Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssj81
aktív tag
Nagyon tutin néz ki.
-
wii90
tag
Grat! Nagyon pofás lett

-
szaszlaci
addikt
Az előző házamat juttatja eszembe!

-
kromatika
veterán
ügyes munka.gratula.
-
Nagyon tuti, főleg ez az áttört fa.

-
feco72
Modder
Sajnos, mint írtam elszabás történt asztalosilag. Az új ennél mindenféleképp szellősebb lesz, ez inkább egy "látványtervnek" készült. Jelenleg kb. +10 fok amit mérek ezzel a változattal.
A hátulja a kis méret miatt szinte végig csatlakozóaljzatokból áll. Nagyobb méretnél egy vékony peremet megpróbálok ráilleszteni.Nemsokára (még ma) cserélem képeket, remélem azok jobban tetszenek.
-
Ygg
senior tag
Hmm..érdekes.
Az első képek alapján rosszabbra számítottam, de a végeredmény jó lett szerintem.
A hűtés tényleg kérdéses.
Meg a hátuljára kéne valamit kitalálni. -
djgeg
őstag
Vagyis steampunk xD Vagyis Szürreális scifi, amely stemapunk elemekre épül illetve használ
Plusz a szép kis art deco elemek.( Amúgy érdekes, hogy a 20 as években használt építészeti és művészeti forma egy 1965 ös storyban szerepel)ui.: Még mielőtt valaki beszólna, hogy nem scifi mert nem a jövőben játszódik... Nem attól scifi valami mert a jövőben játszódik.
-
.mf
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem nem tetszett - a mínusz végtelenbe lehúznám azért, mert más kult játékokból másoltak át egy-az-egyben jeleneteket, a párbeszéd is betűre megegyezett. A világa sem jött be, teljesen abszurd, a történetmesélés sem, pár óra játék után abbahagytam.
Az első képek után még vakartam kicsit a fejem, hogy hogyan lesz ez steampunkos, de a kész képek már meggyőzőek lettek. Majd veletechen csinálunk jobb képeket

-
feco72
Modder
Örülök, hogy sikerült mások tetszését is elnyernie, megpróbáltam nem elmenni extrém irányba.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szép, szép

-
gabe_
őstag
A végére egész stílusos lett, viszont a képek a házról borzalmasak. Jobb minőségű fotókon kellemesebb lenne nézegetni...

-
derapo
tag
Jó lett nagyon..egy kicsit olyan mint amilyeneket Bioshock első részében lehetett látni..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon hálás vagyok és várom a következőt vagy a többit?
Üdv.