- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
krystman #665 üzenetére
Nekem nincs gondom a sebességével. A wifivel már nekem is annál inkább.
Amúgy azt sem szabad elfelejteni, hogy a telefonod valószínűleg kisebb felbontással üzemel (az enyém legalábbis igen, csak 800x480-as), a tablet meg ugye 1280x800-as, azért az is eszik plusz megaherceket.
Mindenesetre nekem is 2 magos Huaweim van (Y300), de nekem az sokkal lassabb, minden tekintetben. A tableten azért sokkal pörgősebb mondjuk GMail-ból Chrome-ra váltani és vissza, meg gyorsabban is nyitja meg az oldalakat nekem.
A sebességével sohasem volt gondom.
Én a wifit szívem szerint úgy berhelném meg, hogy ráraknék egy külső antennát, vagy legalábbis egy külső csatlakozót ráraknék, és ha kell, antennát rátekerve lehetne erősíteni. De ez csak akkor él, ha gyárilag gyenge az antenna és amiatt gyenge a wifi és nem az adó-vevő miatt, mert ha azzal van a gond, akkor hiába rakunk rá akár parabolát is... hiába a nagyobb antenna, ha nincs utána eszköz, ami küld-fogad megfelelő erősséggel.
Nekem jelenleg az egyetlen jel erősítés úgy valósult meg otthon, hogy megfelelő helyre (lakás kellős közepére) való elhelyezéssel mindenhol egyforma nagyjából a jelerősség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest