- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori3
csendes tag
válasz
Anonymus23 #9244 üzenetére
A reset nem segített, de a frissítés igen az új szoftverrel egyből felismerte a WD-t, a szinkronizálás is elindult, így minden rendben,. Köszönöm a segítséget.
-
quino
tag
Addig jutottam, hogy valószínűleg a transmission eszi meg a procit, mert a NAS többszöri manuális újraindítása után az látszott, h a proci felmegy 100%-ra és utána vesztem el az elérést. (Bár a routeren látszik az IP.)
Illetve ez is csak akkor következik be, amikor egy letöltés elérné a 100%-ot. Két fájlon próbáltam, az egyik egy 36gigás, a másik egy 12-es. Az incomplete és a letöltött könyvtárak különbözőek, de gondolom ez nem kéne probléma legyen... Éjjel kb 6-7 órát is hagytam, hátha feldolgozza ami szétfagyasztja a procit de semmi eredménye.
TM-ből a gyári package managerben található legújabb van fent.
Ötlet? -
quino
tag
Viszont néha egyszerűen eltűnik és nem érhető el. Sem SSH, sem ftp, sem máshogy. A web adminjának a menüi között tudok ugrálni, de infot semmit nem ad.
Ilyenkor mi a teendő? Normális ez?
Putty-ra Connection refused-t dob, a ledek közül pedig a felső zöld, de a másik kettő zöld lassan villogó, tehát ha jól tudom a diszkek pihikéznek. (Pedig épp letöltenük kéne...) -
Anonymus23
veterán
Na mostmár mondom kipróbálom. Nekem most 325v2 van, de ebből a szempontból ugyanaz.
Van egy USB-s külső 1 TB-os vinyó (NTFS), rádugtam, és kb 5 másodpercen belül megjelent a köteteknél a listában.
Én a helyedben frissítenék rajta firmware-t, vagy csinálnék egy resetet, ami alaphelyzetbe állítja a NAS-t (a reset nem nyúl az adatokhoz a vinyón), mert az nem normális viselkedés, hogy a rádugott vinyót nem látja.Nem a NAS-sal kell formáztatni a vinyót, hanem winben (pl felügyeleti eszközök, lemezkezelés részen) megpartícionálod és megformázod.
A NAS-ban semmit sem kell elvileg átállítani, nem kell semmit sem telepíteni, látnia kellene az NTFS vinyót. -
csori3
csendes tag
válasz
Anonymus23 #9240 üzenetére
Nekem sajnos nem látja épp ezért fordultam hozzátok lehet valamit át kell állítani, valamit rátelepíteni, vagy nem tudom , de nagyon jó lenne ha látnám a winchestert a NAS-on keresztül, mondjuk a nemlátás jelensége szerintem összefüggésbe lehet azzal hogy nem enged csak EXT3 formázni.
-
Avicularia
veterán
Nektek megvan a Btsync? Akárhogy nézem a csomagoknál nem találom.
-
Dadpool
aktív tag
nálatok hibátlanul megy a TM?
kb egy hétig flottul megy minden de utána nem akar letölteni vagy csak nagy nehezen
próbáltam eggyel régebbi TM et de az is ugyan úgy megadja magát ilyenkor egy újraindítás megoldja a problémát . már semmi ötletem -
Anonymus23
veterán
A NAS-ra ha rádugsz egy külső vinyót, akkor a COPY/SYNC gombbal tudod tükrözni/szinkronizálni az előre beállított mappákat.
Azt nem értem, hogy miért nem látszik a NAS-on belül a rádugott vinyó, én régebben amikro még nem otthon volt a NAS, mindig ezt használtam az adatok lementésére, USB rack-ba vinyó berak (NTFS), racket rádugtam a NAS-ra, majd COPY/SYNC gomb, és rámásolta a NAS a megadott mappát.
Még csak rá sem kellett mennem a webes felületen a NAS-ra, gombnyomásra működött. -
Joshi
titán
Ha hülyeséget mondok akkor majd kijavítanak a jobban hozzáértők de tükrözés szerintem csak azonos fájlrendszerrel működik. Ha te megformázod Win alatt a külső vinyót mondjuk NTFS-re akkor biztosan látni fogja a NAS USB-én keresztül de a tükrözés nem hinném hogy működni fog.
-
csori3
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni van egy nas310-em mely önmagában saját otthoni hálózaton megfelelően működik, vettem hozzá egy WD usb külső adattárolót. A nas kizárólag ext3 formátumban hajlandó megformázni az USB lemezt annak ellenére hogy ntfs az ajánlott. A nas-t kizárólag otthoni hálózat szervereként használom és arra szeretném használni az USB tárolót hogy tükörmásolatot készítsen a nas belső wincheszteréről, másrészt ha szükséges a hálózaton keresztül tudjak rá adatokat felhelyezni. Fontos szempont ha a Nas meghajtója megadja magát akkor a WD adattárolójáról minden adat elérhető legyen.Kizárólag windos operációs rendszerek vannak a számítógépeken.
Ha tudna valaki nekem ebben segíteni örülnék nagyon neki. -
bpmcwap
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9229 üzenetére
ssh-n az mc olyan mint a tc és 15-18mb/s a sebesség
wifin sajátgépen v tc-vel 1-4Mb/s maximum
lanon sajátgépen vagy tc-vel 4-8Mb/s...
Ez kisfájl esetén hagyján, de mondjuk egy 2gigás fájlt amíg wifin pc-n keresztül 15-20perc ssh-n ugyanez kb 2 perc. Ha viszont több gigát akarsz mozgatni mondjuk 200at akkor ssh-n kb 3-3,5óra alatt megvagy, de ugyanez PC-n keresztül másfél-két nap... a terrákat már nem is hozom fel, mert az kb örökké valóság plusz két hét..... -
enginev3.0
félisten
válasz
CoolBoy323 #9229 üzenetére
A fájlkezelőben böngészés közben fogod és áthúzod a kívánt mappát az usb mappájába
A folyamatot ugyan nem nagyon tudod követni csak ha sajátgépen belül megnyitod a nast és nézed hogy hány mb-nál jár, vagy totalcommanderben
Nekem így sikerült gyorsan könnyen
-
footy
addikt
válasz
enginev3.0 #9195 üzenetére
Ott merre?
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogyan tudok másolni a NAS-ra dugott külső vinyóra?
A playzone nem igazán akar működni
(valami egyszerű módot szeretnék használni, ne ilyen SSH-s megoldás legyen már erre csak
)
-
zole72
tag
válasz
Anonymus23 #9227 üzenetére
Köszi te vagy az emberem a hard reset helyrehozta a dolgokat most már rendesen látja a winyót és újraindítás után is tökéletesen megy.
Ezer köszi. -
Anonymus23
veterán
Hard reset volt? Vagy csak soft? A resetről...
De mielőtt elmenne az élettől is a kedved, esetleg egy firmware frissítést rányomhatnál, hogy írja újra felül.
Nekem most 325v2 van, de nemrég telepítettem egy 310-est is, mindkettőn a 4.70-es firm van rajta, de a 310-esen is csont nélkül működik minden.Még egy kérdés:
A vinyón most mi van? Van bármilyen partíció, esetleg bármilyen adat rajta? -
KRISSTUS
aktív tag
válasz
krealon #9218 üzenetére
Köszönöm az infót de salynos ez sem segített (310S).
Az igazság az hogy az én készülékem egy szolgáltatónak a készüléke volt, és erre raktam fel USB-ről (direkt a NAS-ba csatlakoztatva) a teljes 3.62AFK firmwaret (NSA310-hez való). De most hogy felraktad a képeket úgy tűnik hogy nekem a 310S-hez valót kellet volna és lehet hogy ezért nem akar feltelepülni egyik sem. Már nem igazán emlékszem az előző telepítés folyamatára, de majd rákeresek hátha rátalálok a neten. -
zole72
tag
válasz
Anonymus23 #9223 üzenetére
Már csináltam resetet a hátulján benyomtam a resetet ilyenkor visszaállt alap belállításba de winyó nélkül is mikor belépek merevlemez megtelt szöveg fogad,valamint ha kikapcsolom és vissza mindíg visszaáll az admin felhasználónévra és gyári jelszóra holott első belépésnél megváltoztattam.
Mindíg ha kikapcsolom és be visszaáll az alap beállításra valamint mindíg azzal fogad hogy megtelt a lemez.(pedig nincs is benne) -
Hofeher
aktív tag
210 tudtok olyan frimet amiben benn van a torrent nem a butitott gyári
-
zole72
tag
Miért van hogy megformázom a winyót és ezt írja
0b szabad a 10Mb-ból (250-es winyó) már töbször formáztam és mindíg ezt írja ha beteszem az asztali gépbe és ott formázom ott jó a winyó 232gb lesz.
Mit csináljak vele,miért nem látja normálisan.
Már kész vagyok ettől,ha így folytatja eladom a fenébe. -
zole72
tag
Amióta frissítettem 4.70-re csak a baj van vele most raktam bele egy winyót belépek amenübe és már azzal fogad Pirossal hogy megtelt a lemez,holott még nincs is megformázva nincs még kötet pfff
Amikor meg megformázom ugyan azt írja.....
Gondolom 4.40-et nem lehet visszatenni. -
krealon
veterán
válasz
KRISSTUS #9215 üzenetére
NSA310-esed van?
Mert ehhez ebben a zip-ben ( NSA310_4.70(AFK.0)C0.zip ) tallaod a firmware-t ( 470AFK0C0.bin ) .
Ha NSA310S-ed van,
akkor pedig ebben a zip faljban ( NSA310S_4.70(AALH.0)C0.zip ) van a firmware ( 470AALH0C0.bin ), amit a konfiguracios oldalon feltolthetsz (Firmware Upgrade).
-
zole72
tag
válasz
krealon #9216 üzenetére
Jaja eddig énis azt használtam,de sajna most pendrive hiány miatt mellőznöm kell,így marad a hdd-s ha összejön.
De nem lenne gond ha elindulna ez a nyavalyás putty,régebben is volt ilyen gondom pendrive-al de valahogy csak sikerült elindítani,most megint ez van,de most nem akar összejönni
-
krealon
veterán
Mennie kene zypkg-kent is az FFP-nek.
Ez esetben nem kell neki pendrive.En a pendrive-os verziot hasznalom, mert ha problema lenne, csak annyi kell az eltavolitashoz, hogy pendrive nelkul inditom a gepet.
-
krealon
veterán
"Ha SSH-val próbálok belépni ezt a hiba üzenetet kapom.
Network error: Connection Refused"
Az SSH kapcsolat az FFP (Fonz Fun_Plug) telepitese utan erheto csak el az NSA310-en.
-
zole72
tag
válasz
enginev3.0 #9211 üzenetére
Hogy állítsam be a routeren a portot?
Eddig még nem volt rá szükség,mit hova hova kell majd írnom a routerbe? -
krealon
veterán
"Be mentem a Admin/zy-pkgs mappába ott létrehoztam egy fájlt kiterjesztés nélkül ezzel az adatokkal
ftp://ftp.zyxel-tech.de/2.new_mirror/
Elmentettem"
Mivel / hogyan hoztad letre a fajlt?
Mivel szerkesztetted?
Soremeles van az utolso perjel utan?Probald ki ezt a web_prefix-et NSA310 4.70-es firmware eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest