- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
Dickinson #31 üzenetére
Egyedül szerintem az akku a gyenge pontja, nem valami tartós...de ennyi pénzért valahol csak meglapul egy kis kompromisszum. Engem nem zavar, játékokat csont nélkül viszi. Eddig nem találtam olyat ami megfogta volna. Kezdve a GTA-któl a Modern Combat-ig. A rendszer elég gördülékeny, a kijelző nagyon szép. wifi hozza az elvárt szintet, nagyon nem teszteltem, de lakáson belül jó. Egy apró hibát fedeztem fel, de lehet ez egyéni probléma. Néha nem tudom milyen oknál fogva nem hajlandó alvóba menni, ilyenkor restart és jó minden. Különösebben nem zavar, csak nem tudom a miértjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest