- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
Nem, ez antelife 128 dollár. De közben megoldottam. N2_16 szoftververzióval jött 4.1-es Androiddal. Erre tettem fel az N2_18-at, ami 4.1.1-re változtatta. Erre nem ment fel a play store update. Érdekes módon feltettem a legújabb verziót, ami a 00_29-es verziószámra hallgat, ami 4.0.3-as(!!!!) androidot csinált, erre felment a cucc. Aki ezt érti, az megmagyarázhatja nekem. Mindenesetre rootolni se tudtam semmivel se, mert csak úgy kiírta, hogy nem megy, és boldog volt.
-
yerico
senior tag
A telefon megérkezett tegnap, de a Google Play természetesen nincs. Keresem a neten, mindenféle "ez biztosan működik" verzió van, de nálam egy se fut. Valakinek ötlete, hogy mi kellhet hozzá? Jelen pillanatban a 18-as szoftver fut a gépen 4.1.1-es Androiddal. Exínos Abuse fenn van, de nem tud rootolni, csak leakadni. Bármilyen update csoda kínai nyelvre vált, azonnal felpakolja a szaros kínai cuccokat, amiket egyesével kell leszedni, de Playstore az nincs.
-
yerico
senior tag
válasz
littlemole #160 üzenetére
Nekem tracking numbert nem küldtek, végül írtam 3 levelet a supportnak, így kaptam számot. Most egy hét után azt látom, hogy a DHL-nél már megjelent a rendelésem, de még Szingapúrban van a cucc.
-
yerico
senior tag
válasz
kmarci25 #100 üzenetére
Samsung Galaxy S Plus-t használok, másfél éve vettem előfizetéssel T-nél. 2.3-as Androiddal megy. Márkás? Igen. Drága volt? Igen (2 év hűséggel 60K). Van hozzá frissítés? Nincs. Ha valami baja van, akkor a cserealkatrész annyi, mint a komplett telefon (36E HUF, egyben cserélendő minden, kivéve hátlap és akksi). Akkor miért ne rendeljek egy kínait, ami sokkal többet tud, és amennyiért megveszem, annyiért el tudom adni a régit? Szóval felesleges azzal jönni, hogy a régihez van támogatás, meg új verziók. Igen, 18 hónapig elméletileg, utána nincs. Utána erkölcsileg is elavul, és az is kell, hogy valaki a megjelenés napján megvegye drágán. Ha megvárja, míg olcsóbb lesz, akkor éppen a frissítést bukja el. Szabad a választás. Nálam ez egy N2-es, de pár ismerősöm S2-ről váltott Zopo C2-re.
-
yerico
senior tag
antelife-on újra rendelhető, 133 dollár, de mintha a fekete előlap, fehér hátlap kombináció lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ár/érték arányban verhetetlen telefon. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Asustor NAS
- Linux haladóknak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest