Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ha csak tartják az eredeti Most Wanted színvonalat már jó lesz
-
Manbal
senior tag
20GB? legalább grafikailag szebb lesz picivel mint a Run. Arcade autós játéknak amúgy elmegy mindegyik rész, én személy szerint végigjátszottam mindegyiket.
-
hoeerny
tag
Na erről lemaradtam. Nehogy már ezt is ugyanolyan névvel adják ki...
-
-
Chapel
addikt
Persze értem én, de a fizika= szimulátor?? Azért csak nem
Lásd pl anno carmageddon, azt sem nevezném szimulátornak, mégis úgy volt jó.
De hogy mást ne mondjak, ami egy gridben van pl. az már elég ide. Egyszerűen ez a padlógázzal egész pályán át baromi unalmas.
Mondom ezt úgy hogy megvettem eredetibe a HP-ot, mert hogy szép graf jó lesz amolyan szombat délutánra. Hát nem, kiábrándító, azóta is port fog a polconPersze hogy van nyereség, mindig is lesz ahogy a COD 46-része is szépen fog hozni, úgy ez is. Azt mondom csak hogy lehetne szélesebb körben is mozogni.
A Run is ilyen, vagy ott a frostbyte 2 azért ad valamit?
Nem próbáltam a korábbiakból kiindulva. -
fasirTTT
őstag
ez nem szimulátor, ez arcade....
játssz F1el. abban van fizika.komolyan, 1es emberek úgy beszélnek erről a játékról, mintha meg kellene venni.... ha nem tetszik ne vedd meg. ennyi
ok vélemény meg minden...de...hát már ne is tudomnem hiszem, hogy csinálnák ezt az nfs sorozatot, ha nem lenne nyereségük.
-
Rossi
addikt
Most erre írjam azt, hogy az ajánlottnál gyengébb gépemen a StarCraft 2 és a Diablo 3 röccenés nélkül fut full grafikán? Egyik sem említhető egy lapon még az egész NFS szériával sem... Ezt egykori nagyon nagy NFS fanként írom, a második résztől az új Hot Pursuitig végigtoltam mindet (többet többször is), de nekem ez a sorozat már halott sajnos. (Meg lassan minden játék, amihez a EA hozzányúl...)
-
jocek91
aktív tag
Ha jól emlékszem még a Carbon megjelenése előtt volt egy interjú az ea-vel hogy az a céljuk hogy minden évben egy új need for speed-et készítsenek, hát eddig ezt be is tartották, most már lehúzhatnák a burnout sorozatot vagy valami teljesen új névvel adhatnák a The Run-hoz hasonló selejteket.
-
Shing
őstag
Hol igaz már ez a gépigény? Megy az etetés mint a Max Payne 3-nál. Ez is elfog futni HD-FullHD közötti felbontásban egy HD5770 szintű videokártyával meg egy erős 2 magossal. HD6950? Ugyan már...
-
M3Ny3'T
senior tag
A magyarázat pedig baromi egyszerű: Frostbyte 2-vel üzemel.
Konzol témához: Igen, visszatartja a PC-t, de a konzolnál még jobban visszatartja a fejlesztői lustaság. Portolnak, nem optimalizálnak semmit...naná, hogy a 10x erősebb vas is képes elhasalni.
Hogy mi lesz a köv. generációnál? Bele se merek gondolni...de remélhetőleg legalább a textúrák felbontása átlépi legalább a 2048x2048-as "álomhatárt" (mert már rég a 4096-osnál kellene tartani). -
feka001
csendes tag
A minimum még elmegy, de az ajánlott szerintem magas. De nem csak nekem:[link]
3 éve egy 8800 GT kb. 35.000ft volt és tovább tartott és magas beállításokhoz is bőven elég volt mint most egy GTX 560 TI ami kb 50.000ft. Pedig azt mondják a konzolok visszatartják a gépigényt. Akkor mi lesz ha jön az új generáció?
-
kapeti07
senior tag
Szerintem ezt a szériát (NFS) egy pár évre pihentetni kellene. És egy teljesen új gárdának kéne fejleszteni. Szerintem csakis ezekkel a feltételekkel lehetne megint sikeres.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Originen elérhetővé vált a Most Wanted hivatalos gépigénye.
- Milyen videókártyát?
- eBay
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest