Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Haldoklik a ventillátorom. Tudom, hogy volt róla szó a topikban, de a kereső nem dobott rá linket. Tudna linkelni vki egy jó tippet?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Köszi! Az első van a PC-Landnál. Az jó lesz, ott szoktam vásárolni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
De a 310 -be nem 40x40x10 -kell?
Szerk.: OK. Látom, van olyan is. A hang nem számít, zajos helyen van a NAS. Ha zavarna a hang, akkor kivágnám az oldalát, raknék rá egy 120 -as, lassú ventit, és letakarnám egy autóhangszóró ráccsal.
Köszi, meglátom![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Szted nem érdeklődtem előtte a lehetőségeimről? Nem akartam bebukni a privijeimet, de azt a választ kaptam a helyi mindenhatóktól, hogy nincs más mód annak a kifejezésnek az elkerülésére. Ha nincs más, akkor legyen így! Fura, hogy másokat ez foglalkoztat. Engem nem érdekel ez az ovis "rangrendszer".
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Félreérted. Nem a "rang" zavart, hanem a kifejezés. Nem vagyok tini, éltem abban a rendszerben, amiben az eredeti jelentése született. Rossz emlékeket idéz fel bennem, egyáltalán nem tartom viccesnek. A paródiáját sem. Lesz..om, hogy mi a "rangom", de az a szó ne legyen a nickem alatt!
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Mr Dini #17695 üzenetére
Ezt nem szeretném. A zaj nem gond, de hőmérséklet szempontjából nem ideális helyen van a NAS.
Joshi:
Ez a terv, de még pákát is szereznem kell hozzá, mert eddig úgy tudtam, hogy szigszalaggal és rüpcével (kábelkötegelővel) mindent meg lehet javítani.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Nagyon tele lett a hócipőm NOIP -vel. Ki lehetne kerülni valahogy? Arra gondoltam, hogy a NAS monitorozhatná a külső IP -t, és változás esetén feltölthetné Gdrive -ba, Dropbox -ba, vagy talán közvetlenül szinkronizálhatná a telómmal (BitTorrent sync). Arra is gondoltam, hogy lecserélem a NAS -t valami erősebbre, modernebbre, ami tud privát felhőt is. Szívem szerint maradnék a márkánál. Ötletek, javaslatok, vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz kmarci25 #17784 üzenetére
1. Router -ben fix belső IP a NAS -nak (routere válogatja, hogy static client, vagy virtual servers a menüpont neve).
2. Router -ben társítani a MAC -et az IP -jéhez (arp binding szokott lenni a menüpont).
3. Forwardolni a megfelelő portokat.
Ezek után a router külső IP:forwardolt külső portra kell küldeni a csomagot.
Most jön a csavar. A 310 -nél ez csak akkor működik, ha szabályosan lett leállítva. Ha mondjuk árammegszakadás miatt állt le, akkor a 00:00:00:00:00:30 -as MAC -címre kell küldeni a csomagot. Ezzel az a bibi, hogy nem minden router enged két MAC -et társítani egy IP -hez.
Be kell vallanom, hogy most úgy osztom az észt, hogy nekem sem sikerült a mobilos alkalmazással ébresztenem, pedig minden jól volt beállítva. A Tomato -s routerem adminját viszont el tudtam érni külső hálóból. A menüjében volt külön WOL opció. Onnan indítva rögtön "ébredt" a NAS.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Mr Dini #17802 üzenetére
Próbálkozom, mert engem is érdekel a dolog. Jelenleg csak FTP -m, és WEB -em van. Ezek filmhez jók, mert ott nincs következőre ugrás. Zenéhez viszont katasztrófa. Arról nem is szólva, hogy ha vki Kodit kezel vezetés közben, az potenciális gyilkos. A felület teljesen alkalmatlan a telós kezelésre. Én inkább vmi UPNP -s megoldásra gondolok. Ahhoz vannak használható Androidos kliensek. Le is tesztelném, ha be tudnám állítani a NAS -on. De nem tudom, mert nem férek hozzá az admin felülethez.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ilyenkor nekem automatikusan az a kép ugrik be, ahogy a webes mobilfelület megalkotója egy telóval a kezében próbál belépni a NAS adminba, én pedig minden egyes sikertelen kísérletnél kiosztok neki egy méretes sallert.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz M_AND_Ms #17804 üzenetére
Tudom, de nem megy! Ha megfeszülök, sem tudom átverni a NAS -t. Asztali mód, különböző addonok, PC -s url közvetlen megadása, stb. már megvolt.
Az a hsz. leginkább Mr Dininek szólt, mert a háttérben zajlanak események és épp tegnap fejtegettem, hogy az Androidos kezelés mennyire gáz.Mr Dini:
AIMP -et még nem próbáltam, a Soumi viszont az előbb hasalt el. Nálam nem egyetlen könyvtárban vannak a zenék, hanem "NAS/music/előadó/album/szám" elérési út szerint. Na, ez nem megy neki. Találtam egyet, ami eleinte ígéretesnek tűnt. Good Player. Van FTP, WebDAV, UPNP, stb kliens. Annyival tud(na) többet, hogy a könyvtár betallózása után van egy olyan lehetőség, hogy "összes url lejátszása ebben a mappában". Csakhogy ezt webszerveren nem tudja, WebDAV nincs a NAS -on, FTP -re meg errort dob az első fájlnál. Egyébként is butus szegény, mert nem tudom tallózni a mikroSD -t, fájlkezelőből pedig errort dob az explicit intentre.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #17808 üzenetére
Nem egy nagy ügy. Mindegyik ugyanarra a kaptafára megy. Az alap, hogy a router -ben fix IP -je legyen a NAS -nak. Ha ez megvan, akkor megnézed, hogy milyen porton fut a NAS -on az adott szerver. A router -ben forwardolod azt a portot egy külsőre. A külső majdnem szabadon választott, 60000 alatt, vmi ötjegyű, lehetőleg véletlen szám, hogy a kutakodók ne találjanak rá könnyen. Ha a külső IP -d dinamikus, akkor regelned kell a router -t, vagy a NAS -t vmilyen DDNS kiszolgálóra. Annál választasz egy host nevet, és utána a
hostnév.dnskiszolgáló:külső port/megosztás
útvonalon éred el az adott szervert. Ebből a DDNS a legnagyobb cumi. Pont mostanában lett elegem a NoIP szopatásaiból. Kaptam egy tippet a duckdns -re. Azt viszont nem lehet megadni sem a router -ben, sem a NAS -ban. Ideiglenesen beüzemeltem egy régi, Androidos telót, és most az kommunikál a duckdns szerverével.Megjegyzem, nem kicsit vicces, hogy egy ilyen DDNS -t, vagy néhány szervert (pl. webDAV, Lighttpd) úgy kell felhekkelni a NAS -ra, miközben egy Androidos eszközön ugyanezek GUI -n, öt perc alatt beüzemelhetők.
-
Somatom
veterán
válasz Mr Dini #17810 üzenetére
Kifejezetten nem szeretném, hogy akár a NAS -on, akár Androidon alapból a rendszer részei legyenek. Az foglaljon erőforrást amire feltétlenül szükség van, és az, amire a felhasználónak szüksége van. Minden másra ott vannak az extra programcsomagok. Sztem ebből a szempontból vonhatunk párhuzamot a két rendszer között. A fura az, hogy míg egy általános mobileszközre 60 féle szervert telepíthetek, addig egy célhardverre ennek csak egy töredékét. Persze, mindent meg lehet trükközni, de valahol meg kell húzni a határt a felhasználói, és a fejlesztői szint között. Ez a határ sztem a webgui. Nem mondom, hogy félek a termináltól, de miután elolvastam a duckdns leírásodat, inkább elővettem azt a régi telót, és a Play -ről telepítettem a duckdns klienst. Ha a NAS -on lehet Gdrive klienst, Transmission -t, vagy Pyloadot webguin telepíteni, konfigolni, használni, akkor azt a többi 50-60 -féle szervert miért nem? Hangsúlyozom, egy célhardverről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #17811 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni, mert ez nem így működik. Azt akkor tudnád használni, ha a Soumi közvetlenül tudna kommunikálni a zCloud -dal. Vagy, legalább kinyerhető lenne belőle a NAS aktuális, külső IP -je (nincs zCloudom, így ennek nem tudok utánanézni).
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #17814 üzenetére
Jó. Akkor a NAS -ban legyen aktív az FTP! Lépj be a routered adminjába! Keress egy olyan menüpontot, hogy Portforwarding, vagy Virtual Servers! Adj hozzá egy új forwardot! Az internal IP -nek a NAS -od belső hálós IP -jét írd! Internal portnak a 21 -et, external portnak mondjuk 53515 -öt (ez lehet bármilyen ötjegyű, 60000 alatt). Okézd le, vagy mentsd (ahogy a routered nevezi).
A Soumiban, a library -nál + gomb -> Internet -> add server -> FTP.
Host: A külső IP -d.
Port: az az ötjegyű.
User/pass: A NAS -é (illetve a kívánt jogosultságú useré).
Display as: a szerver nickje, amit szeretnél látni.
Ha ez megvan, akkor betallózod a kívánt könyvtárt. Javaslom, hogy először csinálj a NAS -ban egy próbakönyvtárt, pár albummal. Ahogy nézem, ez sem csak úgy lejátsza az url -t, hanem tartalmat szkennel. Nálam több, mint húszezer szám a zenetár. Sztem egy hétig szkennelné FTP -n.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Megvan, hogy miért nem ment nálam telóról az admin felület. User error, de leírom, hátha más is alászalad. Én a login felület kikerülésén erőlködtem, de azt nem lehet kikerülni. A mobilos felületen kell bejelentkezni, és a következő felület url -jét lehet kicserélni a PC -s megfelelőjére.
-
Somatom
veterán
válasz M_AND_Ms #17824 üzenetére
Eleve olyat használok, de a bejelentkező felület is különbözik PC -n. Régen, a Firefox a Phony addon -nal azt is behozta. Tehát, már a bejelentkezést is a PC -s felületen csináltam. Ott lehet átállítani a nyelvet, mert valamiért egy idő után automatikusan visszaáll angolra. Azt nem tudom, hogy a mobilos bejelentkező felületen ezzel mi a szitu, mert ott nem láttam nyelvváltó lehetőséget. De, valahol a 36 -os verzió körül, egy Firefox frissítés után ez a lehetőség elmúlt.
Engem ez tévesztett meg, mert ennek a bejelentkező felületnek próbáltam megadni a PC -s url -jét (valami loginwrap, vagy mi), de az továbbra sem működik telóról, mindenképpen visszadob a mobilos felületre. Amit írtál, abból nekem nem volt egyértelmű, hogy előbb a mobilos felületen be kell jelentkeznem.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz M_AND_Ms #17826 üzenetére
De, a PC -s bejelentkező felület nekem továbbra sem jön be. Ez a telós:
http://192.168.x.xxx/r49313,/playzone,/mobile/A PC -s pedig ez:
http://192.168.x.xxx/r49313,/adv,/loginwrap.htmlDe, ezt hiába írom be a telóba, akkor is átvált a mobilos bejelentkező felületre. PC -n, bejelentkezés után már ez lesz a cím:
http://192.168.x.xxx/r49313,/adv,/adminA mobilos bejelentkezés után ezt már megadhatom, átlép a PC -s admin felületre. De a bejelentkező felület mindíg mobilos. A régi Firefoxos trükkel az is PC -s volt.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Akkor így marad. A Chrome részemről felejtős.
M_AND_Ms:
Az Eclair óta Androidozok, tudom, hogy mi az asztali nézet. Az összes oldal (a PH -k is) asztali nézetben jelenik meg Dolphin -ban, és Firefox -ban is. Csak a NAS login -ja dobja ezt a mobilos nézetet.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Somatom #17830 üzenetére
Update:
Megvan a hiba!
A bejelentkező felülettel már próbálkoztam korábban, az admin PC -s verzióját viszont tegnap adtam meg először. Törölnöm kellett a cache -t, így már direktben beírva bejön a PC -s bejelentkező. De, ha egyszer IP -t pötyögve behozza a mobilos felületet, akkor utána már hiába próbálom a PC -s url -t, átdob a mobilosra.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #17834 üzenetére
Sejtettem, hogy ezt fogod reagálni rá. Az akkor is pilótavizsgás, ha nem jön be semmi gebasz. De, mindíg bejön valami hibaüzenet.
Én most "valahonnan" kaptam egy Apache szervert. Ezzel szépen megy Kodiban a zenelejátszás (stream külső hálóra). Csak a Kodi (pontosabban az SPMC) kezelése az 5,5" -os telón elég gáz. Autóban kb. kivitelezhetetlen. Ez most a "nontouch" kezelőfelület, mert ami telósnak van kitalálva, az nagyon bugos.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz M_AND_Ms #17836 üzenetére
Én is rögtön ezzel kezdtem. Meg is tetszett az Ampache. Androidra is van egy pár kliense. Ezekkel az a bibi, hogy kevés nekik az alap Apache, mindegyik igényel valami módosítást szerver oldalon. Ezeknek a függősége a PHP, amit viszont pilótavizsgás lenne a NAS -os Apache alá beheggeszteni.
Mielőtt ebből azt a következtetést vonnád le, hogy értem is, amit írtam, szólok, hogy gőzöm sincs az egészről, csak tolmácsoltam a szagértő véleményét.Junkpod:
Ez addig van így, amíg azonos hálón van a szerver, és a kliens. De, SMB -hez, NFS -hez külső hálón VPN kell. A Web -hez, és az FTP -hez viszont nem. Én úgy streameltem, hogy a szerver egy Telenoros hálón levő, 4G -s router mögött van, a telóm pedig szintén Telenoros, 4G mobilneten. Vagyis, a telón megfelelő mobilnet sávszélességet feltételezve, ezt a világ bármely pontjáról megtehetném.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Mr Dini #17839 üzenetére
Az utóbbi pár napban futottam pár kört Androidos lejátszó ügyben, és azt tapasztaltam, hogy a webDAV támogatás nem annyira fehér holló. Azt viszont nem értem, hogy webszerverről miért olyan megoldhatatlan ez a lejátszóknak. A tallózás alapból megy bármelyik böngészőben. Mondjuk, ha hosszan nyomnék egy könyvtárra, akkor dobna egy dialógus ablakot, pár opcióval. Lenne egy olyan, hogy összes elem lejátszása. Erre a háttérben megnyitná a mappát, kimásolná a benne levő, kompatibilis kiterjesztésű url -eket, és egymás után meghívná velük az X zenelejátszót. Ugyanezen az alapon lejátszási lista is készíthető. Sztem még Robottal is meg lehetne csinálni. Mégsem találtam ilyen lehetőséget a lejátszókban. Egyedül a Kodiban működik, de a 17 -es touch -ról elmenekültem, ez a 16 -os alapú SPMC meg nem az én szemeimnek való. Röhögni fogsz, de néha úgy konfigoltam, hogy a telót leraktam az asztalra, egy másiknak a kamerájával meg nagyítóztam a feliratokat.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #17876 üzenetére
+1
Én is próbálkoztam VLC -vel.. FTP -ről közvetlenül nem tud streamelni. Kell hozzá az FTP Player, de akkor már tök mindegy, hogy VLC, vagy bármi más. A DLNA pedig tudomásom szerint nem megy külső hálón. Marad a Web, de annál csak a közvetlen elérés működik VLC -vel, a tallózás nem. WebDAV és VPN nélkül nálam még mindíg a Kodi a leghasználhatóbb.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #17882 üzenetére
Régen sokat használtam, sztem remek letöltő. A webes felület, és az Androidos kliens is jól működött. Az utóbbit már eltávolították a Play -ről, de nekem van belőle mentésem. De, sztem a webes felület jobb, és egyszerűbb megoldani a külső, és belső elérés különválasztását. A klienset ehhez vagy újra kell szignózni, vagy kettős adatmódban kell használni, ami rootot igényel.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ez a téma máshonnan indult, de ide is vonatkozik. IPhone -nal lehet használni a NAS -t adatátvitelre? Nincs iPhone -om, és persze iTunes fiókom sincs. Azt szeretném, hogy az iPhone -t használó barátaim is le tudjanak tölteni a NAS -ról, és a telójukkal készített videóikat fel tudják tölteni egy külön megosztásba (amiket én utána áthelyeznék másikba, mert adatvesztés (értsd: bénázás) lehetősége miatt nem szeretnék a végső célkönyvtárra írási jogot adni). Van erre lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz thboxx #17964 üzenetére
Rossz hírem van. Nincs olyan, hogy RAW file system, és pefsze a NAS sem hoz létre ilyet. A Windows szokta ezt írni a sérült, olvashatatlan partíciókra. Linux alatt próbáltad olvasni? Ha a NAS még látja, akkor az új vinyót kéne megformázni, és gyorsan lementeni rá a filmeket, amíg még lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz AngelH #17967 üzenetére
Hogyne lenne próbált! Én így költöztem 210 -ből, 310 -be. Először a NAS -ban létrehoztam a megosztásokat, aztán az egyik vinyót rádugtam E-Sata -n a PC -re, a másik ment a PC belső SATA portjára, bebootoltam pendrive -ról a kedvenc Puppylinuxomat, és SATA sebességen bemásoltam a tartalmat a létrehozott megosztások szerint.
-
Somatom
veterán
válasz BalanceR #18072 üzenetére
Szerintem a 310 nem alkalmas ilyenre. Meg lehet csinálni, de nem két kattintásos módon, és a gyári lehetőségekkel nem elég biztonságos. Meg lehet "hekkelni", és akkor jól használható, és biztonságos, de az nem felhasználói szintű beavatkozás.
-
Somatom
veterán
válasz Impair1980 #18128 üzenetére
Akkor viszont nem értem, hogy min akadsz el. 1 -es NAS belső IP:port -ja nem egyezik a 2 -es NAS belső IP:port -jával. Ha a router -ben különböző külső portokra forwardolod a két 445 -ös belső portot, akkor az szintén megkülönbözteti a két eszközt. Az viszont lehet, hogy Windows -zal nem fog működni, mert úgy tudom, hogy a Win ragaszkodik a "szabványos" portokhoz. Akkor pedig nem fog felépülni a kapcsolat a 445 -östől eltérő, forwardolt porton.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Impair1980 #18130 üzenetére
Öööö... valami nem stimmel. Én is DDNS -t használok. Külső hálóból a
https://ddns:forwardolt külső port/könyvtár
útvonalat adom meg.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Persze, hogy működik! Különben honnan tudná a router, hogy Te a NAS -on a webadmint, a webes megosztást, vagy mondjuk a Transmission webes kezelőfelületét szeretnéd elérni? Mindegyik azonos protokollt használ. A per jelek állása viszont kérdéses, mert Linux alatt nincs fordított per jel. Azt csak a Win használja.
Impair 1980:
Ilyenekről ne priviben, hanem itt, a topikban diskuráljunk!
Igen, úgy értettem, ahogy írtad, csak a korábban említett biztonsági okokból lehetőleg vmi ötjegyű portszámra forwardolj! Mint írtam, ezzel az lehet a bibi, hogy a nálad levő kliensben ezt a forwardolt portot kellene megadnod, ami Win alatt problémás lehet. Persze, ez csak elméleti probléma, hiszen manapság ki használ még Windows -t?
Az viszont nagyon érdekelne, hogy milyen telóval és hogyan tudsz CIFS csatolást csinálni? Nekem ez csak 4.4 előtti Androiddal működött.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Impair1980 #18136 üzenetére
Kezdjük ott, hogy írtam már, hogy felejtsd el a fordított per jelet! A NAS, és az Android sem használja. Csak a "/" játszik. Aztán, az SMB tudomásom szerint csak belső hálón működik. Ha kívűlről akarod elérni, ahhoz VPN kell. Próbálkozz webes, vagy FTP eléréssel! Azok mennek külső hálón is. Az igazi egy Apache alapú WebDAV lenne, mert azzal megy a streamelés, és könyvtárakat is lehet mozgatni. Sajnos, a 310 -en alapból nincs WebDAV szerver, és a felhegesztése pilótavizsgás. Legalábbis én nem tudtam volna megcsinálni, más dobta össze nekem. De, nyögvenyelősen FTP -ről is lehet streamelni. Szvsz. először az FTP külső eléréssel próbálkozz!
-
Somatom
veterán
válasz huliganboy #18215 üzenetére
Az a WebDAV tényleg nagyon jó. Fájlátvitel, stream, királyság. Az Androidos fájlkezelők is ismerik. Csak pilótavizsgás a felhegesztése.
-
Somatom
veterán
válasz huliganboy #18220 üzenetére
Nem is a leírással van a baj, hanem azzal, hogy ha közbejön valami gebasz (hibaüzenet). Sajnos, általában közbejön, és akkor egy nem kocka halandó csak néz, mint Noé a harmadik tevére.
-
Somatom
veterán
válasz huliganboy #18224 üzenetére
Nem így történt. Egy berepülő vadászpilóta megcsinálta nekem. De, az illető tagadja, hogy lenne jogsija. Pedig...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz junkpod #18497 üzenetére
"Ingyenes DDNS szerver"
Sztem olyan nincs a router -hez, NAS -hoz. NoIP -t állítottam be, de azt ugyebár havonta frissítgetni kell. Próbáltál már NoIP -t frissíteni Androidos telóról? Legalább három böngészővel próbáltam, de mindegyikkel kín-szenvedés. Gondolom, nem véletlenül. Van ingyenes, és jó megoldás (pl. duckdns), de azt meg sem a NAS -ban, sem a router -ben nem lehet megadni. Mármint gyárilag. Mert, amúgy felhegeszthető, de nem kezdő szintű, "yes, yes,ok" mutatvány.
Ez még csak a kezdet. Rendben, egy forwardolt FTP nem nagy kunszt. De, nem biztonságos, és a lehetőségei is korlátozottak (pl. streamelés necces). Lehetőségek terén egy WebDAV sokkal jobb. Persze, ez sincs a NAS -ban alapból -> detto, mint a ddns. A biztonsághoz meg VPN szerver kellene, ami szintén nincs alapból -> detto, mint a ddns.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz szata.68 #18500 üzenetére
Az ilyen "owncloud" megoldások alapja az, hogy valaki átveszi helyetted a ddns, és a szerver beállításának feladatait. Tök mindegy, hogy merre indulsz, a végeredmény ugyanaz lesz: tanulsz és mókolsz, vagy fizetsz. Az már részletkérdés, hogy a NoIP -nek fizetsz a DDNS -ért, vagy a Synology -nak a NAS árába épített szolgáltatásokért.
-
Somatom
veterán
Három kattintást még talán nekem is ért volna. De, ez nekem sohasem sikerült. Mindíg az lett a vége, hogy kresztáblákat, kirakatokat, hegyeket, meg hasonlókat kellett válogatnom, 5,5" -os érintőképernyőn.
Azért írtam ezekről a problémákról, mert úgy tűnt, hogy szata.68 -nak is fontos szempont az Androidos kezelés.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz M_AND_Ms #18504 üzenetére
Vagyis, tanul és mókol.
Nekem volt Tomato -s routerem. Illetve most is van, csak nem használom. Annyiból jobb, hogy van benne VPN szerver. De, DDNS -ből én nem láttam azt a húdenagy szabadságot. Egyébként nem is értem, hogy miért nincs pl. Gdrive -os lehetőség. Változáskor feltolná az IP -t a Drive -ba. Azt minden Androidos eszköz tudja kezelni. Igaz, erre a duckdns is képes, mivel van hozzá Androidos kliens. Ha a router mögött van egy bármilyen Androidos eszköz, akkor ez a probléma megoldódott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest