Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19951) Barthezz2 válasza Zsolto (#19949) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Vágom :) És üzemidőt mennyire befolyásolja ez? Szegény 5530-am egy nyúzósabb napon estig se biztos, hogy bírja, így részben ezért sem hagytam neki eddig, hogy fentmaradjon. Adatforgalom szempontjából gondolom sokat nem számít, mert míg nincs mail, addig forgalom sincs, a mailt meg így is úgy is leszedem.
A html miatt valóban jó, meg már csak azért is, mert nekem most több mint 1600 mail van a fiókomban, a gyárit meg sokszor megfektette ez..

(#19950) dipeti:
TT elég jó modokat csinál, tőle én is használtam már, bár perpill épp gyári van nálam fent. De megyek megnézem, 5530-ra is csinált-e az új szoftból..

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#19952) Zsolto válasza Barthezz2 (#19951) üzenetére


Zsolto
őstag

Hát, az üzemidő szerintem siralmas, de úgy látom, másoknak sem sokkal jobb. Estére általában megfekszik, de a két nap csak fényévek távolában lebegő álom. Lehet, hogy kéne egy új akksi, nem tudom. Bő egy éves a telóm, neten mindig fenn van 3G-ben, fényerő kétharmadon, hallgatok zenét, nyomkodom néha a levelek miatt meg "csak úgy", de ezt nyúzásnak nem nevezném, csak használom inkább. Nap közben próbálok rá-rá tölteni, hogy ne haljon meg estére.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#19953) Barthezz2 válasza Zsolto (#19952) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Dettó, azon kivétellel, hogy nekem 3G nincs, de ugye az akksi is kisebb.
Egyszer bírta 3 napot, azóta se tudom, hogy sikerült :D 2 nap akkor megvan, ha extra dolgokra nem használom, csak telefonnak, úgy se sokat. Viszont nem azért vettem ilyen telefont..
Na mindegy, kipróbálom, hogy hagyom a mailt kapcsolódva, úgy mit bír..

Everybody lies.

(#19954) freaghill


freaghill
őstag

Tud valaki egy eladó Nokia 5800 -t 30 ezer körül?
Aki igen, az legyen szíves és küldjön PÜ-t! ;]
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#19955) jimmy399


jimmy399
senior tag

Áh. Sziasztok.

A minap épp gondoltam megnézem van-e friss firmware a telefonhoz. Volt. Elolvastam az ujítások listáját, és azt, hogy miben fejlődött.
Úgy döntöttem felteszem. Eddig minden oké. Felement rá és ment az örömködés. Azt írta a Nokia Software Updater (NSU), hogy a telefon visszaáll az alapbeállításokra. Ezért is gondoltam úgy hogy nincsen semmi gond, mivel angol nyelvű lett. No, gondoltam, gyorsan átállítom magyar nyelvre.

De, nem sikerült, mivel nem volt benne. Mégegyszer egy NSU-s frissítés. A helyzet ugyan ez. Na mondom, akkor irány a Nokia bolt. Bevittem, előadtam mi a pálya. Erre a srác közli, hogy szingapúri a telefon, ezért nincs benne magyar nyelv. Valószínű hogy az XXL GSM-ben tettek rá magyar nyelvű szoftot. Na mondom fantasztikus.

Buktam a magyar nyelvet. :( Nem lettem jókedvű.

Bár, csak zárójelben megoldottam a magyarítást, és a legújabb 51.0.0.6-os szoft van rajta továbbra is, de akkor is gáz, hogy pont az XXL-ben van ilyen... :(

--- N/A ---

(#19956) rin02 válasza Zsolto (#19952) üzenetére


rin02
aktív tag

"Nap közben próbálok rá-rá tölteni, hogy ne haljon meg estére."

Na ez itt a baj. Ennek a telefonnak kéne bírni a 3-4 napot. Még legrosszabb esetben is amit leírtál úgy is kéne a 2-3 napot bírnia.

Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html

(#19957) rin02


rin02
aktív tag

Én is frissítettem. A menüben való görgetés javulásán és a rezgés javításán kívül mást nem veszek észre.

Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html

(#19958) Barthezz2 válasza rin02 (#19956) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nem nagyon hiszem, hogy a LI-ION akksinak húde nagyot ártana, ha rátöltesz.
A múltkor leszóltak, hogy nincs ázsiai, meg európai telefon, mind egykutya, de én egyáltalán nem csodálkoznék azon, ha valakinek "ugyan az" az akksi szarabb lenne, mint másnak. :U

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#19959) hülyegyerek válasza Barthezz2 (#19958) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Bocs,de én nem azt mondtam,hogy nincs ázsiai meg európai Nokia.Annyit mondtam,hogy teljesen egy helyről vannak az alkatrészek (az akksi is).

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#19960) morphin


morphin
tag

Srácok!
Van egy kis tré...
Ma gondoltam én is frissítem a telót...tegnap este feltöltöttem.Ma elkezdtem Ovi Suite-on keresztül frissíteni.Csinált biztonsági mentést stb...aztán letöltött vmi 145 megát, majd elkezdte telepíteni az új szoftot.Nos kiírta, hogy kész, a teló újra fog indulni...nem indult.Kiírta, hogy húzzak ki mindent, akksit ki majd dugjam be a töltőt aztán USB kábelt, majd kapcsoljam be.Semmi. Windows fél percenként pittyeg (új USB kapcs.) majd megin, mint amikor leválasztunk vmi USB dolgot. Mit tudnék ezzel csinálni?? Nem kapcsol be és nem reagál semmire....hihetetlen.
Köszi

(#19961) kali válasza morphin (#19960) üzenetére


kali
legenda

a hard reset bekapcsolásra sem reagál?

(#19962) morphin válasza kali (#19961) üzenetére


morphin
tag

Ha nincs bedugva semmi a telóba, akkor rezeg egyet mint amikor bekapcsolom, de nem csinál semmit. Fekete a képernyő. "Kameragomb+piros+zöld és bekapcs"-ra sem csinál szart se...eddig semmi gondom nem volt a telóval...

(#19963) rin02 válasza morphin (#19960) üzenetére


rin02
aktív tag

Szerintem szoftveresen halott lett. Valami komplikáció léphetett fel frissítés közben. Semmi baj, vidd be a szervízbe, ott megcsinálják!

Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html

(#19964) morphin válasza rin02 (#19963) üzenetére


morphin
tag

És van valami szervízkereső? Remélem van bőven szervíz...nem akarom ezért bejárni a fél világot.Budapest északi részén ismer valaki egyet? Amúgy most ráraktam töltőre és nem bántom...lehet leszívta az akksit teljesen.Ha nem lesz jó reggelig...akkor előkapom a régi SE K550i-t és bánkódom egy sort. :O :W

Találtam a Pólusban...hnap beviszem oda.

[ Szerkesztve ]

(#19965) Barthezz2 válasza hülyegyerek (#19959) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Értettem, erre irányult az előző hozzászólásom is, hogy te azt mondod minden egy helyről van. Csak akkor azt mivel magyarázod, hogy valakinek egy napot sem bír, másnak meg ugyan azzal a felhasználással 3-at? :U

Everybody lies.

(#19966) hülyegyerek válasza Barthezz2 (#19965) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Semmivel nem magyarázom,van ilyen...Lehet,hogy te,és a Kovácspisti is egy órát hallgattok rajta zenét,félórát neteztek,félórát telefonáltok,csak nem mindegy milyen szoftverek futnak a háttérben,mekkora a fényerő,be van e kapcsolva éjszaka,felmegy e önállóan a netre,stb...
És akkor még nem beszéltünk arról,hogy mennyi idős is az az akksi...

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#19967) deka10 válasza morphin (#19960) üzenetére


deka10
senior tag

Hát én elsősorban kivenném a memória kártyát és úgy próbálnám bekapcsolni, másodsorban ha ez nem működik akkor kivennem az aksit egy kb. 10 percre és megpróbálnám utánna bekapcsolni. Ha ezekután sem kapcsol be akkor vinném szervízbe.

Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!

(#19968) Misály válasza morphin (#19964) üzenetére


Misály
addikt

Nem kell szerviz hozza otthon meg tudod csinalni.

Meghalt a telefon, valszeg nem volt fullon az akksi amikor megprobaltad frissiteni es (kb ket csik lemegy egy frissiteskor, a rom irasa energiaigenyes ) lemerult a telefon es felallapotban megallt.

Szedj le egy jafot vagy phoenixet ha megvagy szolj es mindjart leirom hogyan tovabb.

[ Szerkesztve ]

(#19969) Misály válasza hülyegyerek (#19966) üzenetére


Misály
addikt

Nekem koreai belseju, kinai osszeszerelesu akksim van, a telefont itthon raktak ossze, es szemben kollegam kinai osszeszerelesu telefonjaval sokkal jobban birja ( neki raadasul ketszer volt alaplapcseres a telefonja )

(#19970) Con Troll


Con Troll
senior tag

Tudnátok mondani olyan programot, (bár kétlem, hogy lenne ilyen, erre a "szuper" telóra...) amivel lehet CITROMAIL-es címről csatolmányokat küldeni?? Egész délután azzal szenvedtem, hogy egyáltalán egy sima levelet el tudjak küldeni, de nem hajlandó...Az üzenetek menüből elérhető imélkliens kimenő üzenet esetében nem működik, állandóan a pofámba vág valami szar hibaüzenetet, a külön imélalkalmazás pedig nem hajlandó szinkronizálni...mindkettő beb@ssza a kimenő mappába az iméleket azt jóvan...Ennyire képes? Nem tudom, hogy lehetne elküldeni az üzenetemet...Ja és vodás mobilnettel próbálom. Wifin is próbáltam ott se megy.

[ Szerkesztve ]

(#19971) Misály válasza Con Troll (#19970) üzenetére


Misály
addikt

Nem a telefonnal van a baj hanem a citromaillel ugyanis kimeno szervere ezeknek a szolgaltatoknak nincsen minden esetben az adott mobilszolgaltato levelezorendszeret hasznalja kimeno leveleknel ami alapesetben nincs aktivalva.

A "szuper" telefonodnak semmi baja, csak a honi ingyenes levelezoszolgaltatasok ilyenek, en az indexes fiokomat becsatoltam egy live fiokba es lass csodat mukodik.

Nem a telefont kene hibaztatni eloszor, erdekes modon mind a gmail mind a live mind az exchange leveleket el lehet vele kuldeni.

[ Szerkesztve ]

(#19972) Detros12


Detros12
tag

Használja valaki az SPB Mobile Shell programot?
HA igen leírná a tapasztalatait?Előre is kösz.

(#19973) Misály válasza Detros12 (#19972) üzenetére


Misály
addikt

Kiprobaltam egesz pofas csak megeszik kb hat mega ramot es ertelemszeruen az uzemido is csokken, a telefonkonyve viszont szvsz borzalmas, es a legutobbi verzio amit probaltam nem modositja pl a hivas feluletet ami kicsit felmegoldasnak tunik.

(#19974) hülyegyerek válasza Misály (#19969) üzenetére


hülyegyerek
addikt

És mennyi idősek a telók?

(#19972) Detros12: Nekem kb 2 hónapja van fent az SPB ,és szerintem kiváló.Vannak mindenféle widgetek,amiket akárhová kipakolászhatsz az 5 részre osztott főképernyőre.
Az újabb verzióban már zenelejátszó widget is van,ami nagyon kellett már.
Szerintem a hívásnapló ezerszer jobb ,mint a gyári,mivel fényképpel,időponttal mutatja az eseményeket,ráadásul egyben a kimenő-bejövőket,nem úgy mint a gyári.
Nekem nem lassult semmit a teló,hiába eszik meg sok ramot....

[ Szerkesztve ]

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#19975) Misály válasza hülyegyerek (#19974) üzenetére


Misály
addikt

Tavaly marciusi az enyem, kollegame tavaly majusi.

(#19976) hülyegyerek válasza Misály (#19975) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Akkor passz. A lényeg,hogy a hiba nem az ön készülékében van.
Szerintem ez olyan dolog lehet,mint a procik tuningolhatósága:két ugyanarról a gyártósorról lekerülő ugyanolyan típusú processzor egyáltalán nem biztos,hogy ugyanazt a teljesítményt fogja bírni.Lehet,hogy az egyik épphogy eldöcög a 3 gigás alapórajelén,a másikat meg simán ki lehet hajtani 4 gigáig...

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#19977) Con Troll válasza Misály (#19971) üzenetére


Con Troll
senior tag

Okés, megnyugodhatsz, hogy nem csak emiatt hibáztatom a telefont. Több, mint egy éves intenzív használat után a legrövidebb úton válnék meg tőle, a NOKIA márkával karöltve, de egyelőre nem tehetem.

Akkor ezek szerint nem lehet citromail-es címről leveleket küöldözgetni? Nincs valami beállítás, amivel kiküszöbölhető?

[ Szerkesztve ]

(#19978) Misály válasza Con Troll (#19977) üzenetére


Misály
addikt

en meg nem talaltam

(#19979) morphin válasza Misály (#19968) üzenetére


morphin
tag

Szia!
Mivel dolgozom, csak délután érek rá berhelni.Most kiveszem belőle az akksit meg mindent.Légyszi itt vagy privátban írd le miket kell csinálni vele,meg egy link is jó lenne az említett programokhoz.Mellesleg akkor most töltőre kéne rakni vagy mi?Ma akkor nem viszem el szervízbe,de ha ma este sem tudom megcsinálni holnap muszáj lesz.
Köszi!!! :R

(#19980) morphin


morphin
tag

Még annyi, hogy másfél hónapos a telefon és 2év Nokia garis.Ugye nem veszti el a garit vagy ilyesmi, ha most nekiállok vmi progival ügyeskedni??

(#19981) Sperafico


Sperafico
tag

Nekem nem találja az új szoftvert az NSU, csak az 50.0.005 verziót. Miért?
T-mobilos kék a teló.

(#19982) Barthezz2 válasza hülyegyerek (#19974) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nincs fél éves a telefonom, és kezdetek óta ennyit bír. Hát mindegy, ez van. Azért vettem, hogy használjam, ha használom meg merül, végül is így normális :)

Az SPB-t én is használom. Annyival kiegészítenélek, hogy 2x5 oldalt is kitehetünk akár. Ramot ugyan zabál, de én nem vettem észre, hogy lassulna, és azt sem, hogy jobban enné az akksit. Hamarosan meg elvileg érkezik majd egy fullscreen-es változat is.
Telefonkönyv és hivásnapló meg szerintem is jobb, mint a gyári.

(#19977) joni55:
A nokia messaging elméletileg támogatja a citromailt is. Ki még nem próbáltam, mert nincs ilyen címem. Viszont figyelj, mert a szolgáltatóknál ez nem ingyenes(kell ugye net, és emelett a vodánál 450/h, a T-nél ha igaz 500/h, a telenornál meg 1ft/hó, ha van min 100megás netcsomagod)

Everybody lies.

(#19983) #93966848


#93966848
törölt tag

Sziasztok!
Ma hozza futár a telót.Kérdésem érintőképernyős újoncként, hogy miket tegyek fel a telóra.Olvastam, hogy 51es sw meg főzőtt rom.Olyanok érdekelnek amik nem járnak garivesztéssel illetve amiket vissza lehet állítani gyári sw-re(ha létezik ilyen h vissza a gyárira)Hard reset pontosan mit csinál a telóval?Visszaállítja a gyári szoftot?
Köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#19984) Zsolto válasza #93966848 (#19983) üzenetére


Zsolto
őstag

szia!

Első lépés: Nokia PC Suite telepítése a PC-re.
Utána feltétlenül tedd fel a Nokia Mapset, ingyenes, hangnavigál és jó.

Nem vagyok egy hekkelős típus, az új szoft van rajta, főzött cuccokkal nem foglalkozom (ld. az aláírásomat ;) ). Nekem ezek vannak még fenn:

- Quick Office - fizetős, de nekem kellett a munkámhoz
- BrightLight Ver. 1.0 Offscreen Technologies Ltd. -- zseblámpa a ledekből
- AccuWeather -- időjárás-előrejelző, nagyon sokat tud (főleg Bp miatt)
- Weather Touch Ver. 1.0 foreca.mobi -- időjárás-előrejelző, Siófokot is ismeri, ezért kellett
- YouTube kliens
- Google Maps
- Level - vízszintező progi
- Itt és most -- szabadidős programkereső
- Hack Proof Password Manager - jelzókezelő
- ScreenSnap képernyőmentő
- Picasa Plugin
- Facebook Plugin
- Játékok ízlés szerint.

A javát az OVI Store-ból (OVI Áruház) szedtem le, jórészt ingyenesek, amit nem, azt a nokiaprogramok.hu-ról.

Mások biztos adnak még egy pár jó ötletet :)

Használd egészséggel!

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#19985) #93966848 válasza Zsolto (#19984) üzenetére


#93966848
törölt tag

Köszi szépen! :C .PC Suite fent van a gépen Nokia 6500 miatt :) Én is hadilábon állok a főzött rommal kapcsolatban..Csak olvastam pl hogy gyorsabb lesz a teljesítmény, kamerát 100%ra javítja meg ilyenek.

(#19986) freaghill válasza #93966848 (#19983) üzenetére


freaghill
őstag

Téves.... Privátra akartam kattintani... Még reggel van... :Y

[ Szerkesztve ]

(#19987) doki13


doki13
aktív tag

Sziasztok.miben jobb az uj soft???Leirná valaki?kösz elöre is

[ Szerkesztve ]

A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!

(#19988) tjb007 válasza Sperafico (#19981) üzenetére


tjb007
nagyúr

Azért nem találja mert még nincs T-s 51 -es szoftver.

(#19989) Cimbooora


Cimbooora
aktív tag

Üdv!
Megvettem sikeresen az első érintőképes mobilomat, az 5800-át.
Minden okés, és rendben van, csak kéne rá egy jó kis navi, és nem tudom mik az amik jó lennének rá, és ami mostanában a legjobb úgymond.
Válaszaitokat előre köszönöm! :R

(#19990) kp78 válasza Cimbooora (#19989) üzenetére


kp78
addikt

A legegyszerűbb, és ingyenes is, az a nokia maps, szerintem első körben azt próbáld ki. :)

(#19991) tjb007 válasza Cimbooora (#19989) üzenetére


tjb007
nagyúr

Ovi Maps, teljesen ingyenes. A Nokia oldaláról lehet letölteni.

(#19992) rin02 válasza #93966848 (#19985) üzenetére


rin02
aktív tag

"Csak olvastam pl hogy gyorsabb lesz a teljesítmény, kamerát 100%ra javítja meg ilyenek."

Téves! Ne rakjál rá semmilyen főzött ROM-ot, ráadásul a hackelés sem ajánlatos... Hidd el, hosszútávon sokkal jobb az eredeti. Azt legalább szakemberek készítik el hivatalosan a Nokia üzemében... Lehet, hogy nem olyan csicsás, meg nem forog 3D-ben a menü meg sorolhatnám, de akkor sem ajánlatos. Hidd el, jobb az eredeti.

Ezt a telefont rengeteg sokmindenre lehet használni, én nagyon szeretem. Ez az első érintőképernyős és az első symbianos telefonom. Hogy te is kitudd használni , ezért én is leírom pár alkalmazás nevét,amiket használok és jók.

Programok: Nokia Photo Browser, Nokia Mobile Paint, Offscreen Crayons Touch, QuickOffice, Nokia Térképek (ebben bennevan a Nokia 4 minialkalmazása is)

Játékok: Raging Thunder, Asphalt 4 HD, WWE 2010, Armageddon Squadron, Big Roll in Paradise, MicroPool 2007

Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html

(#19993) Intel q8200 válasza rin02 (#19992) üzenetére


Intel q8200
senior tag

Én is egyetértek!
Igaz, hogy csilli-villire megcsinálják a srácok, de az eredeti szoftver, csak eredeti.
Azok a szakemberek nem hiába vannak ott a Nokiánál.
Nah persze ez csak a mi véleményünk. :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 pro

(#19994) Con Troll válasza Barthezz2 (#19982) üzenetére


Con Troll
senior tag

Akkor nem értem miért nem ment tegnap a levélküldés :( Ha valaki tud erről valamit, akkor légyszi irjon nekem! Előre is köszi!

(#19995) Stunts666 válasza rin02 (#19992) üzenetére


Stunts666
őstag

Big Roll in Paradise játék neked nem lép ki a story mode vége fele??? Megcsináltam minden küldetést, minden hülyeséget. Már csak a tárgyak szerzése volt hátra. Megvertem az egyik manuszt és kilépett. Vissza lépek és megint kilép. Ezt csinálja a végtelenségig.

(#19996) rin02 válasza Stunts666 (#19995) üzenetére


rin02
aktív tag

Nem tudom, én nem merültem bele, csak fent van, néha lejátszok egy gyors mecsset, és annyi.

Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html

(#19997) pethYeti válasza rin02 (#19992) üzenetére


pethYeti
addikt

Abszoludt nem értek veled egyet, ne mond a többieknek, hogy jobb az eredeti rom, mert nem az, és ha nem is próbáltál főzöttet, ne is írj a témával kapcsolatban;-)

(#19998) rin02 válasza pethYeti (#19997) üzenetére


rin02
aktív tag

1. Próbáltam, csak nem az én telefonomon, hanem másén, mert kíváncsi voltam rá, hogy milyen moddolva.
2. Ő csak a véleményünket kérdezte, én elmondtam. Te is elmondtad, majd így tudja mérlegelni. Ezért van a fórum.

Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html

(#19999) Mr President


Mr President
senior tag

Üdv

Az lenne a problémám h nem játsza le a telefon a feltett zenét. Beállításokban látja, de már ha a galériában nézem akkor nincs ott ahova tettem. :F Nemtudom mi lehet a baj, vagy mit csinálok rosszul, mert csak látnia kellene h már bemásoltam. Segítségeteket előre is köszönöm.

iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7

(#20000) Zsolto válasza Mr President (#19999) üzenetére


Zsolto
őstag

Dear Mr. President,

kérem, frissítse a médiatár tartalmát:
Galéria -> Számok -> Opciók -> Könyvtár frissítése.

Remélem, ez segít :)

Maradok őszinte híve:

Zsolto

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.