Hirdetés
- Karácsonyi pofára esés
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
Üdv:
Polacheck: Mr. Irdatlan, Hihetetlen család c. animációs filmből, Pixar
ptiboy: Worms 3D, kukac
Ramses07: Spawn, Spawn c. képregényből (Image Comics)
Robaj: Pingu a Pingu c. gyúrmafilmsorozatból
RoyalFlush: Shadow the Hedgehog, Sonic, konzol játékból
scope2007: Chowder a Chowder c. rajzfilmből, cartoon network
smartshop.hu: SmartShop logó
somé: kőfej, Húsvét szigetek, Easter Island, stone head
Str8 sk8r: Hulk, Marvel, képregény
Sub-ZeRo: Mortal Kombat, Sub-Zero, nindzsa, kék
szasanyi: Szatír, Disney, Herkules, Hercules c. rajzfilmből
Thomas1: Lilo, Disney, Lilo és Stitch – A csillagkutya c. rajzfilmből
TommyGun: Star Wars, Csillagok Háborúja, Clone trooper lieutenant, Klón hadnagy, kék
upc on-line: UPC logó
várnarancs: M&M's drazsé, narancssárga
vbbb: Borat, Sacha Baron Cohen
vedini: maszk, Jim Carrey
westlake: kaszás, Billy és Mandy kalandjai a Kaszással c. rajzfilmből, cartoon network
Winne: worms ultimate mayhem, kukacÉs a végére itt egy apró javascript az ismeretlen avatarok megtekintéséhez. (Kicsit lassúcska a sok replace miatt, de legalább egy helyen lehet látni névvel az összeset amit még be kell azonosítani)
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
bluechip: BlueChip logó
BonFire: Gino Saji vagy Ginosaji, démon, kiskanál, a "The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon" c. rövidfilmből
B1T3: The Doodler, a Doodle Jump nevű játékból, négylábú teremtmény
Bubee82: barna tehén, közönséges szarvasmarha
C4mp3r: Anubisz, Anubis, isten, ókori Egyiptom,
Darth_Revan: Darth Nihilus, Csillagok Háborúja, Star Wars, sith, Knights of the Old Republic II - The Sith Lords
DeusHun: Vault Boy, a Vault-Tec cég kabalája a Fallout világban, kalapos figura
dfdfdf: Monkey D. Luffy, One Piece c. japán manga, animációs rajzfilm sorozatból.
dodopek: Darth Sidious, Palpatine, Sith Nagyúr, Star Wars, Csillagok Háborúja
Dyno: Rocko, Rocko modern élete c. rajzfilmből, Nickelodeon, kenguru, wallaby
fatalerror: Wolverine, X-Men, Marvel, képregény, Logan, rozsomák
GeniusHU: Genius logó
Hack3er: Chester vagy Cheetos Chester, gepárd, Cheetos nevű chips reklámfigurája
Hujikolp: madárka a For the Birds c. Pixar animációs rövidfilmből, Madárkák a dróton
HZoli87: Ropsz és Edi, Crash és Eddie, Jégkorszak - Olvadás animációs film szereplője, oposszum. Ha kék a szeme, akkor Crash, ha barna, akkor EddieÉs itt egy hiányos azonosítás:
csontváz: Dinoszaurusz koponya, sajnos a fajra nem sikerült rájönnöm, de valamilyen növényevőre tippelek.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Frissítettem az oldalt én is. (Javascript szerint 521 ember van a listán)
Később megpróbálok olyan scriptet írni, amely erről az oldalról olvassa be a névlistát. (Vagy, ha van lehetőséged, hosztolhatnád te is ezt az egyetlen html fájlt, amit viszonylag könnyű aktualizálni: var names = [
"_ak_","alibaba78","AMD_ok" ... ] részt kell csak frissíteni) -
Arcanis
aktív tag
Kicsit próbálok lefaragni az S-betűsökből:
simonzé: Ugyanaz, mint a gyári zöld ufófej, csak kékben, ufó
Sipi: Superman ruha, pingvin, linux, tux
superecneB: Malzahar, the Prophet of the Void, League of Legends stratégiai játék karaktere
sto1911: Ranger, katona, a Quake főszereplője, illetve a Quaqe III Arena egyik karaktereRaZroX: RayMan, videójáték karakter, UbiSoft
-
Arcanis
aktív tag
tuskooo: Twitchy a mókus, pörög, kávé, Pirosszka (Hoodwinked!) c. filmből
Ripper03: songoku, linux, pingvin, tux, Dragon Ball
picur220: linux, pingvin, tux, lángoló, égő
ntomka: linux, pingvin, tux, hibbant, széles mosoly
No-kia: Bender, piros, gonosz, ördög, evil, Futurama c. rajzfilmből
8nemesis8: Dagobert McCsip, Dagobert bácsi, Kacsamesék, DuckTales c. rajzfilmből
Narxis: Arnold, Hey Arnold c. rajzfilmből, szőke, futball fej, fiú
lcee79: Bane, Batman, The Dark Knight Rises, A sötét lovag - Felemelkedés c. filmből, DC Comics
Laraxior: Mortal Kombat, Scorpion, nindzsa, sárga
Lalll: Terence Hill, olasz színész, Bud Spencer és Terence Hill filmek
KicsiUbul: linux, pingvin, tux, Ubul a kutya ruhában, Garfield
Intruder2k5: linux, pingvin, tux, paradicsom jelmezben, piros
dbius: linux, pingvin, tux, detektív jelmezben, Sherlock HolmesPár hiányos (?!)
ssolitude: linux, pingvin, tux, valamiféle exoskeleton páncélban
laca026: linux, pingvin, tux, (legalábbis abból lett) csőr nélkül, nevet, bukósisakkal
FefeeX: linux, pingvin, tux, kidülledt szemek, nagy fejhallgatóu.i: Bővítettem a listázót, minden avatar mellett ott van két ikon, mellyel két ismert képkeresőre lehet ugrani. (Persze a találatok általában nem sokat érnek, de esetenként az arcképszerkesztőben meg lehet találni az avatar készítésekor készült hozzászólásokat)
-
Arcanis
aktív tag
-
Arcanis
aktív tag
Kombat: Harlequin, UT 2003, Unreal Tournament, Homo Sapiens Medusae, Nightmare
LordVader80: Aayla Secura, Twi'lek, jedi lovag, nő, kék, Star Wars, Csillagok Háborúja
luw2win: Raj, indiai elefánt, Camp Lazlo, László Tábor, Cartoon Network
Olcsi: Kit Cloudkicker, barna, kölyökmedve, Balu Kapitány c. rajzfilmből
Speed(R): Bullet Bill, rakéta, töltény, fekete, Super MarioMás: Nagyon jó Star Wars karakter enciklopédia:
Van egy tonna jó rajzfilmszerű forráskép. Pl1, Pl2 -
Arcanis
aktív tag
Igen az ilyenek, hogy, "rózsaszínű nyuszi", meg "ló"
Egyébként van még viszonylag sok olyan, ami valamelyik gyári avatar felpimpelve...Obi-1: Obi-Wan Kenobi, jedi lovag, Star Wars, Csillagok Háborúja, ember
Ndruu: Én ezen gondolkoztam egy csomót, és csak azért sem jöttem rá...
Szerintem valamilyen Cartoon Networkos rajzfilmben volt anno...[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Szerintem a kulcsszavakon (tag-eken) kívül kellene kategóriaként megadni azt, hogy filmből, rajzfilmből, stb-ből van-e az adott arcékép. Tehát lenne egy kulcsszavas kereső + kategória filter.
Plusz én nem a felhasználónevet használnám az adott arckép ID-je ként, hanem az is csak egy metadata lenne (aktuális felhasználó), így akár a szabad képek is mehetnének a rendszerbe. Vagy látszana, hogy XY régen Batman volt, most meg már más.(#258) Ndruu: A gépnek háttal ülve szoktál dolgozni?
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Volt egy szabad órám: Eredmény
A MySQL táblát egy ilyen formátumú xls táblázatból mentett txt-vel lehet feltölteni, plusz a képeket külön gifként egy mappába ki kell menteni (ID-nek megfelelő névvel) -
Arcanis
aktív tag
Beraktam a többi rekordot is a december 13-i excel táblázatból, lehet tesztelgetni
http://hadigi.orgfree.com/phavatars/
Kategóriát csak az első tizen valahányhoz adtam meg.
Ndruu, ha ebbe az excel-be dolgozol tovább, akkor automatikusan frissíthető az oldal az új adatokkal bármikor.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Átpakoltam ide is, mert a másik szerver eléggé messze van. (Most pl alig érhető el)
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Frissítettem idáig a saját oldalamon: http://gyebro.atw.hu/
Csak, hogy ne dolgozzatok feleslegesen (újra és újra megnevezve azt ami már megvan) -
Arcanis
aktív tag
Beírtam az újakat is, meg még néhány régebbit. [link]
-
Arcanis
aktív tag
A főoldalon ott van az a rész, hogy "Rekordok száma: 1089 (Ebből címke nélküli: 271 [mutasd ezeket])" ahol a kiemelt rész egy link a megnevezendő listára.
Egyébként nem tudom, hogy mit szeretne Ndruu, én csak belekontárkodtam a projektbe... (nomeg az egész oldal még kissé kiforratlan) -
Arcanis
aktív tag
Pl. így?
Ehhez át kell állni post-ról get-re. Ndruu: header.php-ben method="post" helyett method="get" és search.php-ban $_POST-ok cseréje $_GET-re.Ja és még valami: BigBlackDog egyszemélyben megtestesíti a kutya kategóriát ezt még szerintem én írtam el, majd javítsuk állatra.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Közben már átköltözött Ndruu oldalára a kereső (pharckep.atw.hu/PHAV). Az enyémen (gyebro.atw.hu) amolyan "experimental feature"-ök tesztelése folyik.
Például az is eszembe jutott, hogy jó lenne-e ha minden címke kattintható lenne (a táblázatban), és ha rákattintasz, akkor rákeres az adott címkére.
Egyébként a címre kattintva vissza lehet jutni a főoldalra.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Nem semmi lett az új fejléc a keresőn! Nagyon állat !
[ Módosította: 7 ]
-
Arcanis
aktív tag
Hát én azt csinálnám, hogy a header.php-ba (amit ugye mindig include-olunk) raknám az egész fejlécet, a div megnyitásával kezdve
<div id="bgTopDiv">
<br>
<br>
<br>
<h2><a href="index.php">PH Avatar kereső - Béta</a></h2>
<form action="search.php" method="get">
...
...
</form><p>A teljes adatbázis: </p>
De nem zárnám le a div-et ott, hanem minden egyes php fájlban a táblázat kiechozása előtt. Valahogy így:
index.php:
echo "<p>Rekordok száma: ".mysql_num_rows($result)." (Ebből címke nélküli: ".mysql_num_rows($result2)." <a href=\"empty.php\">[mutasd ezeket]</a>) <a href=\"free.php\">[szabad avatarok]</a></p>";
echo "</div>";
echo "<table>";
echo "<tr><th>Avatar</th><th>Felhasználónév</th .....Persze lehet, hogy nem ez a legelegánsabb megoldás... : )
Ja igen, a tanulság az, hogy nyugodtan írj html-t a php kóddal
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
-
Arcanis
aktív tag
Most mé'? Nem lett jó?
-
Arcanis
aktív tag
válasz westcoastog #435 üzenetére
-
Arcanis
aktív tag
Én oldalra raknám az "ugrás felülre" gombot. (Pl. középen a lapozó, jobb szélen pedig az ugrás gomb).
Közben azonosítottam egyet:
Xpod: Kimba a fehér oroszlán, white lion // rajzfilm, állat.
Legalábbis szerintem. Csak valamiért szürkés a színe. De nézzétek ezeket a képeket: [link] [link] Más oroszlánnak nincs fekete füle.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
UP!
Emberek mindjárt "belépünk" az utolsó 50-en belülre! Hajrá, hajrá!
Ndruu: jó lett az oldal tetejére nyilacska! -
Arcanis
aktív tag
Na ez nagyon nagy "find" , azokhoz oda lehetne írni, hogy "planetcreation, generált"
Most néztem pár avatar generátort és úgy látom, hogy pl
hemaka avatarja a [faceyourmanga] generátor eredménye.
venember83 avatarja pedig a [south park avatar] generátorral készült.Egyébként UP!, hajrá, már nem sok maradt
-
Arcanis
aktív tag
Ha az arcképszerkesztő topik 1. hsz-ában már a friss van (márpedig ott ugyebár az van), akkor szerintem mentsd le a teljes honlapot böngészővel. (Így az összes képet elmenti a ...html_elemei mappába, ahonnan válogatás nélkül mehet fel a szerverre akár mind, felülírva a régieket)
-
Arcanis
aktív tag
Nekem a jobb oldali tetszene jobban, ha fent nem csak úgy véget érne a világos sáv, hanem lenne egy olyan keret mint lent. (És abban lenne benne a 4 gomb).
A "oldal tetejére" gomb helye viszont jobban tetszik a jobb oldali verzióban.
Az jutott eszembe, hogy az "avatar", "felhasználó" és "kategóriák" oszlopok szélességét talán fixálni kellene. (Az avatar oszlopét mindenképp, illetve középre igazítani benne a képet).
Egyéb lehetséges fejlesztések:
- felhasználónév kattintható legyen és mutasson a PH! adatlapra
- a navigációs eszközök (jobbra, balra, fel) az ablakhoz (nem pedig a tartalomhoz) lennének rögzítve (tehát nem kellene legörgetni, mindig fix helyen oldalt / alul látszanának).
- oldalméret is kirakható / változtatható lehet (legördülő menü) ugyanúgy mint itt PH-n
- esetleg lehetne egy olyan nézet (amolyan arcképcsarnok), ahol minden arckép egy oldalon van és a részletek nem látszanak (vagy csak akkor, ha az egeret egy arckép fölé viszed)
Ezek persze megvitatandó kérdések, nem feltétlenül növelik tovább a használhatóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest