz icecave #4262 üzenetére
30-45 perc, attól függ mennyire gyakorlottak már benne.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
nagyúr
Király, teljes mértékben meg vagyok nyugodva.
Márcsak hétfőig kell túlélnem a dolgot, de ha addig hívnak, írok egy sms-t, hogy sz*rtse hallok, hétfőn keressenekIgazából, szemezek az E66 fehér verziójával. Nagyon tetszik, fémből is van,de sajnos azt hiszem, nem tudok lemondani az érintőképernyőről...
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Karma: Nem túlzás, mert korábban egyik 5800 fw-vel nem tudtad megoldani... A 3-as billentyű kombó volt mindig is a hard reset S60-ra és ezt csak a 20-as fw-nél hozták vissza.
Nokia Official Discussion Forum elég jó forrás? *#7370# (RES0) Soft Reset
Ez azért NEM volt (és nem is lesz) hard, mert a memóriában lévő cuccokat nem lehet ezzel a módszerrel kipucolni, ha már bebootolt az OS. 5 éve S60-at nyüstölök, van tapasztalatom
-
Tiesto22
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne hogy szerintem túlságosan gyorsan lemerül az aksi.Kedden megvettem az 5800-asomat, mondta a csaj hogy az első töltésnek ugye 12 órán át kell tartania, hát én nem bírtam kivárni és csak 10 órát töltöttem De gondolom ez nem befolyásolhatja nagyon az üzemidejét. szóval azóta folyamatosan nekem minden nap újra kell töltenem kb. 24 óránként. Igaz használom is szóval van nyúzva rendesen. Videók, zene, képek. Nála a legelső lemerülése úgy volt hogy egyetlen egyszer figyelmeztetett hogy merül a telep és egyből ki is kapcsolt. Aztán elkezdtem nézegetni az aksi töltöttséget jelző ikont amin fullon ugye 6 csík van , elég sokáig bírta így fél napig nem is ment le egy se de aztán néztem egy 20 perce videót kb. elötte 6 csík volt a videó után pedig már csak 3 :-o . Ezen meglepődtem kicsit hogy nem fokozatosan fogy hanem 3asával szinte. Szerintetek ez normális?
-
verser233
senior tag
válasz Tiesto22 #4266 üzenetére
Szerintem ez nem normális, főleg ha azt veszem alapul, hogy én szerdán reggel vettem le a töltőről és még mindig 3 csíkom van. Telefonáltam, volt egy kicsi GPS, meg pár óra zene,rádió ezen időszak alatt
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
SZERK: Igazad van, tényleg a 7370-et írják Soft Resetnek, a 7780 meg a Revert to Factory Settings. Ettől függetlenül ez a Soft Reset is letöröl mindent a C: meghajtóról, szóval eredményben ugyanott vagyunk. Fogj egy N95-öst és próbáld ki, én rendszeresen erre kényszerülök sajnos. Természetesen a Soft Reset újraindítja a telefont, és úgy nullázza le a memóriát, nem amikor beírtad a kódot, így azért az elméleted sántít itt
Én meg már kis híján egy éve S60 fejlesztéssel dolgozom "elég közel a tűzhöz", mellesleg én is a 6600 óta S60-as telefonokat használok, úgyhogy
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
kp78
addikt
válasz icecave #4264 üzenetére
Addig telefonálj kihangosítva, úgy nem recseg, és nem halkul.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kelzsoca
félisten
válasz Tiesto22 #4266 üzenetére
Aztán elkezdtem nézegetni az aksi töltöttséget jelző ikont amin fullon ugye 6 csík van , elég sokáig bírta így fél napig nem is ment le egy se de aztán néztem egy 20 perce videót kb. elötte 6 csík volt a videó után pedig már csak 3
Ez a hirtelen ugrás, és nem folyamatosság a 10-es alap SW-re miatt csinálja!
Mióta fent van nekem a 20-as SW tovább bírja egy töltéssel, és normálisan mutatja az töltöttségi szintet! -
kp78
addikt
válasz kelzsoca #4271 üzenetére
Hát azért a 20-nál sem mondanám, hogy úgy mutatja, ahogy kellene.
Egy csomó ideig mutat teljesen feltöltött szintet, aztán meg hirtelen esni kezd.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Tiesto22
csendes tag
Igen tényleg csak az alap 10es firmware van fenn rajta a t-mobile jóvoltából. De akkor ezt legalább kitudták küszöbölni hogy normálisan jelzi ki az aksi töltöttséget. Mondjuk egy dolog vigasztal hogy nagyon gyorsan pár óra alatt feltöltődik a telo.
-
-
kelzsoca
félisten
Az enyémnél szépen, megy lefelé egyesével a csík, ahogy fogy a szufla az akksiból, és nem úgy mint amikor a 10-es szoft volt fent
icecave
Szerintem annyira ne reménykedj hogy kapsz egy másikat, majd arra hivatkoznak hogy annál is nagy valószínűséggel probléma lesz a hangszóróval, és azt fogják mondani, amit most visszahoztál kicserélik a hangszórót, és már jó is a telefon
Mert az rendben van hogy a szolgáltató ilyennel nem foglalkozik és 3 napon belül inkább azonnal cseréli, mivel nem szerviz csak kereskedő, viszont egy Nokia boltban szerintem nekiesnek és azonnal szétkapják a telefont, nem gondolnak egyből a cserére, mikor a problémát ők is tudják orvosolni, és ezért nem indokolt a cserekészülék!
Bár ne legyen igazam!
[ Szerkesztve ]
-
oceanearth
őstag
Ezt mondjuk én sem. Tegnap lementem Jászbrénybe és gondoltam kipróbálom a GPS-t. Amikor indultam full töltöttségi szintet mutatott a teló, mikor leértem, ez 1 óra GPS használatot jelent, már 1 csík volt. Vagy csak ennyire kajálná a GPS az akkut?
Nem tud vki vmi olcsóbb autós töltőt, mint a Nokia? Vagy esetleg vmi olcsó autós tartót?
13.000ft-ot nem adnék egy vacak műanyag autós tartóért. A 7.000 a töltőre már meggondolandó... -
BMW-M6power
tag
válasz oceanearth #4276 üzenetére
a telefonos gps nagyon zabálja az akkut, csak rövid időre lehet használni töltő nélkül, de 10000-ért vannak nagyon profi cuccok már.
Galaxy S10+
-
nagyúr
válasz kelzsoca #4275 üzenetére
Azért vagyok bizakodó, mert az eladó direkt mondta, hogy 3 napon belül, ha lesz para, akkor cserélik mindenképp, ha később akkor javítják a helyszínen, ha nem nagy a gáz a telefonnal. Ha másikkal is para lesz, visszakérem a pénzem, megnéztem a jótállást, benne van, hogy visszatérítik az árat, ha kérem.
-
nagyúr
-
Bandus99
őstag
Nekem Nokia LD3W BTs GPS modulom van igaz nem mostansag vettem.
Elonye, hogy egyszeruen beszerezheto cserelheto nokia aksija van, ellentetben mas GPS modulokkal. Raadasul a csomagban van egy autos tolto hozza (igaz 220V-os nincs) Namost ez tokeletes a telefonhoz is.Minosegre nem tudom osszehasonlitani mas vevokkel nekem sosem volt mas, de sztem nincs hibaja.
Autos tartot meg speedshopbol vettem 3k ert meg 3k lett volna kulon hozza a tartokar, de azt nem kellet vennem, mert mar volt a regi pdabol maradt Pontos tipusara nem emlekszem a tartonak, de innen ajanlotta vki a forumbol.
Szerk.
Ami egyeduli problemam a kulso BTs vevo garmin parossal, ha egyszer beallitottam a garminhoz egy kulso vevot, sehogy sem tudom ravenni, hogy most akkor megsem azt szeretnem, hanem a belso GPS vevot. Tehat ha egyszer atallitod onnantol kezdve csak azzal mukodik. Ha netan vki megmondana megis mikent lehetne ezt orvosolni annak orulnek. Ja es az hogy valaszd ki a beepitett gps vevot menuben nem mukodik mert ugyanoda sorolja a mar parositott kulso gps vevot is.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Próbálom a Garmin-hoz felraknia az Európa térképet, azt ami fent van a nokiaprogramok.hu-n, elvileg csak fel kéne másolni a Garmin mappába, de állandóan azt írja ki, hogy megtelt a lemez. A fájl amit másolnék, 1,7 Gb-t, és 6 Gb még szabad a memóriakártyán.
Mi lehet a baj?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Con Troll
senior tag
Lehet hogy ezt már olvastátok, de ha valaki még nem látta akkor katt [ide.] A telók hangszóróhibájáról egy kis ismertető.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cyberpunk
félisten
Az enyémnek nincs baja szerencsére kopkopkop
Hope was the right choice, and it always will be.
-
kp78
addikt
válasz Bandus99 #4281 üzenetére
Garminban belemész beállítások > rendszer > gps vevő.
Ott elvileg jobb alsó sarokban van olyan, hogy letilt.
Ha letiltottad, akkor beadja újra azt a menürészt, ahol választhatsz, hogy BT-s, vagy beépített.
Én mondjuk a saját belső vevővel használom, de át tudnám állítani külsőre most is.
Nem hinném, hogy nem lehetne visszatenni BT-sről belsőre.Az a tartó forgatható? Mert navi közben jobb lenne fekvő módban nézni a kijelzőt.
Én sima utángyártott autóstöltőt vettem, még 1000 Ft sem volt, de tölt ez is.
Viszont tartóm még nekem sincs.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Felraktam EZT a progit (Handy Shell), egész jól hasznáható, és ha ezen keresztül nyitod meg a telefonkönyvet, tudsz dupla mássalhangzóra keresni.
-
kp78
addikt
Ha telóval formáztad, (azzal célszerű), akkor úgy formázza, ahogy neki kell.
-
Bandus99
őstag
Szia
Mint irtam ez a megoldas nem mukodik.
Mivel 2 lehetoseg vanBluetooth GPS hasznalata
Csatlakoztatott/beepitett GPS hasznalataA baj ott van, ha egy BTs kulso vevot egyszer osszeparositok a keszulekkel, onnantol kezdve beteszi a masodik kategoriaba, hiszen mar csatlakoztatott GPS.
Azert nagyon jo lenne, ha jelentkezne vki aki tenyleg kulso GPS vevovel hasznalja a telefont es megnezne nekem neki sikerul-e visszatenni ideiglenesen a beepitett GPS vevore.
A tarto elforgathato minden iranyba, szukseg eseten dontheto is.
-
kp78
addikt
válasz Bandus99 #4295 üzenetére
Bocsi, akkor lehet, hogy rosszul értettem a problémád.
Azt próbáltad, hogy törlöd ezt az eszközt a BT-s párosított eszközök közül BT menüjében?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
BobTail
őstag
Sziasztok! újra itt vok Szóval feltette megy alkalmazást, de nem fut. Hogy tudom törölni? Mert ha egyszer rákattintok, akor elindul, ha felsorolás menünézetben rákatittntok opciók és eltávolítás, nem csinál semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest