- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Downsampling #20564 üzenetére
Kikapod a vinyót és Puppylinux alatt azt másolsz róla, amit akarsz.
-
Somatom
veterán
válasz
CoolBoy323 #20215 üzenetére
Pontosan min akadsz el?
SSH -n root -ként kell bejelentkezned, a NAS admin jelszavaddal. -
-
Somatom
veterán
válasz
Zwodkassy #20182 üzenetére
Azt lehet átméretezni. GParted. Ez egy Linuxos partícionáló. Volt már dolgom olyan Hiren`s -szel, amiben volt. De, létezik külön bootolható CD -ként is, valamint a Puppylinuxokban is beépített tool. Egyszerű, grafikus felületű, nagyon jó progi. Az más kérdés, hogy átméretezés után a NAS felismeri-e a megnövelt részt. Egy próbát megér.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
lacik2 #20161 üzenetére
Puppylinux
De, óvatosan, mert függőséget okoz! Egyszer rádvakkant a kutyus és soha többet nem akarsz más OS -t használni. -
Somatom
veterán
válasz
gumimaci1235 #20130 üzenetére
Olvass vissza! Egy totál kezdőnek ajánlasz DOS parancssoros megoldást? Még nekem is gugliznom kellett hozzá, mert eddig úgy tudtam, hogy ez terminálként van az OS -ben. A gugli szerint ezt a DOS -t vmi Windows nevű izé használja. Azt már nem volt türelmem kinyomozni, hogy mi a rák az a Windows.
-
Somatom
veterán
válasz
gumimaci1235 #20127 üzenetére
Ez most komoly? Próbaképpen beírtam a böngészőbe, hogy "ipconfig", de a hálózatom helyett, a guglit dobta.
-
Somatom
veterán
Tud vki Budapesten olyan szervízt, ahol ventit tudnak cserélni egy 310 -ben?
-
Somatom
veterán
Tényleg nincs ötletem. ID Tag szempontból totál káosz a zenetáram. A 310 -es SMB -jéről megpróbáltam ugyanezt a Pokolgép lemezt lejátszani Androidos TotalCommander -rel, VLC -vel, N-Player -el és Kodival. Az első három fájlnév, a Kodi pedig ID3 alapján játszotta le, de mindegyik helyes sorrendben.
-
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #19684 üzenetére
Teljesen másról van szó. Egy médialejátszós topikban volt szó róla. Kodi, mint Jukebox. Régebben használtam Silverjuke -ot. Nagyon bejött, de ez nincs Android -ra. Találtam kiváltót, a GoneMad -et. Ebben viszont egyáltalán nincs hálózati támogatás. Ezt úgy hidaltam át, hogy CIFS -sel csatoltam a NAS music megosztását. Így már helyi médiaként látta és tökéletesen működött. Egészen Android 4.4 -ig, amiben jött az emulált tárhely, fuse, meg SELinux, amik betettek a CIFS csatolásnak. Ezért gondoltam, hogy megpróbálom Kodival. De, katasztrófális lett az eredmény. A linkelt topikban csámcsogtunk az okán.
-
Somatom
veterán
válasz
junkpod #19682 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tűnik egyszerűbbnek. Hetekig kéne dolgoznom az adatbázis rendberakásán. Ennyit nekem biztos, hogy nem ér. Akkor inkább egy "célhardver". Veszek egy Málnát és felrakom rá a Silverjuke -ot. Egyébként, egy másik topikban előkerült a kérdésedben illetékes. Írtam neki, hogy ha tud, akkor nézzen át ebbe a topikba.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
bezzegz #19396 üzenetére
Nekem is 310 -em van. A gyári torrent tökéletesem működik. A gyári extra csomagok közül telepíthető PyLoad -nál jobb fájl-letöltővel még nem volt dolgom, pedig próbáltam már egy párat. Kár, hogy abbamaradt a fejlesztése. Nem tudom, hogy hány letöltőben lehet azt beállítani, hogy a letöltés utáni kicsomagoláshoz hány százalékos CPU teljesítményt vehet igénybe.
-
Somatom
veterán
válasz
cirano1 #19124 üzenetére
Így már világos. Az azért van szervernek titulálva, mert az egy szerver és nem lejátszó. A lejátszó a TV -den van. Én nem tudok segíteni, mert nem használok a NAS -on médiaszervert (SMB -ről, vagy WebDAV -ról játszok le), de így már sztem fogsz segítséget kapni egy mkv -képes szerverhez.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
zsolt20 #19038 üzenetére
A Synology -nak, meg az Asustor -nak vannak ilyen kütyüi, újonnan 100 ropi körül. Nem tudom, nem-e érné meg jobban egy mini PC -re felrakni az OMV -t. Nekem egy Vorke V1 em van. Hasonló vas, mint amiket az Inteles NAS -okba raknak, de én még nem próbáltam ilyen célra használni. Linux viszont fut rajta, tehát elvileg tudna OMV -t futtatni.
-
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #18929 üzenetére
Köszi! Első körben megpróbálom VLC -vel. Az kezeli az SMB -t, és van benne CC feature. Meglássuk, hogy bírja a Wifi. Azért lenne jó közvetlenül a NAS -ról, mert akkor ki lehetne iktatni a Wifit az átvitelből. Az UPnP szerver felvarázslása mennyire pilótavizsgás? Az automatizált indítás sztem menni fog.
-
Somatom
veterán
Vettem egy Chromecast Ultrát. Van lehetőség a NAS -ról közvetlenül (mármint routeren keresztül) A CC -re küldeni a médiatartalmat, vagy a kiválasztáson kívül, a streameléshez is kell külön eszköz (teló, PC)?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
zsolt20 #18659 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag vagy működik, vagy nem. A probléma az, hogy ha a NAS leállt, és a router -ben lejár a kapcsolattartási idő, akkor dobja az IP -t. Innentől nem lesz érvényes a wol csomag címe. Erre való a router -ben az arp binding, ami összekapcsolja az IP -t a mac -címmel. Így működik addig, amig szabályosan lett leállítva a NAS. De, ha pl áramszünet miatt állt le, akkor a WOL csomagot a 00:00:00:00:00:30 -as mac -re kell küldeni. De, két mac -címet nem lehet egy IP -hez bindelni.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
A 310 -ben arra is van lehetőség, hogy az admin felület elérését átrakjuk 80 -ról, mondjuk a 92 -es portra. Én így csináltam, mert a 80 -on a webes megosztás van, hogy a haverjaimnak ne kelljen portot beírni a böngészőjükbe, ha streamelni, vagy letölteni szeretnének a NAS -ról belső hálón.
-
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #18535 üzenetére
Van a NAS -om webes felülete az extra csomagokkal, meg a routerem (Archer MR200) webes admin felülete. Hogy lesz ebből normális DDNS? Sehogy. Tudod jól, hogy miért kellett kukáznom a remek Shibby Tomatot. Azért, mert az ősrégi kernele nem kezelte a Hi-Linkes USB modememet. Sakk, matt, router csere.
-
Somatom
veterán
válasz
M_AND_Ms #18528 üzenetére
Ennyire ne nézz légyszi tudatlannak! A belső IP -vel mihez kezdene? Természetes, hogy a NAS, router, Androidos eszköz a hálózat külső IP -jét kérdezné le. Azért a NAS -t írtam, mert alapból ott van benne a Gdrive szinkron. Androidon pedig ha van fiókod, akkor Gdrive -od is van. A Gdrive eléréshez pedig nem kell külön GDrive kliensalkalmazás. Aktívan használok több Gdrive fiókot, de külön GDrive kliens egyáltalán nincs telepítve. (Pontosabban van, mert alapértelmezetten rendszeralkalmazás a telómon, csak letiltottam, mert nem használom.) Fodersync -kel, automatizálóval síma ügy egy ilyen feltöltött IP lekérdezése Gdrive -ból, hiszen csak egy szöveges fájl -ról van szó. Akkor pedig célalkalmazás is készíthető rá.
-
Somatom
veterán
válasz
M_AND_Ms #18524 üzenetére
Akkor kifejtem. Mi kell a DDNS -hez? Valamilyen fix elérés, amivel a változó elérésű eszköz kapcsolatot tart, és tudatja vele a megváltozott elérését. Erre bármilyen, fix elérés alkalmas, legyen az DDNS kiszolgáló, FTP szerver, Gdrive, stb. A NAS -ban van Gdrive kliens (már, ha a Zyxel nem szarna az egészre, és frissítené az új policy -nek megfelelően). Egyszerű utasítással, a NAS feltolja a Drive -ba a megváltozott IP -jét. Gondolom, a változás detektálásának a módját nem kell kifejtenem). Szinte minden Androidos eszközön van megadva alapértelmezett Google fiók (hiszen enélkül nincs Play, meg egy csomó másik Google szolgáltatás). Símán megoldható, hogy a kliens szinkronizáljon a GDrive adott mappájával. Erre lehetne célalkalmazást is készíteni.
Ennyi.Ami a telós megoldást illeti, sokan használnak Androidos boxot szervernek. Ezeken futhat a duckdns kliens. Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, akinek van otthon a fiókban néhány levetett, Androidos telója. Bármelyik alkalmas arra, hogy futtassa a duckdns klienst.
Persze, hogy az a tuti, ha a router tartja a DDNS kapcsolatot. A kérdezőnek Shibby Tomato kompatibilis routere van. Telepítettem már Shibby -t, ahhoz tényleg nem kell nagy tudomány. Ha tudsz olyan DDNS kiszolgálót, ami
-ingyenes
-nem igényel utólagos "törődést"
-a Shibby Tomato webes felületén beállítható
akkor írd meg légyszi! -
Somatom
veterán
válasz
junkpod #18517 üzenetére
Ahogy ráböktem a "nem vagyok robot" -ra, kiírta, hogy ez neki kevés és kezdődött a kresztáblák válogatása. Ha a "nem vagyok robot" elég lett volna, akkor szted honnan tudok a mozaikosdiról?
Olyan ideg lettem tőle, hogy határeset volt a hardveres károsodás. Soha többet NoIP! -
Somatom
veterán
válasz
M_AND_Ms #18504 üzenetére
Vagyis, tanul és mókol.
Nekem volt Tomato -s routerem. Illetve most is van, csak nem használom. Annyiból jobb, hogy van benne VPN szerver. De, DDNS -ből én nem láttam azt a húdenagy szabadságot. Egyébként nem is értem, hogy miért nincs pl. Gdrive -os lehetőség. Változáskor feltolná az IP -t a Drive -ba. Azt minden Androidos eszköz tudja kezelni. Igaz, erre a duckdns is képes, mivel van hozzá Androidos kliens. Ha a router mögött van egy bármilyen Androidos eszköz, akkor ez a probléma megoldódott. -
Somatom
veterán
Három kattintást még talán nekem is ért volna. De, ez nekem sohasem sikerült. Mindíg az lett a vége, hogy kresztáblákat, kirakatokat, hegyeket, meg hasonlókat kellett válogatnom, 5,5" -os érintőképernyőn.
Azért írtam ezekről a problémákról, mert úgy tűnt, hogy szata.68 -nak is fontos szempont az Androidos kezelés. -
Somatom
veterán
válasz
szata.68 #18500 üzenetére
Az ilyen "owncloud" megoldások alapja az, hogy valaki átveszi helyetted a ddns, és a szerver beállításának feladatait. Tök mindegy, hogy merre indulsz, a végeredmény ugyanaz lesz: tanulsz és mókolsz, vagy fizetsz. Az már részletkérdés, hogy a NoIP -nek fizetsz a DDNS -ért, vagy a Synology -nak a NAS árába épített szolgáltatásokért.
-
Somatom
veterán
válasz
junkpod #18497 üzenetére
"Ingyenes DDNS szerver"
Sztem olyan nincs a router -hez, NAS -hoz. NoIP -t állítottam be, de azt ugyebár havonta frissítgetni kell. Próbáltál már NoIP -t frissíteni Androidos telóról? Legalább három böngészővel próbáltam, de mindegyikkel kín-szenvedés. Gondolom, nem véletlenül. Van ingyenes, és jó megoldás (pl. duckdns), de azt meg sem a NAS -ban, sem a router -ben nem lehet megadni. Mármint gyárilag. Mert, amúgy felhegeszthető, de nem kezdő szintű, "yes, yes,ok" mutatvány.
Ez még csak a kezdet. Rendben, egy forwardolt FTP nem nagy kunszt. De, nem biztonságos, és a lehetőségei is korlátozottak (pl. streamelés necces). Lehetőségek terén egy WebDAV sokkal jobb. Persze, ez sincs a NAS -ban alapból -> detto, mint a ddns. A biztonsághoz meg VPN szerver kellene, ami szintén nincs alapból -> detto, mint a ddns. -
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #18224 üzenetére
Nem így történt. Egy berepülő vadászpilóta megcsinálta nekem. De, az illető tagadja, hogy lenne jogsija. Pedig...
-
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #18220 üzenetére
Nem is a leírással van a baj, hanem azzal, hogy ha közbejön valami gebasz (hibaüzenet). Sajnos, általában közbejön, és akkor egy nem kocka halandó csak néz, mint Noé a harmadik tevére.
-
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #18215 üzenetére
Az a WebDAV tényleg nagyon jó. Fájlátvitel, stream, királyság. Az Androidos fájlkezelők is ismerik. Csak pilótavizsgás a felhegesztése.
-
Somatom
veterán
válasz
Impair1980 #18136 üzenetére
Kezdjük ott, hogy írtam már, hogy felejtsd el a fordított per jelet! A NAS, és az Android sem használja. Csak a "/" játszik. Aztán, az SMB tudomásom szerint csak belső hálón működik. Ha kívűlről akarod elérni, ahhoz VPN kell. Próbálkozz webes, vagy FTP eléréssel! Azok mennek külső hálón is. Az igazi egy Apache alapú WebDAV lenne, mert azzal megy a streamelés, és könyvtárakat is lehet mozgatni. Sajnos, a 310 -en alapból nincs WebDAV szerver, és a felhegesztése pilótavizsgás. Legalábbis én nem tudtam volna megcsinálni, más dobta össze nekem. De, nyögvenyelősen FTP -ről is lehet streamelni. Szvsz. először az FTP külső eléréssel próbálkozz!
-
Somatom
veterán
Persze, hogy működik! Különben honnan tudná a router, hogy Te a NAS -on a webadmint, a webes megosztást, vagy mondjuk a Transmission webes kezelőfelületét szeretnéd elérni? Mindegyik azonos protokollt használ. A per jelek állása viszont kérdéses, mert Linux alatt nincs fordított per jel. Azt csak a Win használja.
Impair 1980:
Ilyenekről ne priviben, hanem itt, a topikban diskuráljunk!
Igen, úgy értettem, ahogy írtad, csak a korábban említett biztonsági okokból lehetőleg vmi ötjegyű portszámra forwardolj! Mint írtam, ezzel az lehet a bibi, hogy a nálad levő kliensben ezt a forwardolt portot kellene megadnod, ami Win alatt problémás lehet. Persze, ez csak elméleti probléma, hiszen manapság ki használ még Windows -t?
Az viszont nagyon érdekelne, hogy milyen telóval és hogyan tudsz CIFS csatolást csinálni? Nekem ez csak 4.4 előtti Androiddal működött. -
Somatom
veterán
válasz
Impair1980 #18130 üzenetére
Öööö... valami nem stimmel. Én is DDNS -t használok. Külső hálóból a
https://ddns:forwardolt külső port/könyvtár
útvonalat adom meg. -
Somatom
veterán
válasz
Impair1980 #18128 üzenetére
Akkor viszont nem értem, hogy min akadsz el. 1 -es NAS belső IP:port -ja nem egyezik a 2 -es NAS belső IP:port -jával. Ha a router -ben különböző külső portokra forwardolod a két 445 -ös belső portot, akkor az szintén megkülönbözteti a két eszközt. Az viszont lehet, hogy Windows -zal nem fog működni, mert úgy tudom, hogy a Win ragaszkodik a "szabványos" portokhoz. Akkor pedig nem fog felépülni a kapcsolat a 445 -östől eltérő, forwardolt porton.
-
-
Somatom
veterán
válasz
AngelH #17967 üzenetére
Hogyne lenne próbált! Én így költöztem 210 -ből, 310 -be. Először a NAS -ban létrehoztam a megosztásokat, aztán az egyik vinyót rádugtam E-Sata -n a PC -re, a másik ment a PC belső SATA portjára, bebootoltam pendrive -ról a kedvenc Puppylinuxomat, és SATA sebességen bemásoltam a tartalmat a létrehozott megosztások szerint.
-
Somatom
veterán
válasz
thboxx #17964 üzenetére
Rossz hírem van. Nincs olyan, hogy RAW file system, és pefsze a NAS sem hoz létre ilyet. A Windows szokta ezt írni a sérült, olvashatatlan partíciókra. Linux alatt próbáltad olvasni? Ha a NAS még látja, akkor az új vinyót kéne megformázni, és gyorsan lementeni rá a filmeket, amíg még lehet.
-
Somatom
veterán
Ez a téma máshonnan indult, de ide is vonatkozik. IPhone -nal lehet használni a NAS -t adatátvitelre? Nincs iPhone -om, és persze iTunes fiókom sincs. Azt szeretném, hogy az iPhone -t használó barátaim is le tudjanak tölteni a NAS -ról, és a telójukkal készített videóikat fel tudják tölteni egy külön megosztásba (amiket én utána áthelyeznék másikba, mert adatvesztés (értsd: bénázás) lehetősége miatt nem szeretnék a végső célkönyvtárra írási jogot adni). Van erre lehetőség?
-
Somatom
veterán
válasz
junkpod #17882 üzenetére
Régen sokat használtam, sztem remek letöltő. A webes felület, és az Androidos kliens is jól működött. Az utóbbit már eltávolították a Play -ről, de nekem van belőle mentésem. De, sztem a webes felület jobb, és egyszerűbb megoldani a külső, és belső elérés különválasztását. A klienset ehhez vagy újra kell szignózni, vagy kettős adatmódban kell használni, ami rootot igényel.
-
Somatom
veterán
válasz
junkpod #17876 üzenetére
+1
Én is próbálkoztam VLC -vel.. FTP -ről közvetlenül nem tud streamelni. Kell hozzá az FTP Player, de akkor már tök mindegy, hogy VLC, vagy bármi más. A DLNA pedig tudomásom szerint nem megy külső hálón. Marad a Web, de annál csak a közvetlen elérés működik VLC -vel, a tallózás nem. WebDAV és VPN nélkül nálam még mindíg a Kodi a leghasználhatóbb. -
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #17839 üzenetére
Az utóbbi pár napban futottam pár kört Androidos lejátszó ügyben, és azt tapasztaltam, hogy a webDAV támogatás nem annyira fehér holló. Azt viszont nem értem, hogy webszerverről miért olyan megoldhatatlan ez a lejátszóknak. A tallózás alapból megy bármelyik böngészőben. Mondjuk, ha hosszan nyomnék egy könyvtárra, akkor dobna egy dialógus ablakot, pár opcióval. Lenne egy olyan, hogy összes elem lejátszása. Erre a háttérben megnyitná a mappát, kimásolná a benne levő, kompatibilis kiterjesztésű url -eket, és egymás után meghívná velük az X zenelejátszót. Ugyanezen az alapon lejátszási lista is készíthető. Sztem még Robottal is meg lehetne csinálni. Mégsem találtam ilyen lehetőséget a lejátszókban. Egyedül a Kodiban működik, de a 17 -es touch -ról elmenekültem, ez a 16 -os alapú SPMC meg nem az én szemeimnek való. Röhögni fogsz, de néha úgy konfigoltam, hogy a telót leraktam az asztalra, egy másiknak a kamerájával meg nagyítóztam a feliratokat.
-
Somatom
veterán
válasz
M_AND_Ms #17836 üzenetére
Én is rögtön ezzel kezdtem.
Meg is tetszett az Ampache. Androidra is van egy pár kliense. Ezekkel az a bibi, hogy kevés nekik az alap Apache, mindegyik igényel valami módosítást szerver oldalon. Ezeknek a függősége a PHP, amit viszont pilótavizsgás lenne a NAS -os Apache alá beheggeszteni.
Mielőtt ebből azt a következtetést vonnád le, hogy értem is, amit írtam, szólok, hogy gőzöm sincs az egészről, csak tolmácsoltam a szagértő véleményét.Junkpod:
Ez addig van így, amíg azonos hálón van a szerver, és a kliens. De, SMB -hez, NFS -hez külső hálón VPN kell. A Web -hez, és az FTP -hez viszont nem. Én úgy streameltem, hogy a szerver egy Telenoros hálón levő, 4G -s router mögött van, a telóm pedig szintén Telenoros, 4G mobilneten. Vagyis, a telón megfelelő mobilnet sávszélességet feltételezve, ezt a világ bármely pontjáról megtehetném. -
Somatom
veterán
válasz
junkpod #17834 üzenetére
Sejtettem, hogy ezt fogod reagálni rá. Az akkor is pilótavizsgás, ha nem jön be semmi gebasz. De, mindíg bejön valami hibaüzenet.
Én most "valahonnan"kaptam egy Apache szervert. Ezzel szépen megy Kodiban a zenelejátszás (stream külső hálóra). Csak a Kodi (pontosabban az SPMC) kezelése az 5,5" -os telón elég gáz. Autóban kb. kivitelezhetetlen. Ez most a "nontouch" kezelőfelület, mert ami telósnak van kitalálva, az nagyon bugos.
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom #17830 üzenetére
Update:
Megvan a hiba!
A bejelentkező felülettel már próbálkoztam korábban, az admin PC -s verzióját viszont tegnap adtam meg először. Törölnöm kellett a cache -t, így már direktben beírva bejön a PC -s bejelentkező. De, ha egyszer IP -t pötyögve behozza a mobilos felületet, akkor utána már hiába próbálom a PC -s url -t, átdob a mobilosra. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
M_AND_Ms #17826 üzenetére
De, a PC -s bejelentkező felület nekem továbbra sem jön be. Ez a telós:
http://192.168.x.xxx/r49313,/playzone,/mobile/A PC -s pedig ez:
http://192.168.x.xxx/r49313,/adv,/loginwrap.htmlDe, ezt hiába írom be a telóba, akkor is átvált a mobilos bejelentkező felületre. PC -n, bejelentkezés után már ez lesz a cím:
http://192.168.x.xxx/r49313,/adv,/adminA mobilos bejelentkezés után ezt már megadhatom, átlép a PC -s admin felületre. De a bejelentkező felület mindíg mobilos. A régi Firefoxos trükkel az is PC -s volt.
-
Somatom
veterán
válasz
M_AND_Ms #17824 üzenetére
Eleve olyat használok, de a bejelentkező felület is különbözik PC -n. Régen, a Firefox a Phony addon -nal azt is behozta. Tehát, már a bejelentkezést is a PC -s felületen csináltam. Ott lehet átállítani a nyelvet, mert valamiért egy idő után automatikusan visszaáll angolra. Azt nem tudom, hogy a mobilos bejelentkező felületen ezzel mi a szitu, mert ott nem láttam nyelvváltó lehetőséget. De, valahol a 36 -os verzió körül, egy Firefox frissítés után ez a lehetőség elmúlt.
Engem ez tévesztett meg, mert ennek a bejelentkező felületnek próbáltam megadni a PC -s url -jét (valami loginwrap, vagy mi), de az továbbra sem működik telóról, mindenképpen visszadob a mobilos felületre. Amit írtál, abból nekem nem volt egyértelmű, hogy előbb a mobilos felületen be kell jelentkeznem. -
Somatom
veterán
Megvan, hogy miért nem ment nálam telóról az admin felület. User error, de leírom, hátha más is alászalad. Én a login felület kikerülésén erőlködtem, de azt nem lehet kikerülni. A mobilos felületen kell bejelentkezni, és a következő felület url -jét lehet kicserélni a PC -s megfelelőjére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest