- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
Hát nálam az a baj, hogy tényleg körülrajongott a csaj, egyfolytában rajtam lógott, én meg megpróbáltam a "nemfoglalkozokveledannáljobbankellekneked" taktikát... Aztán amikor 3 hónapnyi ilyen után megmondtam neki, mit érzek, majd felrobbant az örömtől...
De aztán hogy az alatt az egy hét alatt mi történt vele, sajnos nem tudom... a harmadik, fél éves kapcsolatomból a lány jó barátja volt a csajnak, ő elmondta volna, mondom, no, tőle akarom hallani...Velem csak annyi bajocska van amúgy, hogy minden egyes kis csalódás egyre gátlásosabbá tesz...
De én bízok benne, hogy azért valami jó nekem is jutÜdv: Bálint
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondoltam bemutatkozok egy kicsit, hogy mindenki tudjon rólam véleményt alkotni a maga részére. Remélem legtöbbetekben...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest