Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
És akkor most nem fog kéthetente felborulni a szolgáltatás?
-
WonderCSabo
félisten
Nagy önkritikát gyakorolhat a Google, ha öt éven át már egy totál kiforrott rendszert bétának nevez.
Nem hittem, hogy valaha is lekerül az a dizájn béta logó. -
HardSanyeee
őstag
Csoda

Amúgy 2-3 napja bekerült egy új funkció, hogy el lehet tüntetni bizonyos menüpontokat és/vagy label-eket, amiket egy "More" gombbal elő lehet hívni a helymegtakarítás érdekében. Nektek is van ilyen? (Angol verziót használok) -
Dr. Romano
veterán
LoL, ideje volt már....
-
whiz
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem dehogy, az még rosszabb lenne. Csak pl. a válaszleveleket - főleg ha már több ment odavissza - lehetetlenség átlátni. Aztán lehet, hogy van rá valami megoldás, nem sokat kísérleteztem vele.
-
-
whiz
aktív tag
Nem lenne rossz, ha csinálnának ennek a gmailnek egy átlátható és szép kezelőfelületet. Ha már egyszer nem béta végre. Ezt az ocsmányságot sikerült a fremailnek is szépen lekoppintania...
persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, és az is igaz, hogy akkor se biztos, hogy használnám, ha szebb lenne 
-
Jégkokó
veterán
Engem az érdekelne, hogy mi értelme ennek a béta kiírásnak, mert az iwiw is évekig béta üzembe futott, mára eljutott oda, hogy lassabb mint a kezdetekbe volt.
-
Misi 007
őstag
Soha nem volt bajom a Gmailel remélem ezután se lesz!

-
LaMotta
aktív tag
És tényleg!

-
wwhy
veterán
csoda történt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alien24
tag
5 ev utan... lehet pezsgot bontani

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem hittem, hogy valaha is lekerül az a dizájn béta logó.

persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, és az is igaz, hogy akkor se biztos, hogy használnám, ha szebb lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)