Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát erről soha nem hallottam eddig Ma is tanultam valamit.
A mostani Corsák "óriásiak", első blikkre avatatlan szemnek simán Astra. Ugyanígy J Astra kombi első blikkra lazán Insignia.Részemről én nem tudom eldönteni, hogy tetszene-e egy űrállomással közlekedni. Bizonyos értelemben igen, mert egyszerűen néha jó érzés, hogy egy mozgó városban ülök, praktikus, megvan a maga varázsa, riszpektje. Illetve nem lenne túlzás, ugyanis én a 190 -et veregetem, barátnőm meg ugyancsak 180 feletti. Amikor ötösbe vágom a HAstrát izomból akkor bizony kékült már a térde
Másik oldala a dolognak, hogy sokszor meg úgy érzem, hogy jó-jó, praktikus, riszpekt, szép, jó, nem lényegesen nehezebb, de bakker, rossz érzéssel tölt el, hogy nincs kihasználva. Nem szeretem a funkcióvesztette dolgokat. Hát nemtom, mindig azt szeretném ami van, úgyis
Viszont ha már kombi, akkor tényleg nem adnám egy 3000 -es MV6 -os Omega alá -
haddent
addikt
Grat, szép dög, és szerintem sokáig fog hűen szolgálni. Valamiért nincs túl nagy hírneve a Villámnak itthon, se sehol, mégis, személyes tapasztalat alapján hihetetlen megbízhatóak. Bár hozzá kell tenni, mindig kiforrott darabokat hajtottunk a családban. Cserébe viszont tényleg, csodálkozva nézek, amikor mondják sokan, hogy hol marad a németek megbízhatósága a japókhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux Mint
- További aktív témák...